Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam tylko ze moim zdaniem tank jest bezsensowny tak generalnie, pare sezonow meczenia buly (w rzeczywistosci takze kibicow) bez pewności, ze stworzy sie cos dobrego, duzo zalezg od farta etc., a takie na spokojne budowanie druzyny jest moim zdaniem ciekawsze i fajniejsze. Zwłaszcza, ze nie kazdy musi miec ambicje mistrzowskie, mi tam zespol mogący awansowac do drugiej rundy PO spokojnie wystarczy.

Mój człowiek. Dobrze gada :)

Ten post, który zaccytowałem, jest do usunięcia i skopiowania tu (musisz to zrobić sam, bo nie mamy moda niestety)

W tamtym temacie tylko 1 post na osobę z ogłoszeniami, do edycji.

Panowie, którzy tam powitali kolegę proszę o edycję i zmianę formy.

to własnie był mój pierwszy post w tym temacie :P

ale no rozumiem, już usunięty

to własnie był mój pierwszy post w tym temacie :tongue:

ale no rozumiem, już usunięty

Wiem, wiem, sprawdzałem.

Chodziło mi tylko o to żeby to pozmieniać na taki bardziej ogłoszeniowy, bo potem ktoś zaspany gdzieś zobaczy, podłapie dyskusje i znów będę musiał Was męczyć o usuwanie. Bez moderatora jednak warto się pilnować, bo nie wiemy w końcu jak ta sprawa stoi, czy ktokolwiek sie zainteresuje, a jeśli nie no to lepiej mieć porządek, niż nie :D 

Właśnie gdzieś zrobiłeś.

Sprzątanij i przenieś :tongue:

tamto w temacie z ogłoszeniami już sprzątnięte - wisi teraz normalne ogłoszenie, Teletovic do wzięcia w promocji ;)

Szukam gracza na pozycje SF-PF. Wymagania : albo rookie deal, albo spadająca umowa. 

Do oddania (w zależności od klasy gracza) 2020 LAL 1st, 2020 MIN 1st, 2021 MEM 1st

jakiś totalny burdel jest w pickach Memphis, bo ja mam conditionala na lata 2019-21, czyli January nie powinieneś mieć chyba picka 2021 ?

deal nr 22 trochę niehalo jeśli chodzi o stepien rule, zupełnie nie wiem co z tym zrobic, ew. kolizja uprawnień tylko w 2021, ale jako ze moj pick starszy i w pełni legalny to czuję się tu silniejszy co do prawa ;)

Ale masz ładnie opisane to w arkuszu u mnie:

*MEM 2021 1st (najwcześniej 2 lata po tym jak Grizzlies oddadzą swój pick 1st round do Suns. Protected : top7/top5/top3 or MEM 2023 i 2024 2nds)

aaa ok sory nie dotarłem tam

co prawda nie jestem do końca pewien czy taki warunek połączony z wcześniejszym warunkowym pickiem jest dopuszczalny, ale uznajmy, że problem wyjaśniony ;) 

Kopia sytuacji z rl NBA i Lakers oraz 1st round picku (Sixers i Magic) 

no racja, w faqu tez coś tam na ten temat jest

If a team trades two future first round picks and the first of those picks is protected, then that pick would be conveyed in the first draft in which the protection does not apply (as described above), and the second pick would be conveyed two years after the first pick is conveyed. But since both picks must be conveyed within seven years, the protection on the first pick cannot last longer than four years (i.e., the first pick must be conveyed by the fifth year).

A team can have up to two picks with this two-year waiting period in effect at any time. In order to have two such picks with subsequent conveyance, the protection on the first trade cannot last longer than two years (i.e., the first pick must be conveyed by the third year, so the first subsequent pick is conveyed by the fifth year, and the second subsequent pick is conveyed by the seventh year).

ogólnie Memphis trochę strzał w stopę takimi dwoma dealami, bo nie mają teraz czym handlować i wszystko by tam wskazywało na konieczność jak najszybszego wciśnięcia czerwonego guzika

Buddy Hield posysa po same jaja i mogę żałować, że nie oddałem go mimo kilku niezłych propozycji, a sami Pelicans wyglądają żałośnie w preseason.

Harry Giles już połamany do końca stycznia, ale tutaj nie liczyłem na debiut w tym roku.

Trzon wygląda słabo. Pociesza mnie wracający chyba na właściwe tory Biyombo i kilku zadaniowców jak Meeks czy Acy mogący wnieść sporą wartość z ławki rezerwowej.

Z drugiej strony preseason to żaden wyznacznik, ale lekkie rozczarowanie przed początkiem sezonu.

hehe

hehe, Burke i Cook zwolnieni :P kto tam u Ciebie będzie grał, hehe ;) a tak serio to mi też Rusha wywalili :P ale miał być i tak tylko weteranem do dobrej atmosfery, natomiast u Ciebie, to Burke miał być rezerwowym SG, więc słabo :P w ogóle wiesz, że Shelvin Mack jest PG? Bo masz go jako rezerwowy SF :P

hehe, Burke i Cook zwolnieni :tongue: kto tam u Ciebie będzie grał, hehe ;) a tak serio to mi też Rusha wywalili :tongue: ale miał być i tak tylko weteranem do dobrej atmosfery, natomiast u Ciebie, to Burke miał być rezerwowym SG, więc słabo :tongue:w ogóle wiesz, że Shelvin Mack jest PG? Bo masz go jako rezerwowy SF :tongue:

Impossible is nothing

b9066d87aafc2b6b.jpg

Co powiecie na to, aby w starych tematach z rosterami dać nowe posty ale tylko z rotacją, opisem drużyny (aktualizowanym w sezonie) i najwyżej screenem z arkusza salary? Jeśli gra to chętnie zacznę.

Świetny pomysł :) ja już u siebie zaktualizowałem tam roster, picki i historię. W tym miejscu jest uporządkowane i dla tych, co nie grają jest idealnie - mogą zobaczyć, jak wygląda każda z ekip i prześledzić, co konkretnie się działo.

Podbijam pomysł, bo już zaginął trochę ze względu na to, że dużo piszemy, komentujemy :P

• Eld zablokował(a) ten temat
  • Eld odblokował(a) ten temat
  • Eld zablokował(a) i odblokował(a) ten temat