Eld Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 ---------------------------- 6 minut temu, eMeS napisał: Atlanta ma duzo cap space, zaczynam sluchac ofert jakby co Atlanta ma przejebane u mnie bo jako jedyni nie zagłosowali na graczy z Player Option. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Teraz, Eld napisał: ---------------------------- Atlanta ma przejebane u mnie bo jako jedyni nie zagłosowali na graczy z Player Option. Ej, ale pacz gdzie szczelasz, bo trafiles w pianiste. Zagłosowałem przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Teraz, eMeS napisał: Ej, ale pacz gdzie szczelasz, bo trafiles w pianiste. Zagłosowałem przecież Ta? Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Ta? Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 2 minuty temu, eMeS napisał: Ty, jaja. Rzeczywiście. Myślałem, że to BMF zakańcza zabawę, a Ty tuż przed nim zagłosowałeś. Przyjmij moje przeprosiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Teraz, Eld napisał: Ty, jaja. Rzeczywiście. Myślałem, że to BMF zakańcza zabawę, a Ty tuż przed nim zagłosowałeś. Przyjmij moje przeprosiny. Tylko mi punktu karnego nie doliczaj, bo to jedyna rzecz ktorej nie pilnuje u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 1 minutę temu, Tecu napisał: Powodzenia @cvbe na nowej drodze życia! Ucałuj od nas przyszłą żonę, ma szczęście Oj ma... Przekażę, dzięki, ucieszy się bo od kilku lat już rozumie co to draft, scouting itd więc jest wczuta w klimat forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Teraz, cvbe napisał: Oj ma... Przekażę, dzięki, ucieszy się bo od kilku lat już rozumie co to draft, scouting itd więc jest wczuta w klimat forum To Twój dział scoutingu? W zeszłym roku niezła robota, ale w tym sobie odpuściła, już wiem dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 5 godzin temu, człowiek...morza napisał: ELO MAM HOROM CURKIE, potrzebuje 1.4 mln w gotowce za ten sezon. dostalem nieslusznie kare za handlowanie jakims shitem (nie pameitam, chyba jakas gotowka), ktorym nie wiedzialem, ze nie mozna handlowac, bo zrobil to poprzednik, a nie bylo wpisame w arkuszu. dzieki temu kazdy z was dostal chyba 200 k za darmo. znajdzie sie tu jakis 7 chetnych, co mi te 200 k oddac? potrzebuje dla plynnosci w ksiegowosci ;V Ps. btw czy mi przypadkiem nie oddala 200 K juz sota? @Qcin_69 @mac i ktos jeszcze, @kolader chyba? Si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 1 minutę temu, Tecu napisał: To Twój dział scoutingu? W zeszłym roku niezła robota, ale w tym sobie odpuściła, już wiem dlaczego Haha no dokładnie dlatego, w tym roku trochę bardziej musiałem scoutować garnitury i dekoracje sali niż 19-latków z drugiego końca świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 2 minuty temu, cvbe napisał: Haha no dokładnie dlatego, w tym roku trochę bardziej musiałem scoutować garnitury i dekoracje sali niż 19-latków z drugiego końca świata @człowiek...morza podeslij 200.000 na garnitur nie bądź dziad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 6 minut temu, cvbe napisał: Haha no dokładnie dlatego, w tym roku trochę bardziej musiałem scoutować garnitury i dekoracje sali niż 19-latków z drugiego końca świata To chyba na Twoje szczęście A draft z garniakami można połączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Przypominam, że w temacie 'TRADING BLOCK" jedna drużyna może mieć tylko jeden post, a tym czasem: @MMM2121 - 2 posty @ignazz - 2 posty @Ashigaru - 2 posty @Pablo81 - 2 posty @człowiek...morza - 2 posty Starsze będę po prostu kasował, pewnie na Waszą niekorzyść bo przedstawiane przez Was oferty mogą być wciąż aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) jo Panowie, dorzuci sie jeszcze ktos? potrzebuje 200 k 21 minut temu, Eld napisał: @january Poniżej spis cash transaction po tym jak CM przeszedł się z kubkiem na drobne pomiędzy innymi GMami. Poniżej co uzbierał: Utah ---> Knicks: 1,3M Dallas ---> Knicks: 0,2M Raptors ---> Knicks: 0,2M Cavaliers ---> Knicks: 0,2M Orlando ---> Knicks: 0,2M Spurs ---> Knicks: 0,2M Nets ---> Knicks 0,2M Grizzles też chcieli coś wrzucić do kubka ale wyszło, że jedyne co mają w kieszeni to pieniądze z Monopoly i żetony na karuzelę. Wprowadź proszę to do swojej zakładki. W dniu 19.07.2021 o 18:03, człowiek...morza napisał: ELO MAM HOROM CURKIE, potrzebuje 1.4 mln w gotowce za ten sezon. dostalem nieslusznie kare za handlowanie jakims shitem (nie pameitam, chyba jakas gotowka), ktorym nie wiedzialem, ze nie mozna handlowac, bo zrobil to poprzednik, a nie bylo wpisame w arkuszu. dzieki temu kazdy z was dostal chyba 200 k za darmo. znajdzie sie tu jakis 7 chetnych, co mi te 200 k oddac? potrzebuje dla plynnosci w ksiegowosci ;V Ps. btw czy mi przypadkiem nie oddala 200 K juz sota? @Qcin_69 @mac i ktos jeszcze, @kolader chyba? Edytowane 20 Lipca 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: jo Panowie, dorzuci sie jeszcze ktos? potrzebuje 0.200 k Proponuje dla żartu i zwykłej satysfakcji już nie dorzucać. @everyone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) 9 minut temu, człowiek...morza napisał: jo Panowie, dorzuci sie jeszcze ktos? potrzebuje 0.200 k Koladera masz uwzględnionego. Wolves w ogóle od Ciebie tej kasy nie wzięli, więc nie mieli co Ci dawać. Edytowane 20 Lipca 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Ale te $200 to byś se mógł już darować Rybaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 15 minut temu, człowiek...morza napisał: jo Panowie, dorzuci sie jeszcze ktos? potrzebuje 200 k W niecałe dwa sezony wyciągnąłem Thunder z -16M na +29M, ale za to, że tyle razy ile mnie wkurwiłeś mogę co najwyżej dać Ci żeton do wózka sklepowego. Chyba, że wracamy do rozmów z dnia dzisiejszego to Ci mogę sypnąć więcej niż 0,2M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 @MMM2121 zapchana skrzynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 19 minut temu, tangiers napisał: @MMM2121 zapchana skrzynka Już pusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi