karpik Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Do kogo trzeba aplikować? Wystarczy tu napisac. Jednak jesli sie ktos do jutra tego nie zrobi, to potem juz nie ma takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 W takim razie zgłaszam się po DPE za Waitersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zach is back tego Zacha to mogłem sobie chyba zostawić P zwłaszcza że Noel gra padake wydawało mi się że wtedy minimalnie jestem zwycięzca teraz to chyba jestem starasznie okradziony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ależ sympatycznie się teraz ogląda Philadelphie, patrząc z dumą na tego McConnella, którego latem za żadne skarby nie chciałem przyjąć. Głupi ja xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Czemu człowieku morza skasowałeś posta? Nie ma w regulaminie, że tylko January może uprawiać propagandę aczkolwiek jakby napisał Butler MVP drugiego trymestru to możliwe, że przyznałbym rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 aczkolwiek jakby napisał Butler MVP drugiego trymestru to możliwe, że przyznałbym rację. 33/6/6 57%FG/51%3pt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ale te kontuzje i ograniczone minuty mogą go ograniczyć. W RL na pewno na takich minutach nie będzie brany pod uwagę do nagrody. W II trymestrze zagrał w 6 meczach, 9 opuścił. No way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) ograniczają, skoro rzuca tylko 33 pkt na TS, nie wiem, z 70 % z tego pewnie zamknie luźno. Zresztą, cholera, 33 mpg to nie jest ograniczenie, proszę Cię, nie siej dezinformacji A tak ogólnie to wiadomo, że MVP to takie cukierkowe jest. Curry i Durant nie dostaną, bo grają razem i nie muszą robić nic ponad ich easy normę, czyli dla 3/4 ligi sufit. LeBron pewnie nie dostanie, bo coś siada i Cavs też siadło. Czyli dostanie ktoś z niższego tiera, ale z pewnością cała ta 3 ma gdzieś to MVP, bo po 1 znają swoją wartość jako czołowi zawodnicy ligi, po 2 każdy z nich i tak już ma, po 3 liczą się pierścienie. McConnell tymczasem 17/5/7 8/12 FG. Jestem pod wrażeniem. Tak samo jak pod wrażeniem słabości Lowrego i tego, jak ograniczony w grze jest Simmons.Czy on już teraz tak na stałe nie ma co za bardzo robić na parkiecie, jak się już ludzie zorientowali, że młodego jakoś tam trza kryć? Edytowane 15 Stycznia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Miałem na myśli, że ograniczy jego szansę na wygraną MVP, a nie jego grę. Mimo tych kontuzji gra świetnie, ale mimo wszystko 9 spotkań już opuścił w samym tylko drugim trymestrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Wprawdzie 16.01 ale dopiero 08:48, więc może na DPE ktoś przymknie oko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jak dla mnie Ok. Rodzi to oczywiście konsekwencje typu ze kiedyś przy opóźnieniu ktoś może przywołać precedens ze kiedyś pozwolono ale ja bym uznał ze się fax zepsuł. Inaczej jest jak się ktoś o fa nawala a inaczej jak lekarz musi wysłać opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 ja jestem gotów przymknąć oko, ale nie wiem jak reszta rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Wprawdzie 16.01 ale dopiero 08:48, więc może na DPE ktoś przymknie oko? Umówmy się, że braliśmy pod uwagę czas kalifornijski, czyli, że napisałeś tuż przed północą ;] Nie wspomniałeś jednak w związku z czyją kontuzją chcesz DPE (domyślam się, że chodzi o Thabo but still). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Dokładnie, chodzi rzecz jasna o Thabo, bo nikt inny nie ma injury season, przynajmniej nie oficjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jako jeden z najbardziej zainteresowanych najbliższymi draftami zrobiłem symulację po głosach z pierwszej części sezonu (28/30 głosów) i stworzyłem taki nasz tankathon beGM. Mam nadzieję, że nikomu picku nie dopisałem ani nie zabrałem, a byłem ciekawy, czy wszystko mamy w arkuszu. O ile pierwsze picki są miodzio, to niektóre drugie wypadałoby wyjaśnić lub wpisać w arkusz. Tankathon beGM: I runda: 1. Heat 15w 2. Kings 15z 3. Suns 14z 4. Dallas 13z 5. Heat (pozyskany od Nets 14w) 6. Jazz 12z 7. Kings (pozyskany od Pacers 13w) 8. Memphis 11z 9. Magic 12w 10. Hawks 11w 11. Bulls 10w 12. Dallas (pozyskany od NOP 10z) 13. LAC 9z 14. Hotnets 9w 15. Boston (pozyskany od LAL 8z) 16. Utah (pozyskany od OKC 7z) 17. NYK 8w 18. Sixers (pozyskany od Detroit 7w) 19. Kings (pozyskany od Bucks 6w) 20. Suns (pozyskany od Boston 5w) 21. Suns (pozyskany od Sota 6z) 22. Utah (pozyskany od Denver 5z) 23. Wizards 4w 24. Sixers 3w 25. Heat (pozyskany od PTB 4z) 26. Nets (pozyskany od Toronto 2w) 27. Sota (pozyskany od Houston 3z) 28. Spurs 2z 29. Cavs 1w 30. GSW 1w II runda: 31. Kings (pick pozyskany od Heat) 32. Kings 33. Lakers (pozyskany od Suns) 34. Dallas 35. Suns (pozyskany od Nets) 36. Jazz 37. Pacers 38. Memphis – brak w arkuszu - do wyjaśnienia!!! 39. Magic 40. Boston (pozyskany od Hawks) 41. Utah (pozyskany od Bulls) 42. Utah (pozyskany od NOP) 43. Sixers (pozyskany od LAC) 44. Memphis (pozyskany od Hornets) 45. Orlando (pozyskany od LAL) - brak w arkuszu - do wyjaśnienia!!! 46. OKC 47. SAS (pozyskany od NYK) 48. Sixers (pozyskany od Detroit) 49. Bucks - brak w arkuszu - idzie do Kings, jeżeli nie pójdzie wybór w pierwszej rundzie do Kings - dopisać!!! 50. Boston 51. Magic (pozyskany od Sota) 52. Detroit (pozyskany od Denver) 53. Magic (pozyskany od Wizards) 54. Sixers 55. Denver (pozyskany od PTB) - brak w arkuszu - do wyjaśnienia!!! 56. Atlanta (pozyskany od Toronto) 57. Miami (pozyskany od Houston) 58. Hornets (pozyskany od Spurs) 59. Hornets (pozyskany od Cavs) 60. Denver (pozyskany od GSW) - brak w arkuszu - do wyjaśnienia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Shevcu ty to jesteś fachura! Wiktora bym Ci za to dał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 W sumie to az tak zle z pickami nie jest. Memphis chyba nigdzie tego picku nie puszczalo, pick Lakers do Orlando jeszcze jest z czasu dealu po Howarda. Zdziwily mnie tylko te braki w Denver. Wiem, ze to malo znaczace picki ale lepiej je miec niz nie miec. Postaram sie temat aktualizowac po kazdym glosowaniu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 W sumie to az tak zle z pickami nie jest. Memphis chyba nigdzie tego picku nie puszczalo, pick Lakers do Orlando jeszcze jest z czasu dealu po Howarda. Zdziwily mnie tylko te braki w Denver. Wiem, ze to malo znaczace picki ale lepiej je miec niz nie miec. Postaram sie temat aktualizowac po kazdym glosowaniu ;-) a co z tym pickiem jest nie tak? chyba jest u mnie, tam było zamieszanie z tymi gorszymi i lepszymi pickami z tego co pamietam niech zainteresowani się odezwą i jakoś to dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Świetna robota Tak teraz spojrzałem i mam w ciągu 5 lat 16cie 2nd rounderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 btw dobrze żeś wrócił shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi