Szulim Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @Eld czaje czaje, ale możesz wprowadzać już moje deale bez przeszkod zmian dodatkowych nie przewiduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 55 minut temu, Eld napisał: Deal Wam nie przechodzi. Rozumiem, że gdzieś dalej jest dobrze policzona wersja? Tak jak pisałem i gdzieś na forum i w temacie Rady - coś mi się pojebało z liczeniem i multiway wrzucony jest już ok tylko tam jeszcze @evitacre i @Braveheart22 muszą potwierdzić. Bo ten drugi multiway, z Szulimem, Jankiem i Sylwkiem to już wszystko potwierdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 46 minut temu, Eld napisał: Ej Wy mnie serio za zwykłego robola macie. Wy się świetnie bawicie, a jeden pisze, że to nie ostateczna forma wymiany i że mogę ( sic! ) ją usunąć ( tak jak by sam nie mógł ), a drugi "poznasz głupiego po cytatach jego". Nie przeginacie pały? Zamiast k**** napisać sorry Eld - c***owo wyszło to lepiej takim postem klasę pokazać. . I jeszcze niedokończone wymiany zostawiacie w temacie robiąc tym niesamowity burdel. xD Eld musisz trochę zacząć łapać followupy, to raz, dwa uderz w stol a nożyce się odezwa xD Poza tym korzystam z prawa Mistrza i mogę pisać co chce xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: xD Eld musisz trochę zacząć łapać followupy, to raz, dwa uderz w stol a nożyce się odezwa xD Poza tym korzystam z prawa Mistrza i mogę pisać co chce xd Masz tylko pół prawa Mistrza, czyli mniej więcej prawo Mis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 2 minuty temu, eMeS napisał: Masz tylko pół prawa Mistrza, czyli mniej więcej prawo Mis Mac powiedział ze do końca PO mam siedzieć cicho ale potem mogę wkurwiac wedle uznania, wiec zamierzam z tego prawa Trza skorzystać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 50 minut temu, Qcin_69 napisał: xD Eld musisz trochę zacząć łapać followupy, to raz, dwa uderz w stol a nożyce się odezwa xD Poza tym korzystam z prawa Mistrza i mogę pisać co chce xd Nie wkurwiaj mnie dalej. Dobrze radzę. Róbcie sobie brudnopis na fejsbooku, bandoo, tinderze czy czego tam używacie, ale nie w temacie 'Wymian'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 7 minut temu, january napisał: Czemu nie schodzicie z tych hardcapów - Hornets @fluber, Knicks @człowiek...morza? Zaraz będzie mieć bankructwo ogłoszone. Zaraz czyli kiedy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 7 minut temu, january napisał: Czemu nie schodzicie z tych hardcapów - Hornets @fluber, Knicks @człowiek...morza? Zaraz będzie mieć bankructwo ogłoszone. Do kiedy jest u nas deadline na zejście z tych hard capów? Bo GMowie juz cap holdy na nowy sezon zrzucają, a od dziś jest juz składanie ofert na 1 turę FA i nam sie dziwnie łączy stary sezon z nowym bez żadnego oddzielenia tego kluczową datą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 5 minut temu, january napisał: 3h 25 min No to przetestujemy system w praktyce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Ja w Bieszczadach jestem sorry wylaczony, Nawet nie wiedziałem ze jakaś data jest nic nie było mówione xd A tu nigdzie zasięgu nie ma na tym zadupiu, stoję na rysach tu zlapalem na sekundę Deale tam wszystkie mam gotowe niech ogłasza kontrahenci o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 7 minut temu, january napisał: 3h 25 min Teoretycznie można dać czas do końca ofert 1 tury prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Ja moge tylko powiedzieć ze jestem jednym z dealujacych z @człowiek...morza ale szczerze mówiąc to sądziliśmy ze na spokojnie można zejść z HC w trakcie FA Przez ten covidowy sezon trochę się to wszystko rozjeżdża… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Eld napisał: @Qcin_69 / @mac macie deal z Hardenem nie potwierdzony. ja tej wymiany nie potwierdzam po tytule bym chcial run it back, no ale wiadomo ze jednego typka swedzi by robi wymiany byle robic, jakby to byla jakas simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 15 minut temu, mac napisał: ja tej wymiany nie potwierdzam po tytule bym chcial run it back, no ale wiadomo ze jednego typka swedzi by robi wymiany byle robic, jakby to byla jakas simka To go zwolnij skoro jesteś GMem, albo zacznij poważniej zastanawiać się nad naszą ostatnią rozmową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 18 minut temu, mac napisał: ja tej wymiany nie potwierdzam po tytule bym chcial run it back, no ale wiadomo ze jednego typka swedzi by robi wymiany byle robic, jakby to byla jakas simka po szczepionce byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @BMF skrzynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 9 minut temu, january napisał: Ej no, bankructwa u nas wbily, można rozkradać Hornets i Knicks. Ej no poczekaj mistrzu w tym roku zdecydowanie krótszy czas między zakończeniem PO a rozpoczęciem sezonu - tu trwa dogrywanie konktraktów które zamkną temat bankructwa pograjmy w grę a nie w śmierć i życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) 45 minut temu, Szulim napisał: Ej no poczekaj mistrzu January nie jest mistrzem. Był. Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Bankructwa przed FA są bez sensu, to jakiś oficjalny zapis regulaminowy? Bo jeżeli nie, to ogłaszam: robię inbę, a jeżeli tak, to w sumie też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 3 minuty temu, BMF napisał: Bankructwa przed FA są bez sensu, to jakiś oficjalny zapis regulaminowy? Bo jeżeli nie, to ogłaszam: robię inbę, a jeżeli tak, to w sumie też. Taki zapis w regulaminie właśnie jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi