piotreksuper Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Na Fa posyłam S.Kilpatricka i K.O'Quinna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Potwierdzam. Przy okazji napisze, że nie oddałbym ani jednego ani drugiego za sam pick gdybym nie musiał. Wycisnalem co rynek dawał. Dziwie się, że tak tanio chcąc oddać dwóch, moim zdaniem warty inwestycji 25 latków, nie budziło zainteresowania. A trzymacie w składach taka kupę gówna. Ale to może mi się tak wydaje bo miałem ich u siebie. Czas pokaże. Edytowane 2 Września 2017 przez PeWee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Mirotic lub Holmes za pick 2018. Rozważę nawet oddanie dwóch za jeden pick. Mirotić i Holmes za pick 2018 i Hezonje Damn, wolales pick Rogera od mojego? Przeciez z ostatnich lat tylko w tym sezonie mial [minimalnie] lepszy pick ;-) Co gorsza w ten sposob stworzyles dodatkowa konkurencje do contendowania... Auc! Swoja droga, nigdy nie pojme dlaczego takich trejdow nie klepia druzyny z dolu tabeli... talenty za poldarmo rozdaja, a tu w kolejce nie ma druzyn grubo ponizej limitu? WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Bardziej wierze w Ciebie wiLQu niż w Rogera A co drugiej części zgadzam się i też tego nie rozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Może wystarczyłoby jeszcze chwilę poczekać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Nikt lepszego picku był nie dał,więc decyzja dobra. Wybierajcie tych ekpe udohow z poza top10 bo słabo idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 No ja nie chciałem dac ani Browna ani Juancho ani Makera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 wybierajcie szybciej, bo cały w nerwach czekam czy mój steal dotrwa do 12 picku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Bardziej wierze w Ciebie wiLQu niż w Rogera Heh, to rzadka sytuacja, ze wolalbym iz bylo odwrotnie ;-) Ale Roger pewnie zapamieta ta zniewage... ;-) Może wystarczyłoby jeszcze chwilę poczekać....Moze... ale z drugiej strony oferta wisi od 2 miesiecy - http://www.e-nba.pl/topic/5350-fbx-fbx1-sezon-201718/page-11?do=findComment&comment=516536 Nikt lepszego picku był nie dał,więc decyzja dobra. Wybierajcie tych ekpe udohow z poza top10 bo słabo idzie. Pytanie brzmi dlaczego by nie dal skoro z tymi pickami sie wybiera "ekpe udohow"... wybierajcie szybciej, bo cały w nerwach czekam czy mój steal dotrwa do 12 picku!Dla przypomnienia dla niecierpliwych... w zeszlym sezonie draft sie zaczal 17 wrzesnia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Z Miroticia to nie wiadomo czy będzie zawodnik NBA, więc jaka ekipa z dołu tabeli miała go brać? I w ogóle po co takiej ekipe Mirotic czy inny Holmes? Mirotic nawet jesli zostanie w Chicago to Lauri zje go na śniadanie i jeszcze doprawi pieprzem. Plułem sobie w brodę, że z 5 wybrałem Tatuma, ale jeśli ktoś wolał Izajasza, a kto inny Mitchella, to ja go wziałem z pełnym dobrodziejstwem inwentarza. I z uśmiechem na ustach będę patrzył jak naparza Dirk Nowitzki w nowej, młodszej wersji I to nie jest przesada, co on gra na Eurobaskecie to jest po prostu bajka. W Bullsach na razie konkurencję ma w postaci Portisa, a taką konkurencję to ja jestem w stanie zaakceptować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Bulek, to nie Dirk v2 lecz Tom Chambers. a Kolek to czemu jeszcze nie wybral, skoro byl na forum po picku Markkanena! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Plułem sobie w brodę, że z 5 wybrałem TatumaJuz? To kogo zalujesz, ze nie wziales? Bulek, to nie Dirk v2 lecz Tom Chambers.A nie Frye'a? ;-) a Kolek to czemu jeszcze nie wybral, skoro byl na forum po picku Markkanena!Moze negocjuje jakies wymiany za pick ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Juz? To kogo zalujesz, ze nie wziales? Lauri mógłby już iść z #5. A nie Frye'a? ;-) Ja bym stwierdził, iż Eurosy to nadal są wśród nas trochę niedoceniani. Jeśli Lauri nie byłby Finem, pewnie poszedłby wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Dogder Lodger zrob update squadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Bulek, to nie Dirk v2 lecz Tom Chambers. a Kolek to czemu jeszcze nie wybral, skoro byl na forum po picku Markkanena! Musiałem przeboleć, że mi podwędzili króla Finlandii :/ Wybieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 qrwa kolek Bam miał czekać na mnnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 a Kolek to czemu jeszcze nie wybral, skoro byl na forum po picku Markkanena! Długo będziemy na Ciebie czekać? ;] Update składów jutro do południa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Tier 1 i 2 poszły sprawnie, ale od tego czasu to sieją bustami na prawo i lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Tez sie czailem na Teodosica, szkoda, 15-7-2-1 zrobi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 mniej punktów, ale po Ballu to powinien być drugi najlepszy PG wśród tegorocznych rookies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi