człowiek...morza Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, tangiers napisał: @shevcu Wyczysc skrzynke @shevcu nie daj się ! Edytowane 20 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Pacers mają trenera CP3 a w zeszłym sezonie mieli Mike Conleya. Generał na boisku jest ważny. Doceńcie to w tym roku. Pacers dalej walczą o najwyższe cele, nie ważne z jakim składem zaczną sezon. #kultura organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: @shevcu nie daj się ! czlowiek...panika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 1 godzinę temu, tangiers napisał: @shevcu Wyczysc skrzynke Wal to shevcu. Moja zaczęła już porządki na święta, mnie goni do roboty a ja jej na to że jeszcze 3 dni są na to, a poza tym ja tu ważne negocjacje prowadzę i zbieram oferty. Tzn na razie nie ma co zbierać bo może jest z 10, no ale nie musi wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 2 godziny temu, tangiers napisał: @shevcu Wyczysc skrzynke Już. 32 minuty temu, Eld napisał: Wal to shevcu. Moja zaczęła już porządki na święta, mnie goni do roboty a ja jej na to że jeszcze 3 dni są na to, a poza tym ja tu ważne negocjacje prowadzę i zbieram oferty. Tzn na razie nie ma co zbierać bo może jest z 10, no ale nie musi wiedzieć. No tak jeszcze trzeba Tobie wysłać info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: Mason Plumlee 3.17274519468 / 3.42656481025 / 3.70068999507 Avery Bradley 2.85853658537 / 3.00146341463 Ja to się czasami zastanawiam co Ty masz pod kopułką. Serio. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Ja to się czasami zastanawiam co Ty masz pod kopułką. Serio. no ja nie wiem jak wy tamzaokraglacie, wiec chcialem pozostac precyzyjnym bo jakbym cos zrobil na wlasna reke, to by zara bylo, ze oszukuje. wyprzedzialem wasze zarzuty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: no ja nie wiem jak wy tamzaokraglacie, wiec chcialem pozostac precyzyjnym bo jakbym cos zrobil na wlasna reke, to by zara bylo, ze oszukuje. wyprzedzialem wasze zarzuty! Ja mam zarzut. Chciałeś stuknąć Masona na 2 dolary. Co za człowiek...sknera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Ja mam zarzut. Chciałeś stuknąć Masona na 2 dolary. Co za człowiek...sknera. no potrąciłem na atrament do pióra, żeby umowę podpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: no potrąciłem na atrament do pióra, żeby umowę podpisać. Bradleyowi też 1$ pożałował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Teraz, Eld napisał: Bradleyowi też 1$ pożałował... a to Ty nie mylisz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: a to Ty nie mylisz sie? Nie okradam swoich graczy. Davis, Irving i Leonard właśnie siadają do kalkulatorów i dzwonią do księgowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Nie okradam swoich graczy. Davis, Irving i Leonard właśnie siadają do kalkulatorów i dzwonią do księgowych. mordko odpisz mi lepiej na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: mordko odpisz mi lepiej na priv Dobrze misiaczku. Już się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Próbuję. Właśnie skończyłem uzupełniać oferty w swoim pliku na IV turę choć przyznam, że nie było tego wiele. Lekko ponad 4h do zakończenia zbierania a brakuje ofert, lub infa o braku ofert od...19 drużyn . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 24 minuty temu, Eld napisał: Lekko ponad 4h do zakończenia zbierania a brakuje ofert, lub infa o braku ofert od...19 drużyn . Pamiętaj że usunąłes priv ze mną, gdzie pisałem że nie składam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Odpaliłem nowy szablon i tam @fluber ma 155.000.000 co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Wyślij raz jeszcze @ozzy110 13 minut temu, ignazz napisał: Odpaliłem nowy szablon i tam @fluber ma 155.000.000 co to? No otworzyłem portfel -------------------------- @january - trafna sugestia - usnąłem. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Teraz, january napisał: Sympatyczna idea z tym wężykiem two-way, gdzie zaczynam, ale nie będę nakłaniał do takiej nagłej zmiany na swoją korzyść Jednak powinienem mieć tam 30 i 31 wybór, a 1 najgorsza ekipa zeszłego sezonu Grizzlies - 1 i 60 Racja. Mea culpa. Lakers już za dużo razy byli na pierwszym miejscu. LeBron, Butler, wynik po RS, mistrz. Pora posmakować końcóweczki @january - poprawione. Gratulacje dla Ciebie i dla Karpia za czujność. Za szybko czytam, zamiast troszkę wolniej a ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 4 minuty temu, january napisał: Sympatyczna idea z tym wężykiem two-way, gdzie zaczynam, ale nie będę nakłaniał do takiej nagłej zmiany na swoją korzyść Jednak powinienem mieć tam 30 i 31 wybór, a 1 najgorsza ekipa zeszłego sezonu Grizzlies - 1 i 60 Pierwsi mają wybierać Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi