memento1984 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Mecz Cavs sredni, a czy Indiana zagra na takiej skutecznosci jeszcze ze dwa takie spotlania? Watpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Przyjemne spotkanie do obejrzenia. Dzień konia Georga za 3, Zryw Lanca. Torturowany w obronie Jeff Teagua w 3Q (fajnie, że trafił dwie 2 w 4Q). Spotkanie na styku, a Cavs rzucali FT ze skutecznością 51,9%. To nie jest dobry prognostyk dla Pacers. Efekt Kyla Korvera. To jest niesamowite jak jego obecność na boisku zmienia obronę. W spotkaniu oddał raptem jeden rzut, a generował taką sraczkę u obrońców, że szok. Irving podobał mi się w pierwszych dwóch Q, potem grał zbyt dużo iso. Lebron, kreował kolegów, ale łatwość z jaką zdobywa punkty jest niesamowita. Seria zapowiada się na krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Ogolnie jak sie porowna g1 z pistons rok temu, to zagrali solidnie pierwszy mecz po. Wtedy byli tak spieci obsrani, tez ledwo wygrali - mimo ze mieli fantastyczna koncowke sezonu I wchodzili na pelnej w PO. Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Liczylem na wiecej Lebrona kryjacego PG troche kupa z jego strony, trenera?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PangLoss Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Ta myśl trenerska... Teauge kryjący Lebrona To akurat nie miało nic wspólnego z myślą trenerską Nate'a, Cavs podobnie jak w zeszłych finałach chociażby z Currym grają picki celem uzyskania korzystnej dla nich zmiany krycia w obronie, którą następnie eksploatują. Granie długimi minutami Lancem po tych akcjach z Teague było zresztą słuszną odpowiedzią McMilana na ten ruch Cavs. To za co należy się krytyka dla Nate'a i defensywy Pacers to dramatyczna rotacja, liczne błędy przy przekazywaniu krycia offball w efekcie których Cavs zdobywali mnóstwo łatwych punktów, a przecież pierwsza piątka Indy jest stworzona do bardziej aktywnej rotacji w obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 az sie dziwie, ze mi nikt nie wytyka pokazywania palcami Frye'a pod koniec sezonu, i wieszczenia mu konca przygody z Cavs, za rok. G1 mu wyszedl, zagral na swojej nominalnej pozycji i Indiana nie miala nikogo, kto go w momentach grania "C" (Tristan Off) moglby nadgryzc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 tymczasem Jamesowi (5604) brakuje juz zaledwie 36p aby wyprzedzic 3ciego na liscie all time punktach w PO Bryanta, 158 punktów Jabbara, i 383 punktów do liderującego na liscie Jordana (5987).Wszystko wskazuje na to,ze juz w tym sezonie LBJ stanie sie liderem NBA wszechczasów w POff, gdyz srednio w ostatnich latach rzuca około 500 punktów,oczywiscie jesli dojdzie poraz kolejny do finału ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wrocila troche agresja w d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jak dla mnie w tej serii największym zagrożeniem dla Cavs są sami Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodman91 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) tymczasem Jamesowi (5604) brakuje juz zaledwie 36p aby wyprzedzic 3ciego na liscie all time punktach w PO Bryanta, 158 punktów Jabbara, i 383 punktów do liderującego na liscie Jordana (5987).Wszystko wskazuje na to,ze juz w tym sezonie LBJ stanie sie liderem NBA wszechczasów w POff, gdyz srednio w ostatnich latach rzuca około 500 punktów,oczywiscie jesli dojdzie poraz kolejny do finału ligi Wszystko fajnie, ale zrobi to dopiero przy znacznie większej ilości meczy niż MJ. Średnia MJ w playoff to 33,4 pkt na mecz Średnia Jamesa 28,0 Z drugiej strony średnia Jamesa i tak jest wysoka skoro taki kozak jak Bryant notował średnio 25,6 pkt na mecz w playoff. To tylko pokazuje na jakie wyżyny wspinał się MJ. Przy dłuższej karierze miałby wyniki lepsze (przerwa 2 letnia) i odejście ponowne w 1998. Do tego przyszedł do nba w wieku 22 lat, a nie jak Bryant czy James, gdy mieli 18 lat. James zostanie pierwszym zawodnikiem, który przekroczy granicę 6tys punktów w playoff i pewnie do końca kariery zbliżyć się może nawet do 7 tysięcy. Znacznie trudniejszym zadaniem będzie przegonić rekord punktowy w regular season Jabbara 38387. James ma obecnie 28787 punktów i dopiero jest 7 na liście. Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Rodman91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wszystko fajnie, ale zrobi to dopiero przy znacznie większej ilości meczy niż MJ. Średnia MJ w playoff to 33,4 pkt na mecz Średnia Jamesa 28,0 Z drugiej strony średnia Jamesa i tak jest wysoka skoro taki kozak jak Bryant notował średnio 25,6 pkt na mecz w playoff. To tylko pokazuje na jakie wyżyny wspinał się MJ. Przy dłuższej karierze miałby wyniki lepsze (przerwa 2 letnia) i odejście ponowne w 1998. Do tego przyszedł do nba w wieku 22 lat, a nie jak Bryant czy James, gdy mieli 18 lat. James zostanie pierwszym zawodnikiem, który przekroczy granicę 6tys punktów w playoff i pewnie do końca kariery zbliżyć się może nawet do 7 tysięcy. Znacznie trudniejszym zadaniem będzie przegonić rekord punktowy w regular season Jabbara 38387. James ma obecnie 28787 punktów i dopiero jest 7 na liście. MJ to kmiot, Larry Legenda strasztokował by go tak, że by mu koszulka wypadła z podciągniętych pod pachy spodenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Szkoda tego pierwszego meczu, gdyby Pacers wykorzystali swoją szansę to była szansa na jakąś w miarę ciekawą serię i jakiś wynik 4:2 dla Cavs, a tak to to raczej mamy już pozamiatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Mnie jakos Cavs nie przekonuja, poprostu im siedzi i znowu stracili z 13 punktow w 4,5 minut, mi tu pachnie game 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Szkoda tego pierwszego meczu, gdyby Pacers wykorzystali swoją szansę to była szansa na jakąś w miarę ciekawą serię i jakiś wynik 4:2 dla Cavs, a tak to to raczej mamy już pozamiatane. Pacers i tak wyglądają kozacko, głównie dzięki George'owi, więc jak dla mnie Pacers i tak zagrali powyżej oczekiwań. -7 punktów w dwóch meczach z mistrzami na wyjeździe drużyny, która do ostatniego meczu walczyła o awans do play-offs to i tak duży sukces. Wiadomo, że wszyscy grają o wygraną, ale ja postawą Pacers jestem pozytywnie zaskoczony. Z drugiej strony nie wiem, czy Cavs nie mają jakichś problemów z motywacją i te wyniki nie wynikają z tego, że Cavs momentami grają na pół gwizdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Szkoda tego pierwszego meczu, gdyby Pacers wykorzystali swoją szansę to była szansa na jakąś w miarę ciekawą serię i jakiś wynik 4:2 dla Cavs, a tak to to raczej mamy już pozamiatane. Teraz 2 mecze w Indianapolis jeśli uda się choć 1 urwać to zawsze te 4:1 a może nawet 4:2 kto to wie. Mam nadzieję, że Cavs nie zakończą serii na wyjeździe już za 2 mecze Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 wiele razy widziałem schemat że przy 4:0 dwa wyjazdowe mecze słabszej ekipy były najlepsze.... jeden mecz do wyrwania był zarówno łabędzim śpiewem...... sas ptb z 1999 chociażby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 obie drużyny bronią sporo gorzej niż Lakers.. Zero intensywnosci na miarę PO.. Taka se radosna koszykowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Pacers i tak wyglądają kozacko, głównie dzięki George'owi, więc jak dla mnie Pacers i tak zagrali powyżej oczekiwań. -7 punktów w dwóch meczach z mistrzami na wyjeździe drużyny, która do ostatniego meczu walczyła o awans do play-offs to i tak duży sukces. Wiadomo, że wszyscy grają o wygraną, ale ja postawą Pacers jestem pozytywnie zaskoczony. Z drugiej strony nie wiem, czy Cavs nie mają jakichś problemów z motywacją i te wyniki nie wynikają z tego, że Cavs momentami grają na pół gwizdka. Ja się spodziewałem, że Pacers mogą grać trochę lepiej niż w RS z tego względu, że George zazwyczaj lepiej gra w PO. W RS trochę chyba brak mu motywacji co jest dosyć dziwne biorąc pod uwagę, że do tej pory nic wielkiego nie osiągnął. PG grający na wyższym poziomie to inni, lepsi Pacers. Ogólnie to szkoda mi tego, że w Indianie to wszystko się tak potoczyło. Bardzo lubiłem tamten team walczący z Heat, grający fajną defensywną koszykówkę z świetnym Westem i Lancem. Niestety przez jakieś konflikty, zjazd Hibberta i decyzję Birda potoczyło się to nieciekawie, a McMillan jako HC to porażka. Mam nadzieję, że zobaczę jeszcze George w jakiejś fajnej drużynie będącej contenderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Mnie jakos Cavs nie przekonuja, poprostu im siedzi i znowu stracili z 13 punktow w 4,5 minut, mi tu pachnie game 7 naprawdę takie wnioski wyciągnąłeś po tych dwóch meczach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi