fluber Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Jutro wyjeżdżam na urlop, nie wiem, czy złapię internet, na pewno nie będę miał dostępu do komputera, w tym czasie nie odpisuję na privy i nie wiem, czy w ogóle będę w stanie zaglądać. Głosowaniu już zrobiłem, więc nie powinienem niczego przegapić. W przyszłą środę powinienem być z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Jutro wyjeżdżam na urlop, nie wiem, czy złapię internet, na pewno nie będę miał dostępu do komputera, w tym czasie nie odpisuję na privy i nie wiem, czy w ogóle będę w stanie zaglądać. Głosowaniu już zrobiłem, więc nie powinienem niczego przegapić. W przyszłą środę powinienem być z powrotem. To tak tylko przypomnę, choć na pewno wiesz, że w przyszłym tygodniu również do niedzieli będzie można składać oferty w 4 turze. Tak samo bez ograniczeń $, bez two-way, ale z możliwością zaproponowania kontraktu niegwarantowanego z datą gwarancji na dzień przed startem sezonu jeśli dobrze pamiętam (oczywiście będzie info na ogólnym dokładne z tym jeszcze) No i udanego wypoczynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 No i udanego wypoczynku Ja też się udaje na wypoczynek, więc oświadczam co następuje: jadę hen hen daleko gdzie neta mogę nie uświadczyć, stąd zagłosowałem już jako pierwszy. Oferty do IV tury powinienem zdążyć złożyć tuż przed dedlajnem. Grzegorzowi Monroe który jest bliżej Cavs niż Celtics życzę powodzenia, zdrowia i minut. Co do Jusufa Nurkića ( dobrze napisałem? ), zgłaszałem już jednemu członkowi...rady ( ), że niezależnie od wyników głosowania BOSTON CELTICS go wyrównuje. Prawdopodobnie nie będę wstanie napisać w 48h po zakończeniu głosowania, lub wcześniej kiedy się jego sprawa już rozstrzygnie że będzie pomykał na zielono w następnym sezonie, stąd piszę to teraz. Tak więc Jusuf, nigdzie nie jedziesz. Zostajesz w Bostonie. No chyba, że jakimś cudem jednak Jusuf wybierze Detroit. Ma w sumie do wyboru. Albo Detroit, albo Celtics. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 co ma oznaczać "(ch)" przy Jokiciu ktoś chce się bić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 co ma oznaczać "(ch)" przy Jokiciu ktoś chce się bić? To chyba od brzydkiej nazwy męskiego organu rozrodczego Skandal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 co ma oznaczać "(ch)" przy Jokiciu ktoś chce się bić? cap hold Gdybyś miał wpisane normalne salary, to byś nie podpisał nikogo za capspace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Jedną z interpretacji jest cipkacHorwackopodobna ;-) nie pytałem o Zubaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 a grant czemu jeszcze nie przyklepany w denver? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Wiadomo tez juz chyba, że Bellinelli wyląduje u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Moge juz wrzucać wymianę skoro wszystkie glosowania dotyczące Bucks juz sie praktycznie zakończyły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Moge juz wrzucać wymianę skoro wszystkie glosowania dotyczące Bucks juz sie praktycznie zakończyły? Temat zablokowany ale próbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Nawet nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Pewnie przegapiłem będąc na urlopie, ale do kogo wysyłamy oferty na IV turę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Pewnie przegapiłem będąc na urlopie, ale do kogo wysyłamy oferty na IV turę? Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 W czymś pomóc? Skoro pytasz to poproszę Draymonda Greena za Lou Williamsa. Nie musisz dopłacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Hej, dzieki za ogarnięcie za mnie FA i wybór ziutków na miejsca 13 i wzwyż Przepraszam za brak informacji, na urlopie byłem a potemi mi się przedłużyła nieobecność przez sprawy zawodowe. Dopiero wracam do wirtualnego świata. Niespodziewałem się że to tyle zajmie. Ale wygląda na to że czasu mam co raz mniej więc jeszcze nie rezygnuje z grania bo chce moich młdoych zobaczyc jak się rozegrają ale na pewno bede tutaj rzadziej niż do tej pory. Postaram się mobilizować przy FA i głosowaniach. Oczywiscie jesli to wam odpowiada. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 PS. Kto dostał minusy za nie zlozenie ofert bo nie bylo informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Magic i Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Tyrone Wallace podpisał umowę z Pelicans ( dzięki Tecu za deal), więc problem z minutami na obwodzie został u mnie szczęśliwie rozwiązany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Tyrone Wallace podpisał umowę z Pelicans ( dzięki Tecu za deal), więc problem z minutami na obwodzie został u mnie szczęśliwie rozwiązany:) Spoko, kitu nie wciskałem, ale nikt w końcu go nie chciał, więc lepsze coś niż nic a czas naglił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi