BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Tak, ale do tego jeszcze trzeba doliczyć wyjątki i trade exceptions if available Bodaj 25 punkt cba faq. Jest w tym moim mini skróci e co wrzuciłem ten zapis z wyjaśnieniem Dlatego nie może mieć mniej niż tam 89 chyba ok, masz rację - zupełnie o tym zapomniałem, my bad Czyli MJ1 - masz jednak taxpayer MLE edit: tak sobie teraz zdałem sprawę, że w ogóle nie śledzimy trade exceptions - trzeba by chyba zrobić jakieś dodaktowe rubryki w tym excelu Edytowane 17 Września 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Z ciekawości spytam jaką funkcje w radzie pełni LBS, który nie ma absolutnie żadnej wiedzy na temat CBA, wielokrotnie zadawał mi pytania na poziomie przedszkolnym, a jego główne funkcjonowanie w tej zabawie ogranicza się do narzekania na mnie. A to najpierw sobie wymyślił, że Karpik odszedł przez mnie ( chociaż odszedł przez Januarego ). Potem, że obaliłem Januarego. Obie teorie były kompletnie błędne. Nie funkcjonuje i nawet przed chwilą zaproponowałem zamianę z takim jednym, jednak jak przeczytałem te słowa to mi w sumie przeszło. Nigdy się do żadnej rady nie pchałem, nawet nie byłem w top5 głosowania, chłopaki dodali mnie "żebym wiedział co się dzieje", ale to nie dla mnie, bo jak mamy coś przegłosować, to ja świecę oczami. Nigdy nie pisałem, że January czy Karpik odszedł przez Cb, nie wkręcaj sobie filmów, bo akurat karpik od razu mi napisał dlaczego zrezygnował(jak chcesz to Ci prześlę cytat z PW), a z Jankiem to wiadomo - nic nie wiadomo. Nie mogłeś napisać od razu do mnie i to wyjaśnić tylko kisić się bity miesiąc i się uaktywnić kompletnie z dupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Nieźle z tymi wyjątkami ważniejsze od wyjątku jest dla mnie to, czy mogę podpisać Franka Masona tak, jak podpisałem na 2waya jeśli tak, to rozwiązuje to moje problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 ważniejsze od wyjątku jest dla mnie to, czy mogę podpisać Franka Masona tak, jak podpisałem na 2waya jeśli tak, to rozwiązuje to moje problemy z Masonem wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Nieźle z tymi wyjątkami ważniejsze od wyjątku jest dla mnie to, czy mogę podpisać Franka Masona tak, jak podpisałem na 2waya jeśli tak, to rozwiązuje to moje problemy Jeśli to Twój 2nd rounder - wybacz ignorancję personaliów - to jasne,że możesz go tam wrzucić sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 z Masonem wszystko gra ok, no i Swanigan ma ok wpisany kontrakt? Jeśli tak, to wysyłam oferty na 4.turę i ostrzegam, że będę brał udział w piątej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 ok, no i Swanigan ma ok wpisany kontrakt? Jeśli tak, to wysyłam oferty na 4.turę i ostrzegam, że będę brał udział w piątej Swanigan też ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 czy julek wrzuci dzis wszystko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Julek ma ważną uroczystość dzisiaj, ale obiecał, że wrzuci. No chyba że stężenie % nie pozwoli ale raczej wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 W ktorym momencie przyjmujemy, że gracze podejmuja QO? Nie wiem ilu bedzie bez oferty po tej turze, ale wypadaloby - przyszłościowo - cos ustalić. Deadline to np. 5 tura czy start sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 W ktorym momencie przyjmujemy, że gracze podejmuja QO? Nie wiem ilu bedzie bez oferty po tej turze, ale wypadaloby - przyszłościowo - cos ustalić. Deadline to np. 5 tura czy start sezonu? Myślę, że z końcem free agency czyli po V turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 o której wrzucać? WAŻNY KOMUNIKAT - mam dziwne wrażenie, że dostałem jakąś ofertę (ładne parę dni temu), która jakoś mi zniknęła - więc jak czyjejś oferty będzie brakowało to dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 o której wrzucać? WAŻNY KOMUNIKAT - mam dziwne wrażenie, że dostałem jakąś ofertę (ładne parę dni temu), która jakoś mi zniknęła - więc jak czyjejś oferty będzie brakowało to dajcie znać. Byle nie była to oferta od Warriors, bo jakiś zawodnik będzie smutny na pewno No Ty tu rządzisz. Jak Ci wygodnie. Imho to od 21 możesz już lecieć, bo będzie po deadline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Byle nie była to oferta od Warriors, bo jakiś zawodnik będzie smutny na pewno No Ty tu rządzisz. Jak Ci wygodnie. Imho to od 21 możesz już lecieć, bo będzie po deadline. kk, to zaraz zacznę wrzucać wielu ofert nie ma, więc szybko pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Miami Heat: 1. M.Muscala 1y min - $1,577,230 2. D.Dedmon 1y min - $1,577,230 3. T.Black 1y min. - $1,524,305 4. T.Zeller 1y min - $1,709,538 5. C.Felicio 1y min - $1,471,382 nie pozwalam tangiers nie śpij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Faktycznie, moj blad. Myslalem, ze go wyszukiwalem w arkuszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Utah, Spurs, Sota > Clippers. 4 siur MJ, więcej Ci nie pomagam, chciałem Snellowi dać życiową szansę, a Ty mnie przebijasz 6 krotnie, to nie fair jest A tak poważnie to pozmieniałem capholdy na kasę i nie rozumiem jaki problem miałeś z apron. Edytowane 17 Września 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) No po tych Twoich ofertach już czarno na białym widać jaki szrot tam będziesz kisił na pozycjach 5-15 Zabieram się powoli za zbieranie ofert do kupy. Wrzucę Wam pewnie z rana albo jeszcze przed snem może Edytowane 17 Września 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 jaki bulek ma team? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Done. Tak jak pisałem - mam dziwne wrażenie że jedna oferta mogła mi uciec (ale to może być też wrażenie po prostu)....więc jak czyjejś brakuje to proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi