fluber Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 8 minut temu, Tecu napisał: @Alonzo @fluber Nie znam szczegółów konfliktu, ale czy nie ma szans na jakieś zakopanie toporu wojennego? Jakieś przepraszam z którejś strony, jakieś odpuszczenie z drugiej? Już Cię zapoznaję. W dużym skrócie Alonzo odszedł, bo forum nie dało Ronniemu natychmiastowego bana na zawsze za to, że nazwał Alonzo hipokrytą. Mój wkład jest tutaj naprawdę niewielki, właściwie żaden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Generalnie starałem się bardzo mocno przekonywać @Alonzo do zmiany zdania, ale chyba mu się ulało po tych wszystkich bezsensownych kłótniach. Szkoda, bo bardzo cenie ludzi z którymi można na spokojnie i normalnie podyskutować w kwestiach NBA. Mam nadzieję, że jego decyzja nie jest ostateczna i jak emocje opadną to wróci, co z przyjemnością myśle przyjmie zdecydowana większość tejże społeczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 W dniu 19.12.2021 o 11:20, Alonzo napisał: jbc niech @ely3 podejmie decyzje - moje stanowisko znacie. Wiara nawet urodzin nie można celebrować bo dostaje jakieś sms .. Alonzo powiem tak . To jest niszowe forum a BeGM jest na dodatek małą niszą . Nie wiem czemu niektórzy z Was traktują to tak jakby to miało decydować o Waszym życiu . Nie uważam by tu ktoś kogoś obraził. Raczej widzę niepotrzebne spinanie się z kilku stron. Nawet to o co obraził się Fluber nie nosi znamiom czynu zakazanego bo jednak podawałeś tyle już informacji na swój temat ,że można było wyciągnąć tego typu wnioski. Choć między Bogiem a prawdą to dziwne ,że komuś się to chciało wyciągać To tylko zabawa i tak to traktujcie a jeśli ktoś nie potrafi oddzielić zabawy od pewnych emocji to może nadchodzący czas Świąt pozwoli mu odszukać równowage psychiczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 55 minut temu, ely3 napisał: Nawet to o co obraził się Fluber nie nosi znamiom czynu zakazanego bo jednak podawałeś tyle już informacji na swój temat ,że można było wyciągnąć tego typu wnioski. Tobie łatwo połączyć kropki, jak znasz wynik końcowy. Ale co innego to co Ci piszę na priv, a co innego to co ujawniam na forum. Być może nie jest to czyn zakazany, nie wiem. Nie zmienia to jednak faktu, co sądzę o tej konkretnej osobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tecu Opublikowano 23 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Dla wierzących, doznania magii Bożego Narodzenia, zadumy, refleksji i rodzinnych Świąt. Dla niewierzących, miłego spotkania z rodziną, odpoczynku i zdrowego obżarstwa. A dla wszystkich Pogo Dyducha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 2 godziny temu, Tecu napisał: Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Dla wierzących, doznania magii Bożego Narodzenia, zadumy, refleksji i rodzinnych Świąt. Dla niewierzących, miłego spotkania z rodziną, odpoczynku i zdrowego obżarstwa. A dla wszystkich Pogo Dyducha pogo to juz nie te lata, choc czasem sie czlowiek jeszcze zapomni. dolaczam sie do zyczen. kazdemu mistrzostwa i zbudowania rownie zajebistej organizacji jak knicks w begm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Wesołych Panowie! I trochę więcej dystansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Z dystansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 W dniu 21.12.2021 o 19:10, MarcusCamby napisał: Nie wygląda to najlepiej. Jako startera ustawiam będącego po za ligą weterana Biyombo. Nie jest to zagrywka pod tank, po prostu lepiej mi będzie się uzupełniał z ofensywnie usposobionym Bagleyem. Harrell tak jak w Wizards będzie pełnił rolę czołowego sixth mana ligi i tu też lepszy fit z defensywnym Looneyem. Biyombo na wakajkach z drinkiem w ręce, słyszący że ma dzisiaj wyjść w S5: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 31 minut temu, cvbe napisał: CLEVELAND CAVALIERS 1 TRYMESTR PROPONOWANY BILANS: 15-13 (lub 16-12 dla patrzących na terminarz) za estetykę opisu +5W jednakże z formy graczy ciężko coś wyrzeźbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 2 godziny temu, cvbe napisał: Biyombo na wakajkach z drinkiem w ręce, słyszący że ma dzisiaj wyjść w S5: U mnie ma ważny kontrakt i od lat słynie z profesjonalizmu, więc czemu ma nie grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 @january jedyne co robisz jako jedyny to grasz przez 2 minuty w każdym meczu we czterech;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 no January się w tym roku nie pierdoli widzę 23W grając 5osobowa rotacja to trzeba mieć tupet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 GM Dallas znany na całym świecie! Nawet u mnie w święta dużo było opowieści jak to @karpik lubi pływać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 5 godzin temu, fluber napisał: @january jedyne co robisz jako jedyny to grasz przez 2 minuty w każdym meczu we czterech;) W dniu 19.12.2021 o 11:25, january napisał: Ależ Wy się tu kompromitujecie niektórymi postami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 @LeweBiodroSmoka już poprawił;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 1 minutę temu, fluber napisał: @LeweBiodroSmoka już poprawił;) to jakby nie mia za bardzo znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Jedna mała wstawka jak już ktoś czytał mój opis - dodałem jedno zdanie o Randle, więc jak się komuś chce to zapraszam, oraz dwa podpunkty odnośnie terminarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Kto jest teraz Gm-em Memphis? Czy rady słać do rady, ale kogo z rady? Plus ile Gm-ów aktualnie gra? Bo różne płoty się pojawiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 3 minuty temu, MMM2121 napisał: Kto jest teraz Gm-em Memphis? Czy rady słać do rady, ale kogo z rady? Do kogokolwiek z Rady. 4 minuty temu, MMM2121 napisał: Plus ile Gm-ów aktualnie gra? Bo różne płoty się pojawiały Nie wiem, czy Alonzo gra dalej, ale jeśli gra to 30 bo tylko Memphis wolni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi