Qcin_69 Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 26 minut temu, SlaKB napisał: Ze mna przegral to pozniej nie dal maxa Middletonowi zeby nie doszla do skutku Misiu , starczyłoby żebyś się wyrobił z głosowaniem a nie byłoby potrzeba tego maksa na którego Khris nie zasługiwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Misiu , starczyłoby żebyś się wyrobił z głosowaniem a nie byłoby potrzeba tego maksa na którego Khris nie zasługiwał Niewazne czy zaslugiwal czy nie, ustalenia były inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Zdzisław coś bez formy, że tak późno podaje informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 W dniu 14.09.2019 o 13:20, SlaKB napisał: Niewazne czy zaslugiwal czy nie, ustalenia były inne Przecież pisałem ze jak będzie trzeba dać maksa to dam po pierwszej ofercie Heat raczej nikt się nie spodziewał ze dostanie maksa , a u innych GMow monitorowalem sytuacje ja bieżąco czy będą podbijać ofertę dla Khrisa Mocno walczyłem o Khrisa w Minnesocie , choć nie ukrywam , ze z perspektywy czasu wyszedłem znacznie lepiej na tym ze do mnie nie trafił , niemniej , bądźmy szczerzy zrobiłem wszystko co w mojej mocy żeby ten deal przepchnąć i starczyło kilkanaście minut wcześniej oddać głosy i by nie było aferki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Te @Qcin_69 jak chcesz negocjować z OKC, to negocjuj z OKC a nie via. Memphis czy innych . To, że ostatnio jakoś przyjemnie mi się Ciebie grilluje to nie oznacza, że nie możemy pogadać jak dorośli GMowie. Tylko tam szykuj dobre I rundy na dzień dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 11 minut temu, Eld napisał: Te @Qcin_69 jak chcesz negocjować z OKC, to negocjuj z OKC a nie via. Memphis czy innych . To, że ostatnio jakoś przyjemnie mi się Ciebie grilluje to nie oznacza, że nie możemy pogadać jak dorośli GMowie. Tylko tam szykuj dobre I rundy na dzień dobry. Lol, Eld , zupełnie szczerze to co dałeś za Exuma to jest gruba opcja ja go chciałem do siebie nie jako steal ale jako następcę Ivana Rabba i dlatego ze go kocham no ale powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Lol, Eld , zupełnie szczerze to co dałeś za Exuma to jest gruba opcja ja go chciałem do siebie nie jako steal ale jako następcę Ivana Rabba i dlatego ze go kocham no ale powodzenia Zdecydowanie gruba opcja . Szczególnie, że @kungfubestia Cię podbijał i licytowałeś sam ze sobą. 11 Października zobaczysz co dokładnie poszło. PS: czy jest jakiś klub któremu nie oferowaliście Ivana Rabba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 6 minut temu, Eld napisał: Zdecydowanie gruba opcja . Szczególnie, że @kungfubestia Cię podbijał i licytowałeś sam ze sobą. 11 Października zobaczysz co dokładnie poszło. PS: czy jest jakiś klub któremu nie oferowaliście Ivana Rabba? To się nazywa miłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 teraz czeka go równa walka z Aytonem o plac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Godzinę temu, Eld napisał: PS: czy jest jakiś klub któremu nie oferowaliście Ivana Rabba? Chyba mi nie był proponowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 5 minut temu, ozzy110 napisał: Chyba mi nie był proponowany możemy to zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 1 minutę temu, polishllama69 napisał: możemy to zmienić Niestety nie mam miejsca w składzie na zawodnika takiego kalibru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) Btw Fultz dostał opcje teamu. Monkowi mam przed sezonem ja dać czy latem? Już nie pamiętam jak to u nas wygląda. e: żeby ktoś tego źle nie zrozumiał, wierzę w Malika (kilka ofert odrzuciłem) i po prostu nie chcę terminu przegapić Edytowane 17 Września 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 7 minut temu, fluber napisał: GM-a Charlotte Hornets cieszy również fakt, że w głosowaniu zostało odrzucone przedłużenie Kuzmy, którego średnioroczna wartość opiewała na praktycznie tę samą kwotę co w przypadku Sabonisa. Jak to policzyłeś, bo to już jakaś grubsza matematyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 3 minuty temu, Regis napisał: Jak to policzyłeś, bo to już jakaś grubsza matematyka. Za rok hornets maja team option na 1.7 miliona na kuzme. Extension dodawalo mu 2 lata do umowy ( tylko przy innym rozkladzie bo zamiast 1.7 zarobilby w przyszlym sezonie 12) i 34.3 miliona czyli troche ponad 17 milionow rocznie za 2 dodatkowe lata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 O tym TO zapomniałem. Pisałeś o tym wcześniej, czy nie zależało Ci na tym extension ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 3 godziny temu, polishllama69 napisał: teraz czeka go równa walka z Aytonem o plac Doświadczenie przemawia za Ivanem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 3 godziny temu, Lucas napisał: Btw Fultz dostał opcje teamu. Monkowi mam przed sezonem ja dać czy latem? Już nie pamiętam jak to u nas wygląda. e: żeby ktoś tego źle nie zrozumiał, wierzę w Malika (kilka ofert odrzuciłem) i po prostu nie chcę terminu przegapić Będzie post na początku sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 wszedlem w jakis przypadkowy watek a tam widze, na liscie zawodnikow, Mateusz Ponitka znowu ćpaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 18 minut temu, rw30 napisał: wszedlem w jakis przypadkowy watek a tam widze, na liscie zawodnikow, Mateusz Ponitka znowu ćpaliście? Chcesz szczyptę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi