ignazz Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 No to nie mam pojęcia, normalne wiadomości do mnie dochodziły dzisiaj. Na pewno? ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 O 17:33 Ci odpisalem, a pozniej nic nie dostalem wiec w sumie nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Ciekawa sytuacja... do SiaKB normalnie wysłałem wiadomość, ale nie mogę go dodać do konfy wątku zbiorczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Ciekawa sytuacja... do SiaKB normalnie wysłałem wiadomość, ale nie mogę go dodać do konfy wątku zbiorczego... Ciekawe Ja też odrzuciłem jego propozycję Giannisa za Tyreke, Crowdera i Dedmona i normalnie mogliśmy pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Ciekawe Ja też odrzuciłem jego propozycję Giannisa za Tyreke, Crowdera i Dedmona i normalnie mogliśmy pisać ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Ten kontrakt dla Roziera podoba mi się coraz bardziej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 z kolei c_m podobno wymieni Irvinga z pickiem za cokolwiek, bo jak wiadomo jaki pierwszy mecz taki cały sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Fajny ten Damian Jones. Taki nie za głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 z kolei c_m podobno wymieni Irvinga z pickiem za cokolwiek, bo jak wiadomo jaki pierwszy mecz taki cały sezon harrisek z inglesem i mamy na czym budowac rozmowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Ten kontrakt dla Paytona podoba mnie się coraz bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) A mnie się podoba sporo moich graczy. Dobrze w sezon weszli bazemore i gibson o których sie trochę bałem. Miłym zaskoczeniem jest trier który dziś zdobył 15 punktów. Do tego w cavs mają nowego lebrona. Z turcji:) do tego deandre ma już po 16 minutach double double a warren w suns będzie pełnił te sama role co u mnie - gracza zdobywajacego punkty z ławki. Troche zawiedli tolliver i mcgruder ale minuty w rotacji maja zapewnione. Dodajac do tego wczorajszy start roziera i fakt że moj najlepszy gracz jeszcze nie zaczal sezonu, jestem optymistycznie nastawiony do playoffs:) Edit: a może występ doncića trochę przystudzi wizje heat w playoffs już w tym sezonie. Luka ma potencjał ale troche czasu minie nim bedzie plusowym graczem. Edytowane 18 Października 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Randle trójki zaczął sypać lol. Poza fultzem wszyscy u mnie pierwszy mecz na plus, z memphis chyba wygrałem pierwszy mecz panowie co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Randle trójki zaczął sypać lol. Poza fultzem wszyscy u mnie pierwszy mecz na plus, z memphis chyba wygrałem pierwszy mecz panowie co ?? Wygrałeś, podobnie jak ja z Raptors:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Kemba i Moore ładnie weszli w sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Ricky i Kyrie także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Który Kyrie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Demar ojcem zwycięstwa SAS. Chyba jednak szybko się zaklimatyzowal Cieszą też duże minuty Forbesa. Hassan poszalal na deskach. Na minus na razie Love ale wierzę że się rozkreci. Czekam na to co pokaże Lonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Który Kyrie?? a jest dwoch w lidze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 No Kyrie 7-4-7 całkiem niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi