Lucas Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Godzinę temu, cvbe napisał: @Lucas skrzynka juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @cvbe 1L za dużo, 1W za mało. Daj znać komu zmieniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, Eld napisał: @cvbe 1L za dużo, 1W za mało. Daj znać komu zmieniasz. Źle przepisałem z excela - Pistons 8-16, sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, cvbe napisał: Źle przepisałem z excela - Pistons 8-16, sorki Edytuj post tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @Tecu masz o 2L za dużo, ale przy Houston dałeś bilans 16-10, czyli 26 meczów, zamiast 24. Uciąłem 2L Rockets ale potwierdź mi, że tak ma być i edytuj w wolnej chwili swój post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @fluber 1W za dużo, 1L za mało ale sprawdź mnie w arkuszu, bo akurat przy Tobie mogłem się walnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 3 minuty temu, Eld napisał: @fluber 1W za dużo, 1L za mało ale sprawdź mnie w arkuszu, bo akurat przy Tobie mogłem się walnąć. Ja się walnąłem, przy Bulls miało być 6 wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, fluber napisał: Ja się walnąłem, przy Bulls miało być 6 wygranych Ok dzięki. Poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 21 minut temu, Eld napisał: Nie można pozwolić aby takie perełki zostały zapomniane. ciesze się, że po raz drugi jestem dla nich aż taką inspiracją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: ciesze się, że po raz drugi jestem dla nich aż taką inspiracją No naprawdę jest się z czego cieszyć. Jak tam test? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, Eld napisał: No naprawdę jest się z czego cieszyć. Jak tam test? czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Co drugi post a morze i wiecej w lapu capu zwiazany z czlowiekiem morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 11 minut temu, Eld napisał: 76ers 15-9 ( 14,71 ) Hawks 14-10 ( 14,17 ) Cavaliers 14-10 ( 14,00 ) Pacers 14-10 ( 13,89 ) Raptors 14-10 ( 13,83 ) Bucks 14-10 ( 13,61 ) Magic 13-11 ( 12,76 ) Hornets 13-11 ( 12,63 ) Wizzards 12-12 ( 12,17 ) Ale wschód pojebany xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 11 godzin temu, cvbe napisał: Ale wschód pojebany xd Nom. A najgorsze jest to, że jedna z tych drużyn nawet do play-in nie awansuje podczas kiedy na Zachodzie nie ma chętnego na 10 seed, a i Marcus pewnie chętnie by się z 9 seedu ewakuował ale grupa ucieczkowa ( Jazz/Spurs/Suns ) jest chyba zbyt słaba aby dać się wyprzedzić w drodze po jak najwyższy pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Zwalniam Pelle i strec***e jego rok kontraktu na 3 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 2 godziny temu, Eld napisał: Nom. A najgorsze jest to, że jedna z tych drużyn nawet do play-in nie awansuje podczas kiedy na Zachodzie nie ma chętnego na 10 seed, a i Marcus pewnie chętnie by się z 9 seedu ewakuował ale grupa ucieczkowa ( Jazz/Spurs/Suns ) jest chyba zbyt słaba aby dać się wyprzedzić w drodze po jak najwyższy pick. Tu faktycznie to top8 może tak zostać (oczywiście nie wiadomo w jakiej kolejności), chyba że ktoś nagle się wzmocni. Wschód poza Bostonem, Chicago i chyba Brooklynem jest cały czas otwarty. To daje 12 drużyn na 8 miejsc w playoffs. Tu z pewnością bedą mecze play in. Na Zachodzie - ciężko powiedzieć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 1 godzinę temu, january napisał: Plus Jazz drapią się w głowę patrząc na tankathon mając 1-4 protected ledwie;) To przynajmniej szybko to zdejmą, a nie bujać się latami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 9 minut temu, Eld napisał: To przynajmniej szybko to zdejmą, a nie bujać się latami. Dlatego lepiej było pociągnąć ten sezon, bo zespół patrząc na T1 był z potencjałem luźno na play-in, więc oddaliby jakiś max no. 10-11 pick pewnie. Dodatkowo, przy nowym systemie finansowym, coś by zarobili i może nawet wyszli na plusie w bilansie za ten sezon. A przebudowę można było zrobić spokojnie latem. Ale Szulim wybrał inną drogę, ryzykowną, ale może się poszczęści w loterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Ano tak robię - plan długoterminowy jest, choć trochę w stylu Sama Hinkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Ale totalnie bez sensu deale zrobiłem jak po tak zajebistym trymestrze będę na 7 miejscu na wschodzie xd lepiej już moi nie pograją xd mogłem wyprzedać wszystkich i pizdu za te oferty co miałem to chociaż bieda 1stów i 2ndów bym nastukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi