cvbe Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 4 minuty temu, Wojnar Adrianowski napisał: Pierwsze kursy na mistrza beGM 20/21 29.New Orlean Pelicans - pół Johna Walla 30. Portland Trail Blazers- możesz wpisać kwotę jaka chcesz otrzymać i zostanie zrealizowana xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Powoli zliczam głosy. Znam już niektóre wyniki, ale niektórym wciąż pozostało co nie co do uzupełnienia. Będę tutaj dopisywał komu co: @Lucas - decyzja w sprawie Donovana Mitchella @ignazz - daj znać jak Ci się wyjaśnią gwiazdki + przeczytaj komentarz Karpika poniżej, że szablon na który głosowałeś nie do końca był precyzyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 @Eld poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 16 minut temu, Lucas napisał: @Eld poszlo Dzięki. Każdego, kto cokolwiek edytuje w głosach bardzo proszę o oznaczenie mnie "@Eld", abym zmienił w swoim pliku excelowskim Wasz głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Godzinę temu, Eld napisał: Powoli zliczam głosy. Znam już niektóre wyniki, ale niektórym wciąż pozostało co nie co do uzupełnienia. Będę tutaj dopisywał komu co: @Lucas - decyzja w sprawie Donovana Mitchella @ignazz - daj znać jak Ci się wyjaśnią gwiazdki + przeczytaj komentarz Karpika poniżej, że szablon na który głosowałeś nie do końca był precyzyjny Podtrzymuje głosowanie bez zmian choć przyznaje ze zastanawiam się nad TAK dla Knicks przy AD. Czy tam jest blisko remisu czy jak chyba widziałem a mogę się mylić 90% na wahanie się gracza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 8 minut temu, ignazz napisał: Podtrzymuje głosowanie bez zmian choć przyznaje ze zastanawiam się nad TAK dla Knicks przy AD. Czy tam jest blisko remisu czy jak chyba widziałem a mogę się mylić 90% na wahanie się gracza? Nie jest blisko remisu. Na ten moment Davis dość znacząco odrzuca wszystkie propozycje. To nie jest różnica 1, 2 głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Teraz, january napisał: Nah, nie licząc głosu ignazza jest 8-10, jak ignazz zmieni to będzie 9-10. To jest blisko remisu:) Zmieniam głos na New York Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 4 minuty temu, january napisał: Nah, nie licząc głosu ignazza jest 8-10, jak ignazz zmieni to będzie 9-10. To jest blisko remisu:) Nope. 20 osób zagłosowało, 10 nie które są wymienione w Media Room. A w zasadzie już 9. 13 za odrzuceniem, 7 przyjmuje. Nie doliczałem jeszcze głosu maca, czyli jest 13-8. Nie wiem jak Ty to liczysz. Teraz po zmianie głosu przez Ignazza jest 12-9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 2 minuty temu, january napisał: Knicks: january, longer, camby, sylvinho, shevcu, braveheart, principe, mac + ignazz = 9 Odrzucenie: mmm, eld, bmf, fluber, lucas, pablo, ashigaru, cvbe, emes, tangiers = 10. brak głosu: kolader, karpik = 2. Więc nie wiem jak Ty to liczysz Ok, sprawdzę to jak wrócę bo właśnie wychodzę. Najwyraźniej excel zlicza mi brak glosu jako głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Yo ja zagłosuje późnym wieczorem. Cala niedziele spędzam tez na uporządkowanie moich teamów fantasy oraz Pacers beGM. Do niedzieli podejmę decyzje, czy iść w tank, który rozważam, więc jak ktoś chce się jeszcze wzmocnić moimi legit graczami, to musi mnie najpierw do tego tanku przekonać dobrymi ofertami. Wiec zapraszam na priv wszyscy dostępni być może. Zależy od tego jakie będą zwroty. Ps. Wie ktoś coś czy Martin jr podpisze w tym roku kontrakt z rockets, czy go stashują?? Edytowane 27 Listopada 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 5 godzin temu, january napisał: Knicks: january, longer, camby, sylvinho, shevcu, braveheart, principe, mac + ignazz = 9 Odrzucenie: mmm, eld, bmf, fluber, lucas, pablo, ashigaru, cvbe, emes, tangiers = 10. brak głosu: kolader, karpik = 2. Więc nie wiem jak Ty to liczysz Nom, miałeś rację a ja się dobrze domyśliłem. Excel źle mi zliczał. Tzn ja źle sobie formułę przygotowałem. Teraz po poprawkach i dwóch kolejnych głosach sytuacja Davisa zrobiła się arcyciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 @BMF wyczyść proszę skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Zarząd Spurs życzy podwójne Wszystkiego Najlepszego!!! Wszystkiego Najlepszego!!! @Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) To taka ciekawostka, CVBE i qcin mają tego samego dnia urodziny Co do Elda, to oczywiście przyłączam się do życzeń: Edytowane 23 Czerwca 2021 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Dzìękuję. No homo ofc . P.S: aleś Ty się Ignaś zmienił! Nie poznał bym Cię na tym zdjęciu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Miami Heat skladaja @Eldnajserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin. W strony Oklahomy juz leci ,,paczka” z Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 4 minuty temu, tangiers napisał: Miami Heat skladaja @Eldnajserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin. W strony Oklahomy juz leci ,,paczka” z Miami A co zawiera prócz tranzytu cygar z Kuby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Minnesota z okazji urodzin nie będzie walczyć z OKC o Justina Robinsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 9 godzin temu, Eld napisał: A poza tym wybił 28 Listopad, czyli mam dziś i urodziny i imieniny i zamierzam robić nic . Czyli forumowy Zdzichu Ptak to Ty? Najlepszego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 @RonnieArtestics wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi