wiLQ Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Wilq - kłamałem.Hehe... good job, good effort! Choc tez poklepie sie po plecach, ze wiedzialem do kogo trzeba uderzac... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Aż mi trochę gorąco było jak sprawdzałem kogo wziął Wira. To byś wziął Adebayo i wyszedłbyś jeszcze lepiej #BAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 To byś wziął Adebayo i wyszedłbyś jeszcze lepiej #BAM pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 FP per 36 minut z summer league: Lonzo Ball 72.553846 John Collins 72.467532 Jonathan Isaac 70.645161 Dennis Smith 63.243243 Caleb Swanigan 55.636364 Jayson Tatum 54.984802 Bam Adebayo 54.409091 Markelle Fultz 54.367347 Lauri Markkanen 50.707317 Bam Adebayo 48.786207 De'Aaron Fox 48.338028 Josh Jackson 45.36 Jayson Tatum 41.811912 Sratum i Bum Adebayo są po 2 razy, bo grali w 2 SL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 "FP per 36 minut z summer league" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 "FP per 36 minut z summer league" Płać hajs za H2H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 ------ Przesłałem 2 dni temu Powinieneś mieć na koncie. Napisałem też info na fucku. ------ A wracając do Twoich wyliczeń. Możesz wkleić dalsze wyliczenia? Bo chętnie bym wziął kogoś z FA co będzie robił około 25 fp. Thanks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 No nikt nie zjebal az dziwne, choc jak dla mnie Jaxon bedzie najwiekszym indywidualnym kocurem czy przebije Lonzo i jego 15 asyst ciezko powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 choc jak dla mnie Jaxon bedzie najwiekszym indywidualnym kocurem czy przebije Lonzo i jego 15 asyst ciezko powiedziec nie pesz wujek nie pesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Jest wymiana: Do Spurs idzie J.Simmons, w drugą stronę do Denver A.Rivers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 jak tam sytuacja Bosha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Mirotic lub Holmes za pick 2018. Rozważę nawet oddanie dwóch za jeden pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Dylemat mialem przy wyborze tj. Mitchell czy Monk czy Collins J. Wskutek jego obrony i tego, ze pogra na SG to padl na niego wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Mój skład został zamknięty. Szczegóły wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Dylemat mialem przy wyborze tj. Mitchell czy Monk czy Collins J. Wskutek jego obrony i tego, ze pogra na SG to padl na niego wybor. Utah ma w pizdu gurdów though. Collins pewnie będzie starterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 ^ Tylko nie ma za bardzo sensu mieszać rookies z zawodnikami, którzy już grali w NBA czy kilka lat starszymi prosami, którzy próbują się przebić przez Europę. Na przełożenie na następny sezon też raczej nie ma co patrzeć, bo goście lądują w bardzo różnych sytuacjach. Ale już produkcja fp per minute do porównania miedzy nimi powinna być użyteczna - np. Tatum może i najebał milion punktów i highlightowych izolacji, to samo JJ - obaj grali jednak bardzo dużo minut i raczej nie błyszczą w porównaniu do Smitha czy Isaaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 usunąłem ten post, bo właśnie takie zestawienie wszystkich jest trochę bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 ziomale z poza draftu moga byc wybrani czy tylko z FA ida ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) ziomale z poza draftu moga byc wybrani czy tylko z FA ida ? Źą doprecyzuj, bo na moje oko wszyscy niewydraftowani są do wyboru w temacie draftu. Mój skład został zamknięty. Szczegóły wieczorem. Mirotić i Holmes za pick 2018 i Hezonje Na FA leci Koufos. Edytowane 2 Września 2017 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi