Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, january napisał(a):

Weź już nie tłumacz się tak bekowo, bo jak z marszu Bux daliby 5x2nd więcej to wiesz jak fatalna jest Twoja oferta:)

Chcesz to Ci rzucę taki deal z cashem i 5x2nd za ten 1st i co klepniesz niby:) ?

Trzeba było negocjować jak deal nie był przyklepany, więc pokazujesz teraz co najwyżej że nie potrafisz przegrywać i łapiesz się jakichś niepoważnych kruczków.

eot ode mnie. 

47 minut temu, Alonzo napisał(a):

Trzeba było negocjować jak deal nie był przyklepany, więc pokazujesz teraz co najwyżej że nie potrafisz przegrywać i łapiesz się jakichś niepoważnych kruczków.

eot ode mnie. 

Haha, czyli wiesz sam jakie kocopoły broniąc tego dealu pisałeś, bo juz wchodzisz w jakieś ataki po krótkiej piłce z pytaniem czy odstapisz ten 1st za dodatkowe 3x2nd na czysto (oddales 2, dostałbyś 5 i tyle cashu co oddałeś) xd.

Jak Ci to potwierdzi Ashigaru to gratki dla Ciebie za ogromną kradzież i tyle, faktycznie EoT. 

22 minuty temu, ignazz napisał(a):

Dziwię się @Ashigaru tylko że mi nie odpisał ale pewnie gotówka była najistotniejsza. 

Dla sprostowania – odpisałem, ale oferowałeś nieco gorszy pick i mniejszą kwotę. Chyba że to miała być jakaś nadbudowa, ale zrozumiałem to innaczej.

Ogólnie zalecam wysyłanie zapytań dotyczących picków czy zawodników – jeśli mam czas, odpisuję dość szybko. Dla przyspieszenia negocjacji udostępniam też prywatny numer, żeby złapać się na WhatsAppie czy innym komunikatorze.

Po fakcie dostałem kilka bardzo fajnych ofert, ale niestety przyszły trochę za późno. Dałem już słowo, że akceptuję tamten deal – i to jest dla mnie najważniejsze.

Uważam się jednak za w miarę rzetelnego GM-a, przynajmniej jeśli chodzi o relacje. Choć podejrzewam, że sposób, w jaki prowadzę negocjacje, nie każdemu GM-owi musi odpowiadać. I tak, Larry – mówię właśnie do Ciebie.

11 minut temu, Ashigaru napisał(a):

Uważam się jednak za w miarę rzetelnego GM-a, przynajmniej jeśli chodzi o relacje. Choć podejrzewam, że sposób, w jaki prowadzę negocjacje, nie każdemu GM-owi musi odpowiadać. I tak, Larry – mówię właśnie do Ciebie.

potwierdzam

3 minuty temu, Tecu napisał(a):

Blazers in: #44, #53, 2rd 2028 PHI/PTB better, prawa do M. Wyganskiego 

Blazers out #39

76ers in: #39

76ers out: #44, #53, 2rd 2028 PHI/PTB better, prawa do M. Wyganskiego

@Ashigaru

czy PTB mają zamiar zapropnoować wygańskiemu umowę?

@Ashigaru

3 minuty temu, january napisał(a):

@LeweBiodroSmoka czemu Ty chcesz Jokiciowi w twarz pluć. Dwa tytuły w 3 lata i taki kopniak w dupę mu? Smutno:(

Pisałem, że zdaje sobie sprawę, że nie ma to za wiele sensu jeśli chcielibyśmy patrzeć raalnie na prowadzenie klubu

jednak sorry Jasiu, ale to już 7 lat bycia w topce tu i wciąż to samo, te sezony sa jak dzień świstaka

decyzji nie podjąłem, ta oferta to też nie jest jakiś szczyt marzeń co dostałem, sam będę musiał jakieś swoje propsy powysyłać by zbadać rynek

za to Brunson już negocjowany na wysokim pułapie, zapraszam resztę do rozmów

7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Pisałem, że zdaje sobie sprawę, że nie ma to za wiele sensu jeśli chcielibyśmy patrzeć raalnie na prowadzenie klubu

jednak sorry Jasiu, ale to już 7 lat bycia w topce tu i wciąż to samo, te sezony sa jak dzień świstaka

decyzji nie podjąłem, ta oferta to też nie jest jakiś szczyt marzeń co dostałem, sam będę musiał jakieś swoje propsy powysyłać by zbadać rynek

za to Brunson już negocjowany na wysokim pułapie, zapraszam resztę do rozmów

Jak się nudzisz to weź Hornets jako 2 team :)

W Nuggets imo dalej sporo do zrobienia, w walce o obronę tytułu jak coś, w tym sezonie rywale główni sie rozsypali, za rok moze tak łatwo już nie być:)

3 minuty temu, january napisał(a):

Jak się nudzisz to weź Hornets jako 2 team :)

W Nuggets imo dalej sporo do zrobienia, w walce o obronę tytułu jak coś, w tym sezonie rywale główni sie rozsypali, za rok moze tak łatwo już nie być:)

nie chce mi się już, nawet podczas tych PO pisanie opisów nie dawalo mi juz satysfakcji większej jak chociażby w 23' takie to na siłe już było

chciałbym jeszcze się trochę pocieszyć grą, a w tym setupie już nie potrafie

still do sprzedaży Joka droga daleka, punkt wyjścia był taki by go jednak zostawić, jego i młodych

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Mam już jedną względnie satysfakcjonujacą ofertę za Joka

do startu FA macie czas aby też spróbować

przypominam, że Brunsonik tez dostępny

Caruso mogę oddać jedynie po tym jak podpisze z nim extension

Kurde, to nie jest jakieś fantasy NBA, mamy odwzorowywać real NBA.

Nikt, przenigdy, nie sprzedałby Jokica, zwłaszcza po wygranym misiu.

Każdy GM byłby natychmiastowo wywalony a deal cofnięty. I nie chodzi o wartość jaką uzyskasz.

Jak Ci się nudzi to weź Sotę czy inny wolny zespół.

Sorry za szantaż, ale ja nie widzę sensu grać w tak nierealną gierkę jeżeli to zrobisz.

I jeszcze dodatkowo ogłaszasz to w trakcie trwania finałów. Morale drużyny pada, mocno się zastanawiam nad zmianą wyniku.

3 godziny temu, Tecu napisał(a):

orry za szantaż, ale ja nie widzę sensu grać w tak nierealną gierkę jeżeli to zrobisz.

I jeszcze dodatkowo ogłaszasz to w trakcie trwania finałów. Morale drużyny pada, mocno się zastanawiam nad zmianą wyniku.

a kiedy miałem to zrobić skoro u nas draft jest przed końcem Finałów jeszcze? pomyślałeś o tym? miałem sobie zabrać możliwość zrobienia potencjalnego dealu w trakcie draftu, żebyś poczuł klimat jak w realu skoro u nas timeline jest zupełnie inny?

budowałem tą drużyne sumiennie przez tyle lat, mało brakowało bym teraz nie był po b2b, to tak ciężko zrozumieć, że nie mam ochoty już grać tego samego 10 rok zaraz skoro w tle i tak śledzę Nuggets, którzy nawet ruchów żadnych nie robią?

jestem zaskoczony taką reakcją akurat teraz, kilkukrotnie pisałem o tym wcześniej byście mieli świadomość dlaczego i po co to robię, już nie mówiąc o tym, że Joka będzie mi ciężko oddać tak czy inaczej