LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: bez przesady, jak to udowodnisz w seriach Magic i Knicks, bo w innych sympatia nie ma nic do rzeczy chodziło mi o serię sixers-raps i magic - knicks, nie stresuj się @Alonzo niezależnie od sympatii 90% głosów w tych seriach to 4-3, każdy wybór się broni i o to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Gdyby ozzy i człowiek morza nie zmienili głosów byłoby na remis. Tajne koperty wyjaśniłby sprawę. Tak to trochę słabo wygląda. Tecu mam wrażenie, że wygrał nie dlatego, że miał lepszy team, ale dlatego, że walczył do końca. Seria była na prawdę 50/50, więc ciężko mówić o wypaczeniu, ale lekki niesmak zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 11 minut temu, człowiek...morza napisał: nie mam zamiaru sie tlumaczyc. nie mam sobie absolutnie nic do zarzucenia w kwestii obiektywnosci glosow. mozecie sobie myslec co chcecie. czekalem do konca by nie byc oskarzonym o stronniczosc wlasnie Bycie menda to jedno ale robienie z nas idiotów ostatnim zdaniem to szczyt żenady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) 5 minut temu, fluber napisał: Bycie menda to jedno ale robienie z nas idiotów ostatnim zdaniem to szczyt żenady:) spoko xd Z Ciebie akurat myślę, że nie muszę nawet próbować robić. Edytowane 13 Września 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 No nie wiem, dla mnie głosowanie tajne jest bez wad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: spoko xd Z Ciebie akurat myślę, że nie muszę nawet próbować robić. Jak widzisz nie tylko ze mnie skoro nie tylko we mnie Twój plan nie wzbudzania podejrzen wzbudził podejrzenia;) widocznie nie zrozumieliśmy dlaczego zabranie wygranej gm-owi raptors chwile po tym jak zagłosował przeciwko Tobie miało nie wzbudzić podejrzen:) Żeby ta gra miała sens, powinna się opierać na uczciwości. Gdyby to ode mnie zalezalo, to już by Cię tu nie było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Przecież przy tajnym tym bardziej by na luzie można było zmienić i nikt poza zbierającym by się nie dowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 1 minutę temu, cvbe napisał: Przecież przy tajnym tym bardziej by na luzie można było zmienić i nikt poza zbierającym by się nie dowiedział Przy tajnym nie znamy głosów innych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 50 minut temu, człowiek...morza napisał: nie mam zamiaru sie tlumaczyc. nie mam sobie absolutnie nic do zarzucenia w kwestii obiektywnosci glosow. mozecie sobie myslec co chcecie. czekalem do konca by nie byc oskarzonym o stronniczosc wlasnie Potwierdzam, CM pisał do mnie, że zastanawia się jeszcze, ale jak będzie zmieniał to pod koniec by nie być posadzonym o stronniczość. Odpisałem, że nie rozumiem tej stronniczości, ale ok. To wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 9 minut temu, fluber napisał: Przy tajnym nie znamy głosów innych:) A, jasne xd pomińcie mój poprzedni post, napisał go jakiś debil xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Teraz, cvbe napisał: A, jasne xd pomińcie mój poprzedni post, napisał go jakiś debil xd Zawsze mówiłem ze Człowiek Morza ma dwa konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 7 minut temu, january napisał: Dzięki za to info o takiej wiadomości od CMa Tecu, mam nadzieję, iż w miarę to rozwiązuje "aferkę". Choć początkowo wyglądało bardzo słabo. Czemu służą takie wymiany wiadomości na PW? Ogólnie ta gra często mam wrażenie, że toczy się gdzieś indziej...Zniechęca to bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Czemu służą takie wymiany wiadomości na PW? Ogólnie ta gra często mam wrażenie, że toczy się gdzieś indziej...Zniechęca to bardzo. Nie mam pojęcia, nie pisałam do niego, po prostu napisał, że się zastanawia, ja go nie przekonywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 25 minut temu, january napisał: Dzięki za to info o takiej wiadomości od CMa Tecu, mam nadzieję, iż w miarę to rozwiązuje "aferkę". Choć początkowo wyglądało bardzo słabo. Wygląda jeszcze gorzej. Raczej sugerują ,,Tecu, jeszcze mogę zmienić swój głos, nie spier.... tego". I nie chodzi mi tu nawet o zachowanie CM (fatalne), a bezsens jasnych głosowań, które obserwuje od dawna. Głosowań, w których GM kierują się własnym interesem a nie obiektywizmem, albo sugerują się głosami innych nie brakowało. Dlatego od dawna jestem zwolennikiem tajnych głosowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Ja życzę powodzenia @Regis w kolejnej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Teraz, january napisał: W sumie kungfubestii na forum od 2 miesięcy nie ma, a przewaga w każdej serii jest znaczna. Jak liczyłem godzinę temu to Knicks i Magic mieli remis. Po głosie Regisa mogło się zmienić na korzyść Knicks. Nie wiem, może coś źle liczyłem. 1 minutę temu, january napisał: CM miał pełne gacie i flopował na PMach. Coraz gorzej wygląda legacy CMa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Ja życzę powodzenia @Regis w kolejnej rundzie Dzięki i do zobaczenia z rok w WCF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Coraz gorzej wygląda legacy CMa... @MarcusCamby W Flubera sie bawisz, czy łapiesz się na podkrętki Qcina? 7 minut temu, january napisał: CM miał pełne gacie i flopował na PMach. Edytowane 13 Września 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: W Flubera sie bawisz, czy łapiesz się na podkrętki Qcina? Qcinowi nie ufam, ale po wpisie Januarego uznałem, że coś było na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 3 minuty temu, january napisał: A jest gra gotowa na tajne głosowanie w 1 dzień? Ja wątpię. A inaczej jest to bez sensu. Czemu w jeden dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi