Eld Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:28, fluber napisał(a): Ja bym jeszcze poczekał aż @MarcusCamby ochlonie Rozwiń Niestety się na to nie zanosi. A wierz mi, że już wielu sposobów wielu GMów próbowało. Nawet ja, gdzie po tym jak nazwał mnie 'małym mikim bez swojego zdania' - użyłem w jego stronę słowa "proszę, zostań". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:31, MarcusCamby napisał(a): Mam solidne młode core... Znaczy się miałem Rozwiń Nie odchodź i pokaż tym wszystkim niedowiarkom kto jest GOATem. W 1rundzie upset z Lakers brzmi nieźle ładnie co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 @MarcusCamby wracaj i zamykamy farsę. @fluber jak przekonasz Marcusa to tak samo jak było z twoim kontraktem wskażesz cel charytatywny a ja wpłacę znane Tobie salary niejako za kontrakt MC. reszta na PM aby nie robić zamieszania. Napisz do niego po prostu. Przedstaw może cel. Ja serio chciałbym tego starego @MarcusCamby w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:31, Eld napisał(a): Niestety się na to nie zanosi. A wierz mi, że już wielu sposobów wielu GMów próbowało. Nawet ja, gdzie po tym jak nazwał mnie 'małym mikim bez swojego zdania' - użyłem w jego stronę słowa "proszę, zostań". Rozwiń Czy danie jaskowi Pelicans było jednym z tych sposobów? ( jak odejdziesz to oddamy Pelicans tej...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 (edytowane) W dniu 3.07.2021 o 20:29, Alonzo napisał(a): Zatem jutro o godz. 22.00 zrzekam się funkcji Radnego. ja się nie podpiszę pod tankiem Pels. eot Rozwiń Czy Ty naprawdę nie rozumiesz co January pisze? Pels nie mają innego wyjścia jak tankować w tym roku ALE TYLKO w tym roku. Prosiłem - zajrzyj w arkusz, a nie rób z siebie *****. Edytowane 4 Lipca 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:31, fluber napisał(a): No ale generalnie gdyby camby nie wrócił to w sumie dlaczego Rada nie chciała wspólnie poprowadzic Pelicans? Rozwiń Ta Rada, z której właśnie odeszła jedna osoba, druga odchodzi jutro o 22 (xDD), jedna jest świeżakiem (ja) a jedna dołączyła wczoraj (Longer)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:32, ignazz napisał(a): @MarcusCamby wracaj i zamykamy farsę. @fluber jak przekonasz Marcusa to tak samo jak było z twoim kontraktem wskażesz cel charytatywny a ja wpłacę znane Tobie salary niejako za kontrakt MC. reszta na PM aby nie robić zamieszania. Napisz do niego po prostu. Przedstaw może cel. Ja serio chciałbym tego starego @MarcusCamby w grze. Rozwiń @MarcusCamby wybierz cel charytatywny, ignazz wyskoczy z kasy, pomożemy komuś, zakończymy drame i tyle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:33, cvbe napisał(a): Ta Rada, z której właśnie odeszła jedna osoba, druga odchodzi jutro o 22 (xDD), jedna jest świeżakiem (ja) a jedna dołączyła wczoraj (Longer)? Rozwiń Zapomniałeś dodać Ozziego którego wiecznie nie ma, no i mnie. @mac weź ułóż na to jakiś wzór, ale wychodzi, że będę dzielił i rządził. Naprawdę tego chcecie? Nie dość, że od wczoraj mogę rozdawać bany na lewo i prawo to jeszcze CAŁE beGM w moje łapska? W dniu 3.07.2021 o 20:34, fluber napisał(a): @MarcusCamby wybierz cel charytatywny, ignazz wyskoczy z kasy, pomożemy komuś, zakończymy drame i tyle:) Rozwiń A @Alonzo podwoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:34, fluber napisał(a): @MarcusCamby wybierz cel charytatywny, ignazz wyskoczy z kasy, pomożemy komuś, zakończymy drame i tyle:) Rozwiń Będzie to bardzo mądra decyzja za która warto zapłacić. @Alonzo w twoim przypadku oferuje niestety tylko 12 groszy bo jesteś dziś niepoważny. Powodu nie znam. Może ukraińskie obywatelstwo? Każdy by pęk W dniu 3.07.2021 o 20:35, Eld napisał(a): Zapomniałeś dodać Ozziego którego wiecznie nie ma, no i mnie. @mac weź ułóż na to jakiś wzór, ale wychodzi, że będę dzielił i rządził. Naprawdę tego chcecie? Nie dość, że od wczoraj mogę rozdawać bany na lewo i prawo to jeszcze CAŁE beGM w moje łapska? A @Alonzo podwoi. Rozwiń Doskonały pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:35, Eld napisał(a): Zapomniałeś dodać Ozziego którego wiecznie nie ma, no i mnie Rozwiń O Ozzym zapomniałem faktycznie (to już mówi samo za siebie ) a Ciebie traktuję jako jedynego pełnoprawnego Radnego, dlatego Cię nie wymieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:33, Eld napisał(a): Czy Ty naprawdę nie rozumiesz co January pisze? Pels nie mają innego wyjścia jak tankować w tym roku ALE TYLKO w tym roku. Prosiłem - zajrzyj w arkusz, a nie rób z siebie debila. Rozwiń Dziękuję zatem w trybie natychmiastowym. jak nie rozumiesz, że niektórzy gardzą tankiem to nic na to nie poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 @MarcusCamby wiem, że to czytasz i wiem o co Ci najbardziej chodzi. Czy potrzebujesz większego dowodu uznania i dowodu jakim szacunkiem się cieszysz jak widzisz co się dzieje po Twojej deklaracji? Czy pojawił się choć jeden negatywny głos pt. "jebać Marcusa".? NIE. Czy ludzie o Ciebie walczą. TAK. Czy była by taka drama gdyby Cię nie szanowali. NIE. Odpocznij o Rady, ale nie od Pels. Zresztą specjalnie w nocy wstałem aby Ci to napisać, a widziałem, że odczytałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Mogę namówić @Qcin_69 by dołączył do rady. Przyda się tam lekka nutka kultury i obiektywizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:39, Alonzo napisał(a): Dziękuję zatem w trybie natychmiastowym. jak nie rozumiesz, że niektórzy gardzą tankiem to nic na to nie poradzę. Rozwiń Eld teraz: W dniu 3.07.2021 o 20:42, mac napisał(a): Mogę namówić @Qcin_69 by dołączył do rady. Przyda się tam lekka nutka kultury i obiektywizmu. Rozwiń Dziękuję za inicjatywę, ale nie ma takiej potrzeby. Na short liście pozostały jeszcze dwa nazwiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:39, Alonzo napisał(a): Dziękuję zatem w trybie natychmiastowym. jak nie rozumiesz, że niektórzy gardzą tankiem to nic na to nie poradzę. Rozwiń Ale to się ma nijak do sytuacji pels. Gardzę bronią ale to nijak się ma do tego aby np policjant mógł jej używać. Możesz wyrazić swoje zdanie i to szanujemy. Ale Rada to nie jest jeden głos Jezeli rada której jesteś częścią postanowi inaczej to musisz to zdanie przyjąć z pokora a nie machać szabelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:44, ignazz napisał(a): Ale to się ma nijak do sytuacji pels. Gardzę bronią ale to nijak się ma do tego aby np policjant mógł jej używać. Rozwiń Alonzo właśnie wyszedł z tematu rady co wiąże się z tym, że jest jak jest. ----------------------- Najlepsze by było jak i ja bym teraz pierdolnął papierami. Cvbe ma ślub i dostał wolne od rady, Ozzy pojawia się dwa razy w miesiącu, a z Rady w 48h odeszło 2 Radnych. Chciał bym wtedy zobaczyć minę Longera który sam by na tym statku pozostał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Zamiast nas tu szantażować wykorzystaj energię do przekonania innych członków rady co do swojej słuszności. san Antonio 1996/7 pozdrawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:48, Eld napisał(a): Alonzo właśnie wyszedł z tematu rady co wiąże się z tym, że jest jak jest. ----------------------- Najlepsze by było jak i ja bym teraz pierdolnął papierami. Cvbe ma ślub i dostał wolne od rady, Ozzy pojawia się dwa razy w miesiącu, a z Rady w 48h odeszło 2 Radnych. Chciał bym wtedy zobaczyć minę Longera który sam by na tym statku pozostał . Rozwiń Zaraz @cvbe wrzuci mema z kapitana Philipsa z Longerem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cvbe Opublikowano 3 Lipca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:49, fluber napisał(a): Zaraz @cvbe wrzuci mema z kapitana Philipsa z Longerem;) Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 W dniu 3.07.2021 o 20:33, Eld napisał(a): a nie rób z siebie debila. Rozwiń @Alonzo sytuacja jest gorąca, jestem w jej centrum i mi się wymsknęło. Przepraszam Cię. To było bardzo nie na miejscu. I robię to publicznie ale jak widzisz nerwy udzielają się nie tylko mnie. W dniu 3.07.2021 o 20:52, cvbe napisał(a): Rozwiń Miał wrzucić scenę z filmu, a nie Siakama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi