fluber Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 No akurat dobra decyzja bo jednak Lebiediew szedł swoim torem a Lampart ścinał do małej... Poszedł za szeroko i to jednak on poszukał kontaktu a nie Lebiediew. Inna sprawa,że Woryna za coś takiego powinien wylecieć w meczu ze Startem Ogólnie sedzia miał w tym meczu jaja. I wykluczał dość rozsądnie. Ta decyzja była trudna - dość trudna bo jednak żaden nie faulował. Niemniej to raczej Lampart był tym, który zmieniał tor jazdy a nie Łotysz Odniosłem zupełnie inne wrażenie, lampart był przed lebiediewem i nie miał prawa go widzieć, lebiediew wjechał prosto w niego choć jechał na ostatnim miejscu. Nie podobała mi sie tez decyzja o wykluczeniu karpowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 No to dziady z Leszna mogą powoli szykować się do świętowania tytułu. Mecz niezły, ale mało mijanek. Jako, że liczę na awans ROWu to Falubaz będzie miał ciężko w barażach bez Dudka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Co ten Kołodziej....szczerze myślałem, że Gorzów załatwi to już w pierwszym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Co ten Kołodziej....szczerze myślałem, że Gorzów załatwi to już w pierwszym meczu. wooot? Czyli uważasz ze Gorzów wygra w lesznie ? Dobre sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Bałem się meczu w Gorzowie. Ani jednego słowa nie napisałem, że wygrają w Lesznie....choć nie rozumiem tej pewności, że Leszno zostanie mistrzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Bałem się meczu w Gorzowie. Ani jednego słowa nie napisałem, że wygrają w Lesznie....choć nie rozumiem tej pewności, że Leszno zostanie mistrzem. Napisałeś to tak jakby mieli to załatwić w drugim meczu. Kołodziej zrobił 0 a prawie wygrali na wyjeździe, Unia jest u siebie mocniejsza o wiele. Edytowane 17 Września 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Rybnik w E. Zielona się utrzyma. Rzeszów w I lidze. Piła się utrzyma. Gorzów z majstrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Kto dopuścił ten tor do scigania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Kto dopuścił ten tor do scigania? Ważna jest kasa, zawodnicy przez zimę się wyleczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Kto dopuścił ten tor do scigania? Pamiętam jak Olsen tor we Wrocławiu po powodzi w 97 rzeżbił a tu podobno pozwolono tylko na prace na polach startowych. Musiało dojść do złamania nadgarstka i rezygnacji Vaculika by sie ktoś na poważnie zabrał za prace Zmarzlik już tylko 7 ( a ktoś mi tu wypominał ,że te 4 złodziejsko dane Taiowi w Szwecji punkt nie mają znaczenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 No i kicha Tai mistrzem - niemniej Zmarzlik to dla mnie przyszły mistrz świata. Ma wszystko- talent, niewiarygodny balans ciałem. Brawurę - może trochę refleksu na starcie i chłodnej głowy w półfinałach mu brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Motor motor motor, 42 48 biore w ciemno.!!!! W sensie, że Lublin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Ale wał sędziego. Co to za kara jak Woruna szedł na 1 pozycji. Ku.rwa przecież tych deb..li z Polsatu słuchać się nie da. Dołomisiewicz to przebija Hajte w kwestii gadania głupot Nie lubię Mrozka ale ma rację Edytowane 23 Września 2018 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ale wał sędziego. Co to za kara jak Woruna szedł na 1 pozycji. Ku.rwa przecież tych deb..li z Polsatu słuchać się nie da. Dołomisiewicz to przebija Hajte w kwestii gadania głupot Nie lubię Mrozka ale ma rację Ja oglądam na eleven, jest znośnie. Woryna 2 razy straszny pech. Najpierw troche dziwna decyzja o powtorce biegu a teraz defekt. Remis przed nominowanymi, beda emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 No i Rybnik wyruchany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Gdyby nie defekt Woryny to ROW byłby w ekstralidze . Nikt nie będzie tego pamiętał za kilka lat ale ROW był po prostu lepszy w dwumeczu od Motoru Niemniej taki ROW jest za mocny na Falubaz bez Dudka i z Protasem po kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Brawo Lublin, cóż tracąc 12 pkt przewagi można zganiać na różne rzeczy, ale winni są po prostu zawodnicy którzy zawiedli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Nie był, 2 zawodników to za mało. Bo Batchelor 10 w 6 to kiepsko, o Szczepaniaku nie wspominając. Defekt to pech, a gdyby sędzia puścił bieg 10 to i tak Motor by awansował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Dobrze, Falubaz może spaść, Unia idzie na mistrza, lepszego sezonu dla mnie leszczynianina nie mogło być, choć śledziłem dość pobieżnie akurat w tym roku. Lublin piękna historia, oby im przyznali licencje, bo coś słyszałem ze stadion nie spełnia wymogów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefore Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Dobrze, Falubaz może spaść, Unia idzie na mistrza, lepszego sezonu dla mnie leszczynianina nie mogło być, choć śledziłem dość pobieżnie akurat w tym roku. Lublin piękna historia, oby im przyznali licencje, bo coś słyszałem ze stadion nie spełnia wymogów?? Prezydent obiecał wybudowanie nowego stadionu na ok.15 tysięcy miejsc.Dojazd będzie średni ale projektanci będą mogli się popisać,bo tam obecnie to jest ogromna ilość miejsca do wykorzystania. ROW przegrał bo był słabszy,w Motorze każdy pojechał świetne zawody,z perspektywy stadionu Woryna zbyt wcześnie wystartował.Teraz czekamy na wzmocnienia bo skład na e-lige jest zbyt słaby.AJ Lambert i młody Wiktor to za mało. Edytowane 24 Września 2018 przez Sefore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi