MarcusCamby Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Właśnie mi przypomniałeś. Te deale i tak trza będzie ogłosić dzień-dwa przed draftem chyba wbrew zasadom NBA. U nas nie ma live-draftu, w NBA nie ma czegoś takiego, że GM może zniknąć i trza za niego pickować ;d Po prostu chodzi o to, by było wiadomo, kto ma jaki pick, a nie by np zniknął GM, który oddał pick i miał wybierać dla innego teamu - bo tamten team nagle byłby poszkodowany (tzn deal by padł pewnie, no ale nie o to nam chodzi.) Nie wszedł ten pomysł z komisarzem, by wysyłać tam trade, ale liczę, że nikt nie zrobi z siebie DeAndre Jordana i te transfery traktuje jako oficjalne. Zwłaszcza, że ludzie często w negocjacjach oferują już graczy, których teoretycznie nie mają* * - chociaż tu jest przecież zakaz, chyba nie wszyscy o tym wiedzą, a ja sam zapomniałem w ferworze negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Po prostu chodzi o to, by było wiadomo, kto ma jaki pick, a nie by np zniknął GM, który oddał pick i miał wybierać dla innego teamu - bo tamten team nagle byłby poszkodowany (tzn deal by padł pewnie, no ale nie o to nam chodzi.) wrzucic screena w momencie wyboru i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) thompson>loveDługo będziesz jeszcze przeżywał że oddałeś mccolluma, manu i ellingtona za połamanego irvinga i ponad 50-milionowy kontrakt tristana? To jak dzwonienie do byłej dziewczyny po pijaku:) kiedyś musisz przestać Edytowane 22 Maja 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Nuggets interesuje zejście z salary, zwłaszcza kontrakty Igoudali oraz Chandlera rozważymy również oddanie Taja Gibsona oraz Erica Bledsoe za niewygórowaną cenę Proszę o oczyszczenie skrzynki PW w celu przeprowadzenia negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Proszę o oczyszczenie skrzynki PW w celu przeprowadzenia negocjacji done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Zwłaszcza, że ludzie często w negocjacjach oferują już graczy, których teoretycznie nie mają* * - chociaż tu jest przecież zakaz, chyba nie wszyscy o tym wiedzą, a ja sam zapomniałem w ferworze negocjacji To powiem wam, ze powinnismy go zniesc. Bo patrzac na moja skrzynke odbiorcza, jest to bardzo kurna martwy zakaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Jonah Bolden (Lakers) - stash Anzejs Pasecniks (Suns) - stash Kyle Kuzma (Magic) - 3 lata, cap space Caleb Swanigan (Jazz) - 4 lata, cap space Josh Hart (Kings) - 2 lata, minimum Sindarius Thornwell (Sixers) - stash Wesley Iwundu (Sixers) - 4 lata, cap space Frank Jackson (Rockets) - 4 lata, cap space Isaiah Hartenstein (Lakers) - stash Edmond Sumner (Pelicans) - two way contract PJ Dozier (Suns) - stash Cameron Oliver (Hornets) - 2 lata, minimum - obecnie bez klubu Tony Bradley (Celtics) - stash Derrick White (Knicks) - 4 letni kontrakt, cap space Alec Peters (Wolves) - 2 letni kontrakt, minimum - obecnie bez klubu Nigel Williams-Goss (Kings) - 2 letni kontrakt, minimum - obecnie bez klubu Dillon Brooks (Nuggets) - stash - obecnie Utah Jazz Dwayne Bacon (Hawks) - 3 letni kontrakt, cap space Tyler Dorsey (Heat) - 2 letni kontrakt, minimum Mathias Lessort (Bulls) - stash Jaron Blossomgame (Nuggets) - stash Thomas Bryant (Heat) - two way contract Sterling Brown (Celtics) - stash - obecnie Philadelphia 76ers George de Paula (Mavs) - stash Devin Robinson (Wolves) - 2 letni kontrakt, minimum - obecnie bez klubu Frank Mason (Jazz) - stash Jonathan Jeanne (Jazz) - stash Eric Mika (Clippers) - stash Monte Morris (Heat) - 2 letni kontrakt, minimum LJ Peak (Heat) - stash Jakiś nadgorliwiec pokasował tematy, w tym moją ciężką pracę na temat 2nd rounderów. Niestety jest kilka znaków zapytania,bo został usunięty FA Tracker czy też wstęp do FA, gdzie był podany wasz cap space z początku gry. Nie wiem czy mieliście możliwość podpisania takich kontraktów, trzeba będzie to przeanalizować w przypadku 3 nazwisk. Bardzo dziwna sprawa z Williams-Goss. Nie ma go nigdzie w trade, Kings go na 100% podpisali, ale nie ma go w rosterze, ani dead money. Shevcu, jakiś komentarz? Boldem zaznaczyłem nazwiska, które w tym sezonie mają ostatnią możliwość podpisania kontraktu minimalnego. Jeśli się nie zdecydujecie, w momencie gdy Panowie grają już w NBA, to dalsze stashowanie będzie wiązało się z tym, że będzie konieczność zaoferowania mu kontraktu o wartości MLE ( casus Bogdanovica ). Niedługo zbiorę się za two-way, których przypomnę można chomikować tylko dwa sezony. Jak ktoś znowu usunie moją pracę, tnę ch**a przy samych jajach! Edytowane 22 Maja 2018 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Bardzo dziwna sprawa z Williams-Goss. Nie ma go nigdzie w trade, Kings go na 100% podpisali, ale nie ma go w rosterze, ani dead money. Shevcu, jakiś komentarz? U mnie jest w dead money, poszedl w jakims dealu i go zwolnilem. Prawie na 100% publicznie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 U mnie jest w dead money, poszedl w jakims dealu i go zwolnilem. Prawie na 100% publicznie na forum. Ok, znalazłem. Ktoś go tytułował "Coss" i dlatego nie mogłem go zwolnić. A co z Baconem, kojarzysz coś? Wyjątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 To powiem wam, ze powinnismy go zniesc. Bo patrzac na moja skrzynke odbiorcza, jest to bardzo kurna martwy zakaz To nie jest martwy przepis. To są po prostu martwe oferty Co do gwarancji Palnik, to tak jak pisze Karpik i regulamin od początku - wszystkie TO/UNG/PO są rozstrzgane do 30.06 niezależnie od takich zapisów. Co do 2giej rundy to zgodnie z regulaminem zabawy i NBA można podpisywać za dowolne pieniądze, czyli w praktyce wiadomo, że po prostu za minimum, opcja tylko w ostatnim roku. Liczba lat zależna od tego czy wchodzi pod capspace (wtedy do 4) czy nie (tylko 2) Pozdrawiam i mam nadzieje ze wiele mnie nie omija Na PW z ofertami poodpisuje wszystkim za 1-2 dni gora, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 A co z Baconem, kojarzysz coś? Wyjątek? Tak, wydaje mi sie ze z non taxpayer MLE poszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Ok, mam. Hawks nie wykorzystali wyjątku, więc mogą. Jazz i Rockets mieli cap space. Temat wyjaśniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Mam wrażenie, że jest jedną osoba, która się zastanawia i wstrzymuje wszystkie trady na zasadzie domina Wszystko jest zależne od innych spraw i gdzie się nie odezwę to wstrzymują rozmowę, bo inne trady i czeka na odpowiedź i ja też wstrzymuję i tworzy się takie koło. Jak pęknie to pół ligi zamieni się miejscami lub z wielkiego hałasu nici Edytowane 23 Maja 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Pytanie, czy trady zrobione teraz a ogłoszone po play offach lub dla drużyn, które nie brały udziału w PO nawet w trakcie, wliczają się jeszcze do rozliczenia sezonu 2017/2018 czy reset już nastąpił czy następuje? Mi się wydaje, że reset już był, ale chciałbym potwierdzenia, bo to się wszystko rozlazło. Z góry dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 no tak jest jeden deal wstrzymany i pół rynku też czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Nie mam czasu przenosić - finanse na sezon 17/18 już się zakończyły (liczymy tylko, gdzie w PO dotarły poszczególne ekipy - wydatki znamy, dochodów jeszcze nie) z ostatnim dniem RS. Który to deal ? ja słyszałem o pewnym graczu, co w luizjanie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Nie mam czasu przenosić - finanse na sezon 17/18 już się zakończyły (liczymy tylko, gdzie w PO dotarły poszczególne ekipy - wydatki znamy, dochodów jeszcze nie) z ostatnim dniem RS. Który to deal ? to było czysto hipotetyczne załozenie, że może być taki deal, że wstrzymuje decyzje innych GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Nie mam czasu przenosić - finanse na sezon 17/18 już się zakończyły (liczymy tylko, gdzie w PO dotarły poszczególne ekipy - wydatki znamy, dochodów jeszcze nie) z ostatnim dniem RS. Czyli niezależnie co zrobię i tak moje wydatki za sezon 2017/18 będą takie same? Nieważne kiedy zrobię jakiś trade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Czyli niezależnie co zrobię i tak moje wydatki za sezon 2017/18 będą takie same? Nieważne kiedy zrobię jakiś trade? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Pytanie, czy trady zrobione teraz a ogłoszone po play offach lub dla drużyn, które nie brały udziału w PO nawet w trakcie, wliczają się jeszcze do rozliczenia sezonu 2017/2018 czy reset już nastąpił czy następuje? Mi się wydaje, że reset już był, ale chciałbym potwierdzenia, bo to się wszystko rozlazło. Z góry dziękuję za odpowiedź Był już chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi