człowiek...morza Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) ja polecam patrzec na siebie i nie kumac sie z nikim. odechciewa sie grac jak czytam tu o tych kolesiostwach pizdy, a nie gm'y Edytowane 22 Września 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) 6 minut temu, człowiek...morza napisał: ja polecam patrzec na siebie i nie kumac sie z nikim. odechciewa sie grac jak czytam tu o tych kolesiostwach pizdy, a nie gm'y Sarkazm z mojej strony? Ale niestety takie tematy też się zdarzają. Podpytywanie o wysokość kontraktu czy inne parametry umowy jest ok. Nieformalne rozmowy z agentem przed wystosowaniem oficjalnej oferty. Edytowane 22 Września 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: A no to grubo się Panowie bawicie w kolesiostwo. Po co tu wracałem? Kolejna Spółdzielnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: człowieku, straciłem Holidaya bo typ, który siedzi w Radzie i z nosem w CBA od lat nie potrafił skleic poprawnej oferty, a Ty mi łaskawie piszesz, że nie chciałeś kręcić afery, choć się przed chwilą i tak sprułeś 1. Typ nie siedzi w radzie. 2. Typem to nazywaj sobie kogo innego. 3. Nad transferem siedzą zwykle dwie strony - Ty miałeś wyjebane jajca. 4. Ten typ złożył dobrą ofertę, ale Karpik i tak na luzie by ją przebił przez CBA. 5. I teraz najważniejsze i przeczytaj to z uwagą: Jrue straciłeś sam przez siebie, bo jako jedyny mogłeś mu dać raise 8%, a nie jak Karpik czy ja, raise 5%. Więc postaw sobie typie pytanie - dlaczego sam nie złożyłeś oferty Jrue, a później go nie wymieniłeś z zajebistym zyskiem? Odpowiem za Ciebie. Czasami masz tak wyjebane na beGM, że kompletnie się nie zdziwię jak za dwa lata i Jokića w składzie nie będzie. Więc radzę, mnie w to nie mieszaj. ---------------------------------------- Edytowane 22 Września 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Eld napisał: 1. Typ nie siedzi w radzie. 2. Typem to nazywaj sobie kogo innego. 3. Nad transferem siedzą zwykle dwie strony - Ty miałeś wyjebane jajca. 4. Ten typ złożył dobrą ofertę, ale Karpik i tak na luzie by ją przebił przez CBA. 5. I teraz najważniejsze i przeczytaj to z uwagą: Jrue straciłeś sam przez siebie, bo jako jedyny mogłeś mu dać raise 8%, a nie jak Karpik czy ja, raise 5%. Więc postaw sobie typie pytanie - dlaczego sam nie złożyłeś oferty Jrue, a później go nie wymieniłeś z zajebistym zyskiem? Odpowiem za Ciebie. Czasami masz tak wyjebane na beGM, że kompletnie się nie zdziwię jak za dwa lata i Jokića w składzie nie będzie. Więc radzę, mnie w to nie mieszaj. jestesicie siebie warci xd choc fakt jest taki, ze powinienes w c*** zrekompensowac lbs'owi nieprawidlowa oferte, no ale to trzeba miec honor Edytowane 22 Września 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: jestesicie siebie warci xd choc fakt jest taki, ze powinienes w c*** zrekompensowac lbs'owi nieprawidlowa oferte, no ale to trzeba miec honor Ty dalej nie rozumiesz o co chodzi i dlaczego transfer nie doszedł do skutku. Za to mam dla Ciebie nowinkę. Właśnie wpłynęło na Ciebie zgłoszenie za nazwanie nas pi*dami. A co do rekompensat to gdybym ja żądał od niego za każde przypomnienie o głosowaniu, opisach jakiejś rekompensaty to by typ musiał do drugiej robo iść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Teraz, january napisał: Tobie polecam jeszcze wkodowanie sobie kiedy jest ta 4 tura FA, by Knicks nie grali jakimiś Łukaszami Koszarkami Już nie przesadzajmy w V turze FA z Knicks zapewne z przyjemnością podpiszą Jeff Teague, Dwayne Bacon, Ben McLemore, Timothe Luwawu, Stanley Johnson, Harry Giles, a może i C_M przystealuje też z Frankiem Ntilikiną, czy DeAndre Jordanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 6 minut temu, Eld napisał: Za to mam dla Ciebie nowinkę. Właśnie wpłynęło na Ciebie zgłoszenie za nazwanie nas pi*dami. Podobno Ciebie też ktoś zgłosił za wyzywanie @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris haynes Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 ja sie pytam dlaczego moderatorem jest osoba, ktora sie do tego totalnie nie nadaje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 minutę temu, karpik napisał: Podobno Ciebie też ktoś zgłosił za wyzywanie @Qcin_69 Nom. Wiem. I nawet dodałem komentarz, że ja tego zgłoszenia nie tknę, a pozostawiam to do rozstrzygnięcia innym moderatorom, bo to była odpowiedź na zaczepkę Qcina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Nom. Wiem. I nawet dodałem komentarz, że ja tego zgłoszenia nie tknę, a pozostawiam to do rozstrzygnięcia innym moderatorom, bo to była odpowiedź na zaczepkę Qcina. Zaparz se lepej meliskę, bo chyba to wszystko idzie nie w tę stronę, w którą powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 3 minuty temu, karpik napisał: Zaparz se lepej meliskę, bo chyba to wszystko idzie nie w tę stronę, w którą powinno. Nie ja zacząłem, a sam po osiągnięciu WCF powinieneś czuć się urażony jak ktoś nazywa Cię pi**ą. 4 minuty temu, january napisał: Chyba sobie żartujesz z tym banem. Mam wytyczne od góry - obraził 29 graczy beGM. Mam dać bana. Przeprosi z jednego ze swoich fejkowych kont WSZYSTKICH - sprawę ugasimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Nie ja zacząłem, a sam po osiągnięciu WCF powinieneś czuć się urażony jak ktoś nazywa Cię pi**ą. A jak się nie czuję, to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris haynes Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) "obrazilem" tylko tych co sa w kolesiostwie, rozumiem @Eld, ze nalezysz do grupy, ktora gra nieuczciwie, skoro poczules sie urazony? pytanei w takim razie co bardziej zasluguje na bana... hanba abstrahujac od tego, ze nikogo nie obrazilem, ale to trza miec pare szarych komorek by zrozumiec Edytowane 22 Września 2021 przez chris haynes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 5 minut temu, Eld napisał: Mam wytyczne od góry - obraził 29 graczy beGM. Mam dać bana. Przecież nie obraził wszystkich, nazwał tak Ciebie i Tobie podobnym parających się parszywym procederem kolesiostwa, na temat którego mam podobne zdanie jak @człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Mnie C_M nie obrazil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Mnie też nie. Eld nie róbmy sobie jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 14 minut temu, karpik napisał: A jak się nie czuję, to co? Czy się czujesz, czy nie to nie moja sprawa. 7 minut temu, Regis napisał: Przecież nie obraził wszystkich, nazwał tak Ciebie i Tobie podobnym parających się parszywym procederem kolesiostwa, na temat którego mam podobne zdanie jak @człowiek...morza Wystarczająco dużo ludzi wstawiło się za CM. Skoro się nie czujecie urażeni, za 30 sekund CM będzie mógł pisać ze swojego normalnego konta. Ja natomiast jego zaczepki od dawna mam w tylnej jamie ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Czy ktoś ogarnia jakie są składy poszczególnych spółdzielni? Bo ja się już pogubiłem:) wiem tylko, że @Qcin_69 z @Sylvinho. bo się w tańcu nie pierd... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 2 godziny temu, Pablo81 napisał: Ja bardzo polecam barter. Świetnie się sprawdza i nadaje grze rumieńców. Czyli po prostu spółdzielnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi