Eld Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: najważniejsza data ever, bez wątpliwości Fun fact. Jak bym chciał świętować urodziny Jokića i miał do wyboru albo miasto jego największego fana w Polsce LBSa, czyli Szczecin, albo miasto gdzie się Jokić urodził to wybrał bym to drugie. Why? Z Krakowa mam tam bliżej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 nie Szczecin a Blejkowo.. tfu Gryfino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Eld napisał: Fun fact. Jak bym chciał świętować urodziny Jokića i miał do wyboru albo miasto jego największego fana w Polsce LBSa, czyli Szczecin, albo miasto gdzie się Jokić urodził to wybrał bym to drugie. Why? Z Krakowa mam tam bliżej . LBS jest największym fanem Denver w Polsce, ale w odróżnieniu ode mnie i @julekstep to Pączka nawet w avatarze nie ma! No i Poznania jeszcze bliżej Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: LBS jest największym fanem Denver w Polsce, ale w odróżnieniu ode mnie i @julekstep to Pączka nawet w avatarze nie ma! No i Poznania jeszcze bliżej Pączek już nie jest takim pączkiem. Jak go widziałem wczoraj to się fajny slim shady z niego zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Teraz, Eld napisał: Pączek już nie jest takim pączkiem. Jak go widziałem wczoraj to się fajny slim shady z niego zrobił. Zawsze będzie Pączkiem w naszych sercach. No i Pączek jak Jokić, poprawia humor. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 57 minut temu, karpik napisał: Doug McDermott - Nets 16/1+1TO - Trail Blazers, MLE 9 772 350/2 - Zawodnik odrzuca ofertę: Głos: 1. McDermott, 2. Blazers, 3. Odrzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 7 minut temu, Eld napisał: Ja tylko kopiowałem od @cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 6 minut temu, karpik napisał: Ja tylko kopiowałem od @cvbe No to obaj po lajku dla pieseczka za karę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Co roku to robię, mózg coś nie styka xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 @Alonzo jak chcesz pełną kulturkę zachować to prócz Haslema poproszę jeszcze o tego młodzieńca w składzie Orlando na gwarantowanym kontrakcie. https://rocketswire.usatoday.com/2020/12/15/report-rockets-to-sign-trey-mourning-son-of-alonzo-mourning/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 A wy się tu o niego zabijacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Godzinę temu, Eld napisał: @Alonzo jak chcesz pełną kulturkę zachować to prócz Haslema poproszę jeszcze o tego młodzieńca w składzie Orlando na gwarantowanym kontrakcie. https://rocketswire.usatoday.com/2020/12/15/report-rockets-to-sign-trey-mourning-son-of-alonzo-mourning/ Bardzo poważnie myślałem o nim w drafcie w 2019 z 60 pickiem. Później jednak stwierdziłem, że postawię na któregoś z pg - Tremonta Watersa (z naszych Cavs) lub Ky Bowmana, ale ostatecznie wybierał Dnc i on postawił na Jaylena Handsa. Odnośnie kultury organizacji - to ja pisałem o tym chcąc wprowadzić pewien ład i stabilizację w BeGM, ale zwrot ten jest niesamowicie nadużywany (a w przypadku moich Magic głównie wyśmiewany), zatem u nas kultura organizacji już mi się z niczym pozytywnym nie kojarzy - ja teraz po prostu prowadzę politykę klubową Orlando Magic - jasną i do bólu konsekwentną. Normalnego kontraktu mu nie dam, bo po prostu nie mam wolnego miejsca, nie dam mu również kontraktu 2way, gdyż jedno miejsce już obiecałem Rayjonowi Tuckerowi, a drugie - mam od dłuższego czasu upatrzonego konkretnego gracza. Nawet moje pierwotne plany 2-letniego kontraktu 2way dla Ashtona Hagansa już są nie do zrealizowania i cała trójka - Quickley, Bolmaro i zapewne Hagansa będę podpisywał na normalnych kontraktach za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 11 minut temu, january napisał: Ciekawe czy karpiu 2 rok będzie stashował mającego umowę w RL NBA od roku ponad Windlera Bo takie coś będę miał w pamięci przy jakichkolwiek próbach extensions z jakimkolwiek młodym w Dallas Nie mam miejsca na Windlera, jakbym miał, to bym go podpisał, choć nie wykluczam, że go zrobię 2-wayem, zależy czy ktoś w wężyku będzie dostępny, kto mnie akurat interesuje. Rozumiem, że jak za rok dam max extension Youngowi, to wg Ciebie Trae sobie pomyśli: "Nie no k****, odrzucam, nie wybaczę za to co zrobiono Dylanowi Windlerowi!" Typowy january, nie dałem się nabrać na jego biedaoferty, to będzie robił jakieś pseudoafery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Przecież Windler ledwo postawił dopiero nogi na parkietach, a Ty już podnosisz larum, że ktoś go "ostro dyma na kasę". Jak Ci tak zależy na jego losie, to trzeba go było wybrać rok temu w 1. rundzie. Na razie musi udowodnić, że należy mu się miejsce w lidze, wtedy dostanie kontrakt, nie traktuję go inaczej niż każdego innego 2nd roundera. Nie liczę też na żadne zniżki, uczciwie płacę swoim graczom czego dowodem są kontrakty Wrighta, WCS, Bojana czy nadchodzący Gasola. Wszyscy zarabiają u mnie lepiej niż w realu. Jak chcesz jakiegoś gracza, to trzeba mu zapłacić, a nie płakać naokoło, że "mam LeBrona i Butlera, oszukujecie mnie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 O co chodzi z tym Windlerem? Przeoczyłem jakiegoś gracza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 24 minuty temu, MarcusCamby napisał: O co chodzi z tym Windlerem? Przeoczyłem jakiegoś gracza? nie pierwszy raz..... jak chcesz zapraszam na szkolenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 52 minuty temu, fluber napisał: Jeżeli ktoś chce zaryzykować jakieś picki/pick za McLaughlina, który właśnie się dogadał w RL NBA z Minnesotą i mieć go za minimum na kolejny rok, to proszę o info na priv. Dodaj, że dogadał się na kontrakt two-way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 4 minuty temu, Braveheart22 napisał: Dodaj, że dogadał się na kontrakt two-way Na takim samym kontrakcie, jak w zeszłym sezonie, po którym wielu GM-ów twierdziło, że jest wart więcej niż minimalny kontrakt, na którym jest. Trafiła się zatem okazja, więc swoją ofertę szczególnie kieruję do tych GM-ów, którzy twierdzili, że McLaughlin nie zgodzi się grać za minimum, bo jest więcej wart. @tangiers @january @Sylvinho. @RonnieArtestics @eMeS @Principe @człowiek...morza @Tecu @ignazz @LONGER01 @MarcusCamby @Braveheart22 Nie możecie przecież przepuścić takiej okazji:) Jak nikt nic nie zaoferuje za niego, to nawet Wam go oddam za darmo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Ja większym fanem byłem akurat Shaquille Harrisona, ale McLaughin też wydawało się, że dostanie jakiś normalny kontrakt. Ten z ESPN szacował 7 mln, mogłeś i jego oznaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Teraz, MarcusCamby napisał: Ja większym fanem byłem akurat Shaquille Harrisona, ale McLaughin też wydawało się, że dostanie jakiś normalny kontrakt. Ten z ESPN szacował 7 mln, mogłeś i jego oznaczyć A jaki mają u nas nick?:) Co chciałbyś zaoferować za gracza wartego 7 milionów rocznie na minimalnym kontrakcie?:) Edytowane 18 Grudnia 2020 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi