ignazz Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 A gdzie są wyniki tej ankiety @fluber na graczy w głosowaniu przed sezonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 10 minut temu, ignazz napisał: A gdzie są wyniki tej ankiety @fluber na graczy w głosowaniu przed sezonem. O to chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 ojojoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 myślę, że u nas longer nie będzie płakał, że zapłaci mniej Siakamowi XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ojojoj k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Ups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 55 minut temu, polishllama69 napisał: myślę, że u nas longer nie będzie płakał, że zapłaci mniej Siakamowi XD Dlaczego zapłaci mniej??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Godzinę temu, polishllama69 napisał: myślę, że u nas longer nie będzie płakał, że zapłaci mniej Siakamowi XD Zapłaci tyle samo co gdyby zaoferował mu przed sezonem Maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: ojojoj Hmm...aktualny jeszcze ten John Wall? @Qcin_69 @kucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Hmm...aktualny jeszcze ten John Wall? @Qcin_69 @kucio Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) duzo ruchow, zawodnicy gorsi od tych ktorzy odeszli (brown, sabonis). zabawnie sie czyta o poszukiwanaich all-starow, gdzie gracze o zblizonym poziomie odeszli. Edytowane 30 Stycznia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) 26 minut temu, człowiek...morza napisał: duzo ruchow, zawodnicy gorsi od tych ktorzy odeszli (brown, sabonis). zabawnie sie czyta o poszukiwanaich all-starow, gdzie gracze o zblizonym poziomie odeszli. Na razie tylko temu pastuchowi odpiszę między jednym a drugim gryzem bułki, a później Tobie @january.. Bo jak inaczej można nazwać kogoś kto nie rozumie faktu, że brak ruszenia Lou, Sabonisa i Browna doprowadziło by mnie do bankructwa nawet jak bym zrobił II rundę? Najpierw się zastanów co piszesz. W wiesz co jest zabawne jak już tak bardzo potrzebujesz się z czegoś pośmiać? OKC bijące się o playoff ma lepszą ławkę od niejakich Knicks. Z tego się pośmiejmy bo naprawdę jest z czego. Edytowane 30 Stycznia 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 3 minuty temu, Eld napisał: Na razie tylko temu pastuchowi odpiszę między jednym a drugim gryzem bułki, a później Tobie @january.. Bo jak inaczej można nazwać kogoś kto nie rozumie faktu, że brak ruszenia Lou, Sabonisa i Browna doprowadziło by mnie do bankructwa nawet jak bym zrobił II rundę? Najpierw się zastanów co piszesz. A sam się dziwiłeś, że nie wziąłem Kemby i Middletona za Davisa na półroczne wypożyczenie. Jakie szanse miałbym na podpis Kemby? Stawiam, że zerowe. Może Middleton na maksie bym wygrał, ale jak go zmieścić obok kontraktu Griffina i Walla? Wiele osób patrzy bardzo wybiórczo, bo zupełnie nie zna tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Z perspektywy to rozumiem, ale co innego Kemba i Middelton a co innego Jaylen i Sabonis. Pewnie bym zaryzykował na Twoim miejscu ale musiał bym to naprawdę solidnie przemyśleć bo sytuacja jest z goła analogiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 10 minut temu, Eld napisał: Na razie tylko temu pastuchowi odpiszę między jednym a drugim gryzem bułki, a później Tobie @january.. Bo jak inaczej można nazwać kogoś kto nie rozumie faktu, że brak ruszenia Lou, Sabonisa i Browna doprowadziło by mnie do bankructwa nawet jak bym zrobił II rundę? Najpierw się zastanów co piszesz. W wiesz co jest zabawne jak już tak bardzo potrzebujesz się z czegoś pośmiać? OKC bijące się o playoff ma lepszą ławkę od niejakich Knicks. Z tego się pośmiejmy bo naprawdę jest z czego. ale po co od razu tak agresywnie. prowokuje jedynie do dyskusji, a faktem jest, że nie masz w drużynie na ten moment gracza na poziomie talentu browna. jednoczesnie chcesz sciagnac all-stara, ktoremu ofc trzeba placic adekwatne pieniadze. tez jestem ciekaw podsumowania, bo ruchow bylo bardzo duzo i ciezko sie polapac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 9 minut temu, człowiek...morza napisał: ale po co od razu tak agresywnie. prowokuje jedynie do dyskusji, a faktem jest, że nie masz w drużynie na ten moment gracza na poziomie talentu browna. jednoczesnie chcesz sciagnac all-stara, ktoremu ofc trzeba placic adekwatne pieniadze. tez jestem ciekaw podsumowania, bo ruchow bylo bardzo duzo i ciezko sie polapac Zgadnij dlaczego mam uczulenie na Twoje prowokacje? . Podsumowanie wjedzie dzisiaj wyrobię bo od trzech dni zwiedzam krakowski NFZ i mi czasu na wszystko brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 No to co, zapowiada się na 113mln$ SC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 4 minuty temu, cvbe napisał: No to co, zapowiada się na 113mln$ SC? 109 tak jak teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: 109 tak jak teraz Takie informacje spadają i to akurat na okres trzylatki. Może Nets czy Grizzlies jednak znajdą jakiś pożytek ze swoich wolnych koło 100mln cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 jak ktoś ma jakaś dłuższą umowę, a grajek solidny to zapraszam do rozmow. mam 1-rocznego bazemora, mgoe tez dolozyc jakis mlodych by salary zgralo. a za lepszych graczy i picki dolozyc. ja sie finansow nie boje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi