Eld Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Teraz, mac napisał: A jaka jest zaleta tego szybszego konca? Przez te popedzanie nie ma np Bux dalej, czego chyba wiekszosc zaluje. CF w RL kończą się w tym tygodniu. U nas CF nie zaczną się nawet przy przyśpieszeniu semi w tym tygodniu. Po prostu idealnie by się skleiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Godzinę temu, Eld napisał: No to jeszcze 8 głosów. Kto tam się obija prócz @LeweBiodroSmoka? Bo jakoś nadal mi się nie chce sprawdzać. Chyba @tangiers, @evitacre ( @Szulim weź go pogoń ), @Alonzo (?). O i @ozzy110 na pewno. Dwóch jakoś tak z pamięci nie mogę skojarzyć. Im wcześniej skończymy tym więcej czasu będzie na kolejne rundy. Ja jutro sobie na spokojnie przeczytam opisy i zagłosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 7 godzin temu, Eld napisał: No to jeszcze 8 głosów. Kto tam się obija prócz @LeweBiodroSmoka? Bo jakoś nadal mi się nie chce sprawdzać. Chyba @tangiers, @evitacre ( @Szulim weź go pogoń ), @Alonzo (?). Dzisiaj zagłosuje 7 godzin temu, mac napisał: A jaka jest zaleta tego szybszego konca? Przez te popedzanie nie ma np Bux dalej, czego chyba wiekszosc zaluje. +1000! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Jeszcze jeden na głosowanie. Mamy 26 głosów, brakuje 4. Kto się obija? @Ashigaru @ozzy110 @Alonzo i chyba @kolader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 2 godziny temu, Eld napisał: Jeszcze jeden na głosowanie. Mamy 26 głosów, brakuje 4. Kto się obija? @Ashigaru @ozzy110 @Alonzo i chyba @kolader. Na pewno 26 glosow? Mi wyszlo 25. Jeden dodatkowy wpis ignazza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 8 minut temu, mac napisał: Na pewno 26 glosow? Mi wyszlo 25. Jeden dodatkowy wpis ignazza Dzięki za info. On to zawsze puści posta tam gdzie nie powinien. ----------------- edit: po prostu nie skasował starego. Zdarza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Z dniem dzisiejszym przestałem oficjalnie pełnić funkcję radnego. @Tecu Zapomniałeś małego mikiego oznaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Ostatni dzień na głosowanie. Wiem, że @ozzy110 na pewno jeszcze głosu nie oddał. Tego 30, ostatniego jakoś nie mogę odnaleźć kto jeszcze nie zagłosował. @january po wszystkim mam prośbę o szybkie podliczenie wyników i zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 9 minut temu, Eld napisał: Tego 30, ostatniego jakoś nie mogę odnaleźć kto jeszcze nie zagłosował @eMeS ??? Tak mi się wydaje na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: @eMeS ??? Tak mi się wydaje na szybko. O właśnie! @eMeS ! Głosowanko. Dziś do 23:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 w Den - Mavs jest 14-12, w sumie z ciekawości, co się dzieje, jak w serii jest dokładny remis? Decyduje głos @człowiek...morza jako tie-breaker ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 2 minuty temu, mac napisał: w Den - Mavs jest 14-12, w sumie z ciekawości, co się dzieje, jak w serii jest dokładny remis? Decyduje głos @człowiek...morza jako tie-breaker ? Jak jest remis to wychodzi do CF jedna z przegranych drużyn z drugiej konferencji a te dwie odpadają. W kolejności alfabetycznej oczywiście wśród tych przegranych drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 W sobote udaje sie na dlugi urlop, wiec jakbym nie wrzucil osobiscie opisu to ustanawiam @człowiek...morza jako tymczasowego coacha Miami Heat. Oczywiscie jak sie sprawdzi to dostanie laten propozycje extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 O, Orlando w finale:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 1 minutę temu, fluber napisał: O, Orlando w finale:) Wydaje mi sie, ze CM w lepszym otoczeniu moze zaczac produkowac lepsze opisy niz do tej pory. Widze w nim potencjal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 1 minutę temu, tangiers napisał: Wydaje mi sie, ze CM w lepszym otoczeniu moze zaczac produkowac lepsze opisy niz do tej pory. Widze w nim potencjal Dudley, Tucker, jeden c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Dudley, Tucker, jeden c*** Pilka do Luki i laga do przodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 22 minuty temu, tangiers napisał: Wydaje mi sie, ze CM w lepszym otoczeniu moze zaczac produkowac lepsze opisy niz do tej pory. Widze w nim potencjal To jest ryzykowne stawiać na kogoś kto jest totalnym nowicjuszem na tym poziomie rozgrywkowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 17 minut temu, tangiers napisał: Pilka do Luki i laga do przodu! i Luka broni Embiida! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @eMeS God damn it. Brakuje tylko Twojego głosu i mamy ładny komplecik 30 oddanych głosów! Godzina z okładem Ci została. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi