Szulim Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Niestety nie było tego w arkuszu do tej pory a @kuba2419pisal mi ofertę z 25 lub 26 Uznam to jako moja wina i jako 1/4 radnego pozwolę zmienić ofertę zgodnie z zapisem jej w wiadomości orywatnej pod warunkiem ze zgodzą się jeszcze 2/3 pozostałych gm @ozzy110 @LONGER01 @Ashigaru deal był jeszcze z czasów BMF i nie widziałem go w arkuszu przedstawiając Deal na Radzie - stad brak mojego sprzeciwu w stosunku do Stępień Rule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 1 minutę temu, january napisał: I tak 48/4 nie klepnie pewnie MRob skoro w RL wziął 60/4 Ale spoko. tylko nie wiem czy ktoś by mu tyle dał gdyby nie byli to Nix ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 To zmieniamy na 26 zgodnie z wiadomościami Od @kuba2419 sprzed kilku dni z tego co wywnioskowaliśmy - Sp Eld nie wpisał tego w arkusz stad moja pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 2 minuty temu, january napisał: I tak 48/4 nie klepnie pewnie MRob skoro w RL wziął 60/4 Ale spoko. 80% czyli tyle ile +/- wynosi różnica pomiędzy kasą w puli plac u nas a w rl NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 2 minuty temu, january napisał: A skąd taki pomysł jak chodzi o cyfry ? Jak ostatnio liczyłem to z tego co pamiętam +- 98% płac rlNBA mieliśmy. A to było jeszcze przed zmianą finansów o "rozdanie podatku", więc powinniśmy teraz nadrobić. Muszę poszukać, ale wydaje mi się, że sam o tym gdzieś pisałeś. Poszukam. Bo chyba nie ma u nas drużyn jak np. rl GS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 5 godzin temu, january napisał: I tak 48/4 nie klepnie pewnie MRob skoro w RL wziął 60/4 Ale spoko. Mrob dostał więcej jako rekompensatę za wziecie to rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @ozzy110 @Szulim Dort, Gafford i Mann to drugorundowcy. Ich kontrakty są źle rozpisane i powinny się zaczynać od max 10,8mln$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 40 minut temu, Alonzo napisał: @ozzy110 @Szulim Dort, Gafford i Mann to drugorundowcy. Ich kontrakty są źle rozpisane i powinny się zaczynać od max 10,8mln$ Dort w RL podpisał extension i zaczyna się od wiecej niz 10.8.Mamy tu jakas inna zasadę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 6 minut temu, Reikai napisał: Dort w RL podpisał extension i zaczyna się od wiecej niz 10.8.Mamy tu jakas inna zasadę? Tu opcji parę jest, możliwe że macierzysty klub może zadecydować jak zostanie rozłożony kontrakt. U nas jest ten prób 10,8mln$ w pierwszym roku w II turze FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 18 minut temu, january napisał: Bzdura. Omer Asik, Jeremy Lin, Tyler Johnson.. Tam jeszcze rl Nets kogoś gamleowali z Tylerem Johnsonem wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Alonzo napisał: @ozzy110 @Szulim Dort, Gafford i Mann to drugorundowcy. Ich kontrakty są źle rozpisane i powinny się zaczynać od max 10,8mln$ To oferty nieważne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: knicks zlozyli oferte szulimowi Ofertę której nie możesz złożyć i możesz ja dać w kontrach owszem dałeś ofertę na Poole i jest ona zgodna z Arenas rule czyli zaczyna się poniżej 11 mln co wyklucza danie jej w 1 części 2 tury - tak jak ci pisałem, to jest możliwe w kontrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 30 minut temu, january napisał: Staż. Liczy się staż. A ten tercet nasz ma za sobą 3 sezony stażu i nie łapie się pod arenas rule. To oferta dla Dorta i tak nieważna bo w pierwszym roku był stashowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 30 minut temu, Szulim napisał: Ofertę której nie możesz złożyć i możesz ja dać w kontrach owszem dałeś ofertę na Poole i jest ona zgodna z Arenas rule czyli zaczyna się poniżej 11 mln co wyklucza danie jej w 1 części 2 tury - tak jak ci pisałem, to jest możliwe w kontrach no tylko to pokazuje wadliwosc regulaminu. powinno byc ad hoc zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @Alonzo ma rację co do Dorta i oferta S&T jest nieważna Więc i oferta Spurs także nieważna i Dort spada do 3 tury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 2 godziny temu, fluber napisał: Mrob dostał więcej jako rekompensatę za wziecie to rok temu Mógłbyś rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 8 godzin temu, january napisał: Melton już nie jest RFA, LAF zrzucił caphold. Niemniej oferta Nets (30/3) dla niego jest nieważna. Melton dostal 30/1+1 PO(15/15) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 6 minut temu, Pablo81 napisał: Mógłbyś rozwinąć? Rok temu Rl Knicks podjęli jego team option za minimum, prawdopodobnie obiecując mu rekompensatę w tym offseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Cos to zmienia, czy będzie w 2 czy 3 rundzie podpisany dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 12 minut temu, january napisał: No nie wiem. Teoretycznie mogą go tu GS podpisywać przez capspace po zrzuceniu jego RFA. Nie wiem czy to nie za duże ryzyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi