Eld Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 18 minut temu, Braveheart22 napisał: Czyli forumowy Zdzichu Ptak to Ty? Najlepszego;) Nie. Na szczęście nie. Na szczęście nie mam na imie Zdzisiek ani nie jestem Ptakiem . I dziękuje ofc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Yo czemu w tym temacie nie ma moich capholdow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Yo czemu w tym temacie nie ma moich capholdow ? @ozzy110 przy pisaniu moratorium musiał Cię przegapić. Nie czekaj jak Cię dopisze jeśli potrzebujesz zrzucić jakieś cap holdy tylko zrób to od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 @Eld a usuniesz mi w arkuszu z capholdu #30? Bo tre jones już widzę w skład wpisany a caphold został. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Teraz, RonnieArtestics napisał: @Eld a usuniesz mi w arkuszu z capholdu #30? Bo tre jones już widzę w skład wpisany a caphold został. Done. Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 7 minut temu, Eld napisał: Done. Coś jeszcze? Pytanie jedno. Jak chce full MLE zlozyc w III turze komuś, to muszę być o kwotę full MLE poniżej mojego hardcapu, czy mogę później zrzucić caphold jakiś po podpisaniu już kontraktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Jak chce full MLE zlozyc w III turze komuś, to muszę być o kwotę full MLE poniżej mojego hardcapu Tak i nie. Będziesz miał jeden dzień ( w III turze to będzie 18 Grudnia ) na korektę salary. Jeśli tego nie zrobisz, zawodnik pójdzie do teamu który był na drugim miejscu za Tobą. Przy okazji tip of the day: z full MLE można już skorzystać już podczas II tury, ale taka wiedza kosztuje - cena wywoławcza - 2nd rounder. 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: czy mogę później zrzucić caphold jakiś po podpisaniu już kontraktu? Możesz "operować" na cap holdach tak jak potrzebujesz, ale to się wiąże z odpowiedzią wyżej. Coś będziesz musiał zrobić aby zmieścić się pod hard capem. Albo zrzucić cap hold, albo zejść z jakiegoś kontraktu, albo wrzucić kogoś na stretch provision. Masz na to, jak pisałem - jeden dzień po ogłoszeniu wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 @MarcusCamby mógłbyś odpowiedzieć na pytanie zadane w PMie? podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: @MarcusCamby mógłbyś odpowiedzieć na pytanie zadane w PMie? podziękował Jak coś dodajesz do odpowiedzi to na przyszłość oznaczaj mnie tak jak zrobiłeś to teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 @MMM2121 skrzynka do wyczyszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 8 minut temu, ozzy110 napisał: "Lauri proszę wróć taki. Dam ci tego maksa" Znaleziono płaczącego GMa Pistons w kącie jego gabinetu To samo czeka Ja Moranta jak mi go nie oddasz! Nie będziesz musiał płakać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Teraz, Eld napisał: To samo czeka Ja Moranta jak mi go nie oddasz! Nie będziesz musiał płakać. Nigdy! W Detroit dbamy o swoich franchise'ów. Nie to co inne organizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 @eMeS fajny podcast z Jamalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 24 minuty temu, Eld napisał: To samo czeka Ja Moranta jak mi go nie oddasz! Nie będziesz musiał płakać. Przecież jakby Morant i JJJ byli do oddania to już by byli w Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 2 godziny temu, Lucas napisał: fajny podcast z Jamalem Thx! Pewnie bym nie znalazł, bo ostatnio tylko jj redicka na yt ogladam z podcasterow : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 3 minuty temu, eMeS napisał: Thx! Pewnie bym nie znalazł, bo ostatnio tylko jj redicka na yt ogladam z podcasterow : ) No ja pierwszy raz ich przesłuchalem, ale fajnie prowadzą to pewnie jeszcze z kimś odpalę. Zaskoczyła mnie kwestia auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Obawiam się, że ładny cios dla planów january'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 No cóż, nie będzie extension, to chyba wiemy które pierwsze TR będzie zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: No cóż, nie będzie extension, to chyba wiemy które pierwsze TR będzie zrealizowane Trade request byłby january'emu na rękę pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi