Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Alonzo napisał(a):

@january @ernie9005 i nie wiem kto jeszcze.. Przypilnujcie swojego kontrahenta żeby wrzucił całość do Moratorium, bo inaczej będzie trzeba wszystkie te deale odkręcać bo za ch##ja Pana nie idzie tego policzyć, bo nawet nie wiemy co i jak liczyć. 

po tym widać jak podpupadła jakość deali w begm

jak wraz z @Qcin_69 zaczeliśmy modę na multi-way'e to było wszystko tip top na tacy

a teraz?

szkoda gadać

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

jak wraz z @Qcin_69 zaczeliśmy modę na multi-way'e to było wszystko tip top na tacy

a teraz?

szkoda gadać

@Qcin_69 budował może i nierealne drużyny, ale nasz ciechociński Cygan pod kątem poprawności deali poziom trzymał zawsze 💪

29 minut temu, Szulim napisał(a):

bo nadal nie wiadomo, co za kogo i za co 

Jedna część już poszła DLO za Cama , drugą jest w trakcie negocjacji. Ale później złącze obie w całość. 

22 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

a teraz?

szkoda gadać

Za chwilę będziesz mógł się wykazać, ustąpię Ci pola. 

5 minut temu, LAF napisał(a):

Jedna część już poszła DLO za Cama , drugą jest w trakcie negocjacji. Ale później złącze obie w całość. 

Za chwilę będziesz mógł się wykazać, ustąpię Ci pola. 

juz przestan pierdolic. hornets ida w dobrym kierunku, jest sporo do podziałania :)

Cóż, mam nadzieję, że nowy GM wykrzesa więcej niż Ja. Ja tutaj widzę przy problemach paru ekip ze Wschodu szanse na bezpośredni awans do PO. No, ale to się okaże w trakcie. Dostaje również assety w postaci 2rd pickow i niezawalone żadnym szrotem skład. Jak to poukłada to już nie wnikam. 

Niezle niezle, ewidentnie na koniec kariery pan postawił sobie za cel obdarować assetami swoich największych kolegow z begm i na złość odmrozić sobie uszy, brawo Laf, brawo rada że na takie procedery pozwalacie, ta gra coraz bardziej mi się podoba, jest realizm, bo po takich ruchach GM Hornets byłby na pewno wypierdolony za drzwi z hukiem przez ownera :D 

2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Niezle niezle, ewidentnie na koniec kariery pan postawił sobie za cel obdarować assetami swoich największych kolegow z begm i na złość odmrozić sobie uszy, brawo Laf, brawo rada że na takie procedery pozwalacie, ta gra coraz bardziej mi się podoba, jest realizm, bo po takich ruchach GM Hornets byłby na pewno wypierdolony za drzwi z hukiem przez ownera :D 

no nie wiem. 

ja tu widze wierne odwzorowywanie tradycji realnych hornets! i za to chapeu bas!