MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Gdyby w Clippers wszyscy byli ZDROWI to mógłbym spokojnie wykręcić te 5 miejsce w konferencji. To nie ma się czym chwalić, bo zdrowi Clippers byli dwójką Zachodu A określenie HOF przy CP3 to mocne niedopowiedzenie i przy jego pozycji w lidze żaden splendor. GOAT PG - o to już by lepiej oddawało stan rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Bilans : 14 - 12. Fajny opis. Zdajesz sobie sprawę, że każda drużyna gra po 28 meczów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Przeczytałem opis LAC i podejrzewam, że LAF może mieć coś wspólnego z paskami w TVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 bym napisał coś innego ale nie chce wkładać kija w mrowisko Bedę aktualizował. Co robimy z F.A ? Ja bym się nie rozdrabniał i dał każdemu tyle ofert ile chce zwłaszcza ,że ilość graczy jest ograniczona. Nic. Dokładamy SnT i możliwość przygotowania oferty z wymianą, których zabrakło. Reszta zostaje po staremu, bo poza tymi dwoma szczegółami poszło bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Rijo już nie prowadzi Thunder? Jego nick widzę zniknął z rejestru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 31 trzeba oddać głosy na bilansem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Rijo już nie prowadzi Thunder? Jego nick widzę zniknął z rejestru. Co zrobił? Udzielał się przecież przy okazji extension. Może to jakiś błąd? 31 trzeba oddać głosy na bilansem? Do 31 włącznie. Do wigilii czekamy na opisy, a od 24 do 31 głosowanie. Uzupełnij proszę swój opis drużyny o formę głosowania. Czy wolisz żeby wysyłać PW i wrzucić wszystkie głosy na zakończenie głosowania czy w temacie każdy jawnie. Chodziło mi teraz o tych graczy , którzy są teraz F.A i można ich wziąć. . Będzie można się po nich zgłosić w czasie okienka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Beka, miałem w 80 % opis zrobiony i padł mi laptop tak ze musiałem go zresetować. Już nie mam sił dzisiaj, w tygodniu wrzuce któryś dzień panowie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 postaram się wrzucić na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Shevcu masz takich syf w składzie, większy niż ja rok temu w ORlando niby wiedziałem że jest kiepsko ale nie myslałem że az tak bardzo Hinkie byłby dumny! PS tylko centra wybierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Jak zaczalem robic opis to sam sie zlapalem za glowe. Tylko Miami moze ze mna konkurowac choc tangiers ma graczy ktorzy cos tam graja, Parker, ten kolo co sieka trojki, Turner itd. U mnie to wyglada jrszcze gorzej niz za czasow Sama w 76ers. Moge praktycznie swoje picki rezerwowac na miejscach 5-6 przez najblisze trzy drafty. Co do draftu to licze na swoj pick i Indiany. Kontuzje w Pacers i fart w loterii moga mi niezle pomoc. PS. Na zlosc wszystkim wybiore pg i Doncicia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Jak będę chciał ściągnąć waivera, to kogo mogę wywalić? Tylko Quincy Acy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Jak będę chciał ściągnąć waivera, to kogo mogę wywalić? Tylko Quincy Acy? Możesz wywalić każdego z rosteru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Możesz wywalić każdego z rosteru. A jak wywalę Meeksa to co się dzieje z jego player option? Będzie wiążące w dead money na rok czy dwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Jak wywalisz Meeksa, to tak jakby on skorzystał z PO i będzie w dead money. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Jak wywalisz Meeksa, to tak jakby on skorzystał z PO i będzie w dead money. Tak samo działa to w przypadku TO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Tak samo działa to w przypadku TO? Chyba dokładnie odwrotnie. Wywalasz gościa z to na następny rok/następne lata to tak jakbyś nie podejmował TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Tak samo działa to w przypadku TO? Nie. TO jest niegwarantowane więc jak się skończy sezon to będziesz mógł nie podejmować opcji Gaya czy Redicka i po prostu wyparują Ci z drużyny bez śladu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Nie. TO jest niegwarantowane więc jak się skończy sezon to będziesz mógł nie podejmować opcji Gaya czy Redicka i po prostu wyparują Ci z drużyny bez śladu. Ja wiem jak działa TO, imho myślałem, że jak mam tego Redicka i bym go zwolnił, to czy by pieniądze z przyszłego TO były w DM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ja wiem jak działa TO, imho myślałem, że jak mam tego Redicka i bym go zwolnił, to czy by pieniądze z przyszłego TO były w DM. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi