człowiek...morza Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Wklej @człowiek...morza link do całego wywiadu. Chętnie poczytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Wywiad z przed trzech lat, a niestety omawiany Buddy Hield czy niestety, także mój Tyus Jones nie rozwinęli się nawet o jotę od tego czasu. Wciąż te same bolączki przez które z fajnych prospektów stali się przepłaconymi graczami. Ale ogólnie zajebiście się czyta. Ani słowa się póki co wstydzić nie muszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Wywiad z przed trzech lat, a niestety omawiany Buddy Hield czy niestety, także mój Tyus Jones nie rozwinęli się nawet o jotę od tego czasu. Wciąż te same bolączki przez które z fajnych prospektów stali się przepłaconymi graczami. Ale ogólnie zajebiście się czyta. Ani słowa się póki co wstydzić nie muszę. Ja tez nie jednak wielcy ludzie są wielcy nim za takich są postrzegani, Twoje zdrowie Przyjacielu Minnesoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Ja tez nie jednak wielcy ludzie są wielcy nim za takich są postrzegani, Twoje zdrowie Przyjacielu Minnesoty Trochę tam Cię cisnąłem jako ulicznego straganiarza, a muszę przyznać, że potrafiłeś też pokazać klasę idąc w contendera. Oby George nie skończył jak John Wall i droga do mistrzostwa otwarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Trochę tam Cię cisnąłem jako ulicznego straganiarza, a muszę przyznać, że potrafiłeś też pokazać klasę idąc w contendera. Oby George nie skończył jak John Wall i droga do mistrzostwa otwarta Wielka Klasa umieć zmienić zdanie na tym forum, pamietam te przytyki ale nic sobie z nich nie robiłem, Minnesota była najbardziej hejtowanym zespołem w historii beGM, ale nie wyparła się swojej tożsamości, nie była jak chorągiewka, ciagle dążyła do celu, realizowała plan i nie bała się kontrowersyjnych decyzji (jak zamiana Lillarda na Georga) - po prostu, jesteśmy Minnesota, wierni ideałom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 @Qcin_69 Ten wywiad to chyba najlepszy post w dziale BeGM. Wielka robota z naszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: @Qcin_69 Ten wywiad to chyba najlepszy post w dziale BeGM. Wielka robota z naszej strony Kawał rzetelnego dziennikarstwa, choć post o Spółdzielni w wykonaniu Ignazza był imo równie zajebisty w swojej kategorii Dodam tylko, ze w czasach gdy ekspert od draftu January pisał o Morancie ze jest bustem, ten c***a się znający ja pisał tak To, ze Kevin Durant nie przyszedł do Minnesoty to skandal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 37 minut temu, tangiers napisał: Dokladnie, ja tylko te czytalem Nie czytałeś wywiadu z CambyGOATem? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie czytałeś wywiadu z CambyGOATem? o_O Dalem lajka, wiec pewnie czytalem, ale najwyrazniej nie zrobila na mnie takiego wrazenia jak Potop, czy Krzyzacy. My mamy swoja intelektualna uczte na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 3 minuty temu, tangiers napisał: Dalem lajka, wiec pewnie czytalem, ale najwyrazniej nie zrobila na mnie takiego wrazenia jak Potop, czy Krzyzacy. My mamy swoja intelektualna uczte na PW Ten wywiad w przeciwieństwie do dwóch wspomnianych polskich powieści nie zestarzał się nawet odrobinę i wciąż czyta się jednym tchem. Polecam, a będzie kolejny temat do dysputy na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Post o Spółdzielni dostał zajebisty EPILOG w postaci „Potwierdzam” jednego z Członków „Wymiany Która Nigdy Nie Została Opublikowana”. Dla chętnych bedzie można już niedługo poczytać o Spółdzielnia VoL.2 tylko na kasetach 90 Stilon sprzedawanych przy ul. Sportowej Ciechocinek. Można zamawiać poczta. Dla leniwych kod pocztowy 87-720. Lub telefonicznie prefix 054- tam pojawi się nowy Bohater Odrodzenie Mocy adept i Padawan w jednym miłośnik kotów sushi i Bieli za grosze. Człowiek który Przeżył bitwę o ENDOR 3 ( Rubinkowo III) Prywatnie właściciel ogólnoświatowej sieci restauracji. Ostatnio otwarcie przy Rondzie na węźle Ciechocinek. serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 9 minut temu, ignazz napisał: Post o Spółdzielni dostał zajebisty EPILOG w postaci „Potwierdzam” jednego z Członków „Wymiany Która Nigdy Nie Została Opublikowana”. Dla chętnych bedzie można już niedługo poczytać o Spółdzielnia VoL.2 tylko na kasetach 90 Stilon sprzedawanych przy ul. Sportowej Ciechocinek. Można zamawiać poczta. Dla leniwych kod pocztowy 87-720. Lub telefonicznie prefix 054- tam pojawi się nowy Bohater Odrodzenie Mocy adept i Padawan w jednym miłośnik kotów sushi i Bieli za grosze. Człowiek który Przeżył bitwę o ENDOR 3 ( Rubinkowo III) Prywatnie właściciel ogólnoświatowej sieci restauracji. Ostatnio otwarcie przy Rondzie na węźle Ciechocinek. serio Czekam niezmiernie Najlepsza publikacja na forum beGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 11 minut temu, ignazz napisał: Post o Spółdzielni dostał zajebisty EPILOG w postaci „Potwierdzam” jednego z Członków „Wymiany Która Nigdy Nie Została Opublikowana”. Dla chętnych bedzie można już niedługo poczytać o Spółdzielnia VoL.2 tylko na kasetach 90 Stilon sprzedawanych przy ul. Sportowej Ciechocinek. Można zamawiać poczta. Dla leniwych kod pocztowy 87-720. Lub telefonicznie prefix 054- tam pojawi się nowy Bohater Odrodzenie Mocy adept i Padawan w jednym miłośnik kotów sushi i Bieli za grosze. Człowiek który Przeżył bitwę o ENDOR 3 ( Rubinkowo III) Prywatnie właściciel ogólnoświatowej sieci restauracji. Ostatnio otwarcie przy Rondzie na węźle Ciechocinek. serio tez czekam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 12 minut temu, ignazz napisał: Post o Spółdzielni dostał zajebisty EPILOG w postaci „Potwierdzam” jednego z Członków „Wymiany Która Nigdy Nie Została Opublikowana”. Dla chętnych bedzie można już niedługo poczytać o Spółdzielnia VoL.2 tylko na kasetach 90 Stilon sprzedawanych przy ul. Sportowej Ciechocinek. Można zamawiać poczta. Dla leniwych kod pocztowy 87-720. Lub telefonicznie prefix 054- tam pojawi się nowy Bohater Odrodzenie Mocy adept i Padawan w jednym miłośnik kotów sushi i Bieli za grosze. Człowiek który Przeżył bitwę o ENDOR 3 ( Rubinkowo III) Prywatnie właściciel ogólnoświatowej sieci restauracji. Ostatnio otwarcie przy Rondzie na węźle Ciechocinek. serio zapraszam do wspolpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Mam nadzieję, że Ignazz kiedyś upubliczni taśmy prawdy i rozbije ten układ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 15 minut temu, Sylvinho. napisał: Czekam niezmiernie Najlepsza publikacja na forum beGM. I ja ma potencjał na Klasyke 15 minut temu, Sylvinho. napisał: Czekam niezmiernie Najlepsza publikacja na forum beGM. I ja ma potencjał na Klasyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Mam nadzieję, że Ignazz kiedyś upubliczni taśmy prawdy i rozbije ten układ. i wyjdzie spora w nim rola @tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: i wyjdzie spora w nim rola @tangiers Nie wierzę, że tangiers sprzedał się spółdzielni. To człowiek honoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Mam nadzieję, że Ignazz kiedyś upubliczni taśmy prawdy i rozbije ten układ. Spółdzielnia nigdy nie upadnie Zresztą sam Ignazz wie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: I ja ma potencjał na Klasyke I ja ma potencjał na Klasyke Musisz spalic teczki Teraz, MarcusCamby napisał: Nie wierzę, że tangiers sprzedał się spółdzielni. To człowiek honoru. Czlowiek_Lęku wszystkiego sie chwyci w obawie przed wielkimi Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi