ozzy110 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 @Qcin_69 1 L za dużo @LeweBiodroSmoka 2 W za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 5 minut temu, ozzy110 napisał: @Qcin_69 1 L za dużo @LeweBiodroSmoka 2 W za dużo Minnesocie można odjąć L u nas, poświęcimy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 @Sylvinho. 1 L za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 27 minut temu, ozzy110 napisał: @Sylvinho. 1 L za dużo Zmień w Wizards jak możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 3 godziny temu, ozzy110 napisał: @Qcin_69 1 L za dużo @LeweBiodroSmoka 2 W za dużo poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 No bez jaj, różni nas 0,01 wygranej a Ty nam dajesz dwa różne bilanse, manipulacja!!! @fluber Won z mojego tematu, bo Eldem poszczuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: No bez jaj, różni nas 0,01 wygranej a Ty nam dajesz dwa różne bilanse, manipulacja!!! @fluber Won z mojego tematu, bo Eldem poszczuje! I jeszcze wyganiasz z tematu, skandal!:) @MarcusCamby masz błąd w tabeli, Hornets mają 19 wygranych u Ciebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 18 godzin temu, MarcusCamby napisał: Jak masz @Eld czas to uzupełnij arkusz z głosami. Jak skończysz oznacz mnie to CambyGOAT zrobi tabelę. Nie miałem wczoraj czasu. Może dziś znajdę. Poza tym halny tak niepie*dala, a ja w taką pogodę umieram. @january Ty majstrujesz coś przy punktach karnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) Pipidowa, ciekawa definicja dla niedawnego mistrza ligi i organizacji z najlepszymi perspektywami w konferencji Edytowane 5 Stycznia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 5 godzin temu, człowiek...morza napisał: Pipidowa, ciekawa definicja dla niedawnego mistrza ligi i organizacji z najlepszymi perspektywami w konferencji Przypomnieć Ci jak kończą posty w Media Room które są komentarzami? Ze 4 dziś wywaliłem, ale nie Twoje więc daje Ci szansę na poprawę. ======================================================================== NIE KOMENTUJEMY W MEDIA ROOM! ======================================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Ta oferta Knicks za Paytona się liczy czy nie? Edytowane 8 Stycznia 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 przecież nawet CVBE napisał ze CM się wyrobił z oferta za Paytona, wezcie to od razu poprawcie bo później mało kto zmienia głosy czego byliśmy już kilkukrotnie świadkami (celowo pisze w tym temacie a nie w jakimś rs, wiec się Eld nie denerwuj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: Ta oferta Knicks za Paytona się liczy czy nie? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Tak dla jasności, czy moje oferty się liczą czy nie? Mogły być kilka sekund po 0:00, nie mam jak sprawdzić, bo z komórki chyba się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Ja tam widzę: Napisano 10 godzin temu (edytowane) A jest 11:16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Ja tam widzę: Napisano 10 godzin temu (edytowane) A jest 11:16 Ja o 0.00 widziałem już ten post wiszący ale jak poszła edycja później to raczej bez szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) 1 minutę temu, cvbe napisał: Ja o 0.00 widziałem już ten post wiszący ale jak poszła edycja później to raczej bez szans. Jakby tego nie edytował to nie miałbym zastrzeżeń, ale kto wie co tam było zmieniane Oferty @Tecu i @człowiek...morza są nieważne Edytowane 8 Stycznia 2022 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 @ozzy110 serio sekunda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Eld tego nie może sprawdzić? Poza tym to nie powinno być 48h od oferty karlika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi