Skocz do zawartości

beGM - Random shit.

january

Rekomendowane odpowiedzi

Aktywniejszy od Myersa hehe

Ogólnie zauważ ,że OKC ma najtrudniejsze mecze i 6 ludzi do grania i może powinieneś się nimi zająć ;p

Szczerze powiem, że nie wiem jak oceniać Oladipo w Thunder, ale jeżeli patrzymy tylko na jego grę z Pacers to OKC ma dwóch gości z TOP10 ligi w tym RS. Co prawda nie są tak mocni jak Clippers, ale na PO wystarczy

Qcin ostro jedzie z propagandą, co każdy pompowanie balona, jak ktoś gra słabo lub fatalnie to cichosza.

W święta to mi nawet szkoda czasu się odnosić do tego.

Jeżeli ktoś przywołuje jako atut Noaha Vonleha to wiedz, że jest w desperacji :tongue:

Edytowane przez człowiek...morza

I Pels i Wolves w RL NBA do końca będą bili się o PO, co zapewne mocno zaważy na ocenie. Pels przed chwilą mieli czwarty bilans po ASG, a teraz wpadli w dołek i tak jak wspominałeś Davis skiepściał po okresie, gdzie grał jak MVP dając mega impact z obu stron parkietu, Holiday też miewał problemy ze zdrowiem, co odbiło się na kilku występach.

P.S. A tak Plumlee wyjaśnia w decydujących momentach Wolves -> https://streamable.com/n26o6 ;)

Davis jest lepszy od Townsa, Holiday lepszy od Rubio, a Hield od KCP. Dla mnie to oczywiste, że Pelicans będą mieć lepszy bilans od Wolves. Tu pozostaje tylko pytanie, czy wystarczająco, by odrobić straty.

Czy graczy ,którzy zostali wybrani w drafcie a nie ma ich w rostrze tego klubu można normalnie podpisać przez inny ? Ogólnie to jestem za tym aby draft odbywał się po drafcie real NBA

To jest skomplikowana sprawa z tym draftem. Bo z 1 strony duży wpływ na to kim gracz może być ma to gdzie w real trafia. Z drugiej strony wielu mogło by iść na łatwiznę i brać najwyższego wybranego z RL, mało funu.

Moim zdaniem kwestia ogólnie do dyskusji, ale nie jakaś mega paląca sprawa.

CM- po wypadnieciu na niemal caly trymestr Irvinga i Porzingisa to masz sklad o klase gorszy od mojego, wiec moze zainteresuj sie bardziej swoja gra w PO, bo wcale taka pewna to ona nie jest No chyba ze zaraz sie dowiem ze atak napedzany przez Jacka jest hot

Z całym szacunkiem, ale skoro jesteś zmuszony do podniecania się Vonlehem, Jerebko, Udohem i resztą tego typu kasztanów, to nie byłbym taki pewien :tongue: 

Tym bardziej, gdy twoja drużyna jest uzależniona od jednego zawodnika, a tak się składa, że mam na niego odpowiedź - w końcu sam coś na ten temat chyba wiesz? 

KCP to wafel. ostantie 10 spotkań poniżej 40 %., 13 pkt przez 36 min. Jeśli to jest twoja czołowa postać, to nie wiem o czym my rozmawiamy. 

A z tym, że Rubio prowadzi atak, to oczywista manipulacja i jako kibic Jazz z pewnością jesteś tego świadom :smile:

Abstrahując od tego, że Rubio lubię i cenie i bez niego z pewnością tego wyniku by nie było. 

Problem w tym, że to jedyny jasny obok Townsa punkt w twojej drużynie. 

I żeby nie było, przy kontuzji Irvinga żadnej krucjaty  i zaburzania rzeczywistości nie mam zamiaru prowadzić, choć nawet bez niego myślę, że to dalej plusowa drużyna. 

7 miejsce i tyle. 

czyli w fantasy nba Holiday>Rubio ok, ale to nie jest fantasy

Rubio prowadzi atak druzyny ktora po ASG przegrala 3 razy w tym raz po dogrowce, raz w ostatniej akcji i raz z Hawks

Jakim cudem tak potezni Pelicans nie maja bilansu 20-1 w tym czasie skora sa tak swoetni?

Jak oceniasz na podstawie statystyk to tym bardziej zabawne jest czepianie sie o Vonleha Btw, czepiliscie sie tego ze go wymienilem w rotacji, a sami rzucacie do gry kolesi co graja po 10 minut na mecz jako istotni gracze

CM- po wypadnieciu na niemal caly trymestr Irvinga i Porzingisa to masz sklad o klase gorszy od mojego, wiec moze zainteresuj sie bardziej swoja gra w PO, bo wcale taka pewna to ona nie jest No chyba ze zaraz sie dowiem ze atak napedzany przez Jacka jest hot

Spokojnie, jak bedzie trzeba to bede walczyl z 28 GMami, bo na pewno choc 1 mysli tu trzezwo, a fakty sa takie, ze Rubio z Townsem zagraja na 99% w PO, a.Davis z Holidayem zaraz z nich wypadna

Fakty sa takie, ze Detroit od kontuzji Griffina znowu wygrywa mecze, a Carmelo Anthony jest najwiekszym rozczarowaniem Zachodu w tym sezonie ( btw. czy Westbrook, George i Adams to gorszy sklad niz Paul,Griffin, Jordan? a nawet ten pierwszy tercet moze.jie.byc wystarczajaco dobry by wepchnac Melo do PO)

Panowie, mozna zyc magia nazwisk i ja was za to nie winie najwyzej pociagne slomeczka mocniej z drinka i bede patrzyl na te oceny graczy z d.u.p.y na koniec trymestru i smial sie ogladajac poczynania Rubio, Townsa, Satoranskyego, Jerebki czy Udoha w PO, w czasiw gdy wy bedziecie fantazjowali jaki fantastycznie prezentowali by sie wasi gracze w PO, choc w tym czasie beda juz dawno na rybach w prawdziwym NBA

Próba dyskusji o Rubio jako liderze Utah Jazz Cię po prostu pogrąża. Gobert, Mitchell, Ingles i dopiero potem z impactem jest Rubio, a może co poniektórzy wskażą Crowdera. I tak cały czas mówię tylko o samym trzecim trymestrze.

Holiday to druga opcja, która doskonale zdaje egzamin z obu stron parkietu, a ty stawiasz wyżej Hiszpana. Znaj umiar, porównujesz dwa różne systemy walutowe.

Swoją drogą poraża trochę, że twoim liderem jest Towns, który pracuje na łatkę overrated jako lider. Trochę w ofensywie nabił na słabeuszach statystykach, ale zwróć uwagę na defensywę. On ma obecnie gorsze statystyki niż niż za pierwsze dwa trymestry, a przecież za pierwszy trymestr był w TOP10 najgorzej broniących graczach ligi.

Jak Rubio gra bardzo dobry mecz przeciwko Wolves to retoryka jest, że Rubio wyjaśnia Tyus Jonesa, ale słowem nie ma o tym, że był to mecz Woles - Jazz, gdzie skompromitował się kolejny raz Towns. No niestety nie zawsze gra się przeciwko Suns i Hawks, by sobie robić rekordowe ilości punktów i nabijać ratingi.

Uważam, że końcówka będzie kluczowa, ewentualnie przekłamać ją może powrót Butlera.

I żeby nie było, przy kontuzji Irvinga żadnej krucjaty  i zaburzania rzeczywistości nie mam zamiaru prowadzić, choć nawet bez niego myślę, że to dalej plusowa drużyna. 

7 miejsce i tyle. 

I jest duże prawdopodobieństwo, że stworzymy parę w 1 rundzie, bo w tej chwili Cavs są na 3 miejscu tracąc po 2 spotkania do Raptors i 76ers i o ile ci pierwsi są już raczej poza zasięgiem to 76ers, którzy przez cały trymestr byli albo bez Klaya albo bez Embiida są już jak najbardziej w moim zasięgu, przy tak grającym LeBronie:)

• Eld zablokował(a) ten temat
  • Eld odblokował(a) ten temat
  • Eld zablokował(a) i odblokował(a) ten temat