Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

chyba że tam go celowo maglujecie na PW.

że niby ja i kto jeszcze, że niby w jakim celu? znowu W11 przedawkowałeś?

8 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Kolejny raz fatalnie zachowanie Smoku z Twojej strony.

misiu, ja słowem nie wspomniałem o tym dealu do niego, sam mi to od siebie napisał, ja pytałem tylko o jego gracza

weź się k**** zastanów, serio

poza tym nie wiem jaki przebiegły proces myślowy zaszedł w Twojej głowie by uznać, że mam pretensje do tych z Rady, którzy deal odradzali

klasyczna niedziela w beGM

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

25 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ja wiem, że raczej nie powinno się wyciągać PMów, ale nowy GM Hornets otwarcie mi napisał, że oddał Reavesa za pół darmo i nawet jeśli to przesada, to powinno się deal cofnąć dla ludzkiej przyzwoitośći, bo Rada miała takim sytuacjom zapobiegać, a nie je wywoływać przy pierwszej okazji

To nie było moje zdanie tylko aluzja do wypowiedzi niektórych osób na forum.

A to że tego nie wyłapałeś to już inna sprawa 🙄

6 minut temu, gizior napisał(a):

To nie było moje zdanie tylko aluzja do wypowiedzi niektórych osób na forum.

A to że tego nie wyłapałeś to już inna sprawa 🙄

a jak odpowiedziałeś, "no wiem" na pytanie czy masz świadomość, że Rada powinna chronić nowych graczy, to też była pierdolona aluzja do czegoś, czy jeszcze chciałeś się chwilę pobawić?

cofam wszystko, mam to w piździe już

nie wiem, kto Wam tworzy te boty, ale co następny to bardziej przebiegły

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a jak odpowiedziałeś, "no wiem" na pytanie czy masz świadomość, że Rada powinna chronić nowych graczy, to też była pierdolona aluzja do czegoś, czy jeszcze chciałeś się chwilę pobawić?

Wiedza na ten temat nie ma chyba nic wspólnego z własną oceną konkretnej wymiany 🙄

33 minuty temu, ignazz napisał(a):

Dwóch odradzało z 3 radnych i przeszło? 

Dwóch było na nie , ale zagłosowali na Tak. Jeden się wstrzymał od głosu, ale jakie to ma znaczenie? 

Trade przeszedł , radni w sumie to zadowoleni z siebie. Nie ma co drążyć 

to ja może zacytuje dokładnie jak to napisał(eś)

Godzinę temu, gizior napisał(a):

Miałem plan go przedłużyć, ale mogę rozważyć sprzedaż przy dobrej ofercie 😉 

Jak już zauważyłeś na razie pozbyłem się Reavesa za bezcen ale nie zawsze tak będzie 😁 uczę się na błędach.

Także czekam na propozycję, może oczywiście zawierać również innych moich graczy, np. Porzingis, Hachimura...

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wiesz, że Rada ma niby w obowiązku Ci pomagać by takie deale nie przechodziły? przecież to jest skandal 

Godzinę temu, gizior napisał(a):

No wiem.

To co proponujesz za WCJ?

no, więc miłej zabawy, w tej dupie już się i tak dawno urządziliśmy jeden bot w tą czy w tamtą niewiele zmienia

Spoko cytuj sobie co chcesz, wyciąganie prywatnych wiadomości świadczy wyłącznie o Twoim poziomie.

Generalnie już po 2 tygodniach może się człowiekowi (nie botowi) odechcieć w to bawić. 

Po prostu żenada co tu się odbywa (w wykonaniu niektórych osób), jeden wyciąga prywatne wiadomości i próbuje na siłę coś udowadniać, inna osoba napisała w tym wątku nieprawdę w temacie tej wymiany, nie mogę napisać o co dokładnie chodzi, żeby nie wywoływać kolejnej burzy, ale ta osoba powinna wiedzieć o co chodzi - zawiodłem się.

Na nikogo nie przerzucam winy za tę wymianę, bo chciałem tej wymiany i ją mam, ja jestem zadowolony, więc skończcie już ten temat, bo to jest naprawdę nudne i przestańcie mnie wciągać w jakiejś swoje brudne gierki.

Szkoda że nie dodałeś, że najpierw pytasz o zawodnika, wciągasz mnie w kwestie tego czy wiem co Rada powinna zrobić, ale ostatecznie nawet żadnej oferty nie złożyłeś za zawodnika, którym rzekomo byłeś zainteresowany, ale żeby się uzewnętrznić w tym wątku to jak najbardziej, po prostu parodia...