Gość Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 8 minut temu, SlaKB napisał: Nie no, lepiej schowajmy się w piwnicy i piszmy tylko o wirusie, to jest świetne rozwiązanie. Glos rozsądku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 5 minut temu, cvbe napisał: Więc jedyne moim zdaniem co możemy zrobić to zaczekać jak to się rozwiąże i "zapauzować" grę... No to jest nieuniknione, ale pisząc "apel" poniekąd chodziło mi o przygotowanie jakiś gotowych rozwiązań a kiedy się je wdroży? Tego nie wie nikt. Poza tym poczytał bym o czymś innym niż tylko covid 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Nie ma co debatować, trzeba czekać na rozwój sytuacji i tyle. Na pewno nie będzie żadnego mistrza przy stole dla Lakers. Może za parę tygodni-miesięcy wszystko wróci do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Na pewno nie będzie żadnego mistrza przy stole dla Lakers. Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 1 minutę temu, january napisał: Mądry Silver po szkodzie, trza było 2 tyg temu wszystkie 30 zespołów po +-40 luda zamknąć na jakimś izolowanym terenie i by sobie grali ku uciesze fanów^.^ A zaopatrzenie, buty i piłki by im zrzucali na spadochronach. LoL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Na pewno nie będzie żadnego mistrza przy stole dla Lakers. ostro już Jasiek wszedł do głowy, skoro w ogóle ktoś to napisał 7 minut temu, Eld napisał: Popieram pierwszy zarażony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: ostro już Jasiek wszedł do głowy, skoro w ogóle ktoś to napisał Przecież kilka osób napisało o możliwym rozwiązaniu dogrywania skróconego sezonu, a to wiązałoby się z jednym na ten moment. Już LBS poluje by się dopi... doczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Już LBS poluje by się dopi... doczepić a jak! przecież nic innego w życiu nie robię no jeszcze tylko Jokić, Jokić i czasami jeszcze Jokić (ale to tylko w niedziele handlowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Godzinę temu, Lucas napisał: U nas Mitch jest zdrowy bo gra w Orlando. Bardzo podejrzliwie brzmi to careless touching Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 No gobert u mnie ma dożywotni status all-time idiot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Jak by ktoś szukał ostatnich postów na temat SimBasketu to za zgodą Krzemo przeniosłem to tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Zapraszamy do gry. Mamy jeszcze ostanie miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Nie sadziłem, ze kiedykolwiek bedzie brakowalo mi podsumowan występów Wigginsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Na razie zdrowy. Wigins : wirus 1:0. To urodziny zwycięzca. niestety nic nie wiem co robi Bertans. Wracajac do Andrew. Ograniczył głupie rzuty do zera Poprawił decision making i myje często ręce. Świetna technika raz lewa raz prawa Edytowane 19 Marca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 15 minut temu, Lucas napisał: Nie sadziłem, ze kiedykolwiek bedzie brakowalo mi podsumowan występów Wigginsa. gdzie sie podziało wielkie orlando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 6 godzin temu, człowiek...morza napisał: gdzie sie podziało wielkie orlando Wielkie Orlando piszemy Wielkimi Literami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @ignazz pospamował byś Media Room bo mi się nudzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 1 minutę temu, Eld napisał: @ignazz pospamował byś Media Room bo mi się nudzi... Jutro coś popisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Zaproście Elda do SimBasket. Mi nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Zaproście Elda do SimBasket. Mi nie wypada Dostał oficjalne zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi