fluber Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 5 minut temu, Eld napisał: Ale żeś sobie znalazł odpowiedni temat aby to napisać. Pytania do radnych . I z tego co widzę to nie ACL a jeszcze gorzej - achilles. Szkoda gościa. Ratował mi dupę w beGM Celtics w zeszłym sezonie. Spoko trójka i kurde on jest jeszcze stosunkowo młody! Spokojnie by u nas dostał minimum z PO. To chyba koniec jego przygody z NBA... To jest chyba jakaś klątwa, teraz czekam tylko aż złożą się Bledsoe z Pattersonem: https://www.sports-reference.com/cbb/schools/kentucky/2010.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: To jest chyba jakaś klątwa, teraz czekam tylko aż złożą się Bledsoe z Pattersonem: https://www.sports-reference.com/cbb/schools/kentucky/2010.html O fuck. Grubo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 3 godziny temu, Ashigaru napisał: Jakby się ktoś zastanawiał, 3 memy na temat sytuacji i preferowanej destynacji dla Tylera: Przekonałeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 4 minuty temu, fluber napisał: Jak ktoś ma już jakieś przyklepane wymiany, to wrzućcie proszę mi na priv, bo chciałbym wrzucić już power ranking po 3 turze FA. Ja nie będę miał pewnie jeszcze pełnego składu, więc nie wiem czy jest sens mówiąc szczerze, ale decyzja w sumie należy do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Teraz, Sylvinho. napisał: Ja nie będę miał pewnie jeszcze pełnego składu, więc nie wiem czy jest sens mówiąc szczerze, ale decyzja w sumie należy do Ciebie Razem z Camem Johnsonem masz 10 ludzi chyba, a tylu liczę. Poza tym przy braku będę liczył "wirtualnego gracza" o określonej ocenie (jakaś średnia z tego co zostało na FA albo coś podobnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 może sobie wpisać i najwyżej po IV rundzie poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 10 minut temu, january napisał: No na 7,5h do końca głosowania szykuje nam się niestety zadyma z banami możliwymi. (sprawy Knicks i Wizards i kij wie czy jeszcze nie coś). Dlaczego Wizards? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 6 minut temu, january napisał: Bo głosujecie jak cepy na Baze w Wizz (13,5/3), a nie w Rox (6/1+1 PO) na dalszych miejscach. A może pójść tu lawina. ja głosowałem za Bazemorem w Portland jakby co C_M powinien być mi wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Teraz, Principe napisał: Boston Celtics przygotowują nową umowę dla Larry'ego Nance'a Jr planując wyrównanie oferty złożonej przez Thunder Czyli Crabbe w 4 turze?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Zmieniłem 2 głosy, wytłuściłem w moim poście a stare skreśliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 edytowałem bo wstrzymałem się na początku w sprawie Matta Thomasa. Nie byłem pewien czy oferta od Qcina zwiazana z tą jego nieszczęsną literówką będzie brana pod uwagę czy też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 35 minut temu, fluber napisał: Czyli Crabbe w 4 turze?:) A może Leonard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 4 minuty temu, Principe napisał: edytowałem bo wstrzymałem się na początku w sprawie Matta Thomasa. Nie byłem pewien czy oferta od Qcina zwiazana z tą jego nieszczęsną literówką będzie brana pod uwagę czy też nie. Złodzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 22 minuty temu, Qcin_69 napisał: Złodzieje Trzeba powtórzyć głosowanie i dopuścić twoją ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Jakby było głosowanie byłbym za TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Tak się z ciekawości spytam. Dlaczego Bucks mają hardcap na apron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Teraz, Eld napisał: Tak się z ciekawości spytam. Dlaczego Bucks mają hardcap na apron? Bo użyli MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @SlaKB Misiu. Mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 1 minutę temu, Eld napisał: @SlaKB Misiu. Mail. Slaku już wie z kim negocjować , złodzieju ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Slaku już wie z kim negocjować , złodzieju ! Milcz. Ryby i Qciny głosu nie mają. Właśnie Cię przebiłem Kostasem! Brat będzie grał z Bratem! @MarcusCamby @ozzy110 to w końcu jeszcze 25 min czy do 10.09? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi