january Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 18 godzin temu, ignazz napisał(a): A to szkoda bo ja będę mógł złożyć ofertę w noc naszego draftu dopiero. Mówi się trudno. To do Sylwka już:) Albo do mnie o #5, o ile jeszcze będę go posiadał:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 15 minut temu, january napisał(a): To do Sylwka już:) Albo do mnie o #5, o ile jeszcze będę go posiadał:p @Sylvinho. nie po to pozyskał aby oddawać tak mi się wydaje #5 to słaby już spot dla mnie ale dla Ciebie bezcenny bo poszerzyłeś sobie rotację tym ruchem a skakać możesz jeszcze dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 jestem ciekawy czy January zdejmie z #5 gracza którego wstępnie z trójką rozważał co w kontekście otrzymania dobrej dopłaty bedzie dobrym ruchem. I nie znaczy to że Wizz zrobili błąd jeżeli chcą mieć pewność wybrania z #3 ich trójki jak wyskoczy ten niemiły scenariusz to najwyżej znowu pick podmieni ostatnio się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 ten deal jeżeli ejst podzielony na dwie części i druga ma przejść po drafcie, to jest jawne omijanie przepisów. tym samym ich złamanie. dlatego deal powinien zostać zablokowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 8 minut temu, człowiek...morza napisał(a): ten deal jeżeli ejst podzielony na dwie części i druga ma przejść po drafcie, to jest jawne omijanie przepisów. tym samym ich złamanie. dlatego deal powinien zostać zablokowany Ale przecież to nie pierwszy raz jak deal jest podzieliny na kilka etapów, ostatnio Qcin oddał jakiś 2nd który był kontynuacja chyba dealu P.Georga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 (edytowane) Po prostu wrzucić w temacie wymian jednoczesnie z adnotacja to co jest częścią dealu i ma przejść 1 lipca i wszystko ok. Teamy w RL też tak robią. A nie wrzucanie tego, że team oddaje 9 pick za nic, czy inny dostaje 14 za nic:) Edytowane 14 Czerwca 2025 przez january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 Duch @Qcin_69 wiecznie żywy. Sam jestem ciekaw w czym biorę udział bo nie wiem. Nigdy tak chyba w multi w RL NBA nie było aby inni nie wiedzieli co się ostatecznie kroi i szły pełne opisy wymian do wszystkich klubów. A tu mamy kalambury i 1 z 10 combo. Qcin robił tak 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 17 godzin temu, człowiek...morza napisał(a): ten deal jeżeli ejst podzielony na dwie części i druga ma przejść po drafcie, to jest jawne omijanie przepisów. tym samym ich złamanie. dlatego deal powinien zostać zablokowany Laf cie chyba zaorał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 9 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Laf cie chyba zaorał ja to powinienem dostac nagrode fair-play ze polityke wyrownywania szans w BeGM! przepraszam ale jaki zysk ma w tym dealu hornets? @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): przepraszam ale jaki zysk ma w tym dealu hornets? @january A to ja jestem adresatem tego pytania? Jedyny deal z Hornets jaki zrobiłem to kupno przez Bux 2x late 2nds za 2,34 mln, raczej bez kontrowersji większych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Posiadam około 4.7mln gotowkj do wydania, kupię jakieś picki A to nie było tak, że można handlować tylko gotówką zarobioną w tym sezonie? @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): A to nie było tak, że można handlować tylko gotówką zarobioną w tym sezonie? @january @Alonzomj wyliczył ale z chęcią sir dowiem na 100% czy mam ten cash:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): @Alonzomj wyliczył ale z chęcią sir dowiem na 100% czy mam ten cash:) W trzylatce masz niby 4,7mln zysku, ale wydaje mi się, że handlować można tylko pieniędzmi zarobionymi w tym sezonie, a tu masz niecałe 0,5mln pod kreską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): W trzylatce masz niby 4,7mln zysku, ale wydaje mi się, że handlować można tylko pieniędzmi zarobionymi w tym sezonie, a tu masz niecałe 0,5mln pod kreską. 76 też są pod kreska a oddali 3.2mln a w trzylatce są na +2.6mlm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 22 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): A to nie było tak, że można handlować tylko gotówką zarobioną w tym sezonie? @january Trzeba być na plusie w trzylatce. Jak jesteś mln na plusie to możesz oddać mln, jak wyżej to więcej- do limitu (w tym sezonie 7.24 mln) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 7 minut temu, kuba2419 napisał(a): 76 też są pod kreska a oddali 3.2mln a w trzylatce są na +2.6mlm Czyli z odpowiedzi Jaśka wynika, że możesz handlować tą kasą W razie czego za 3mln można kupić mój 51 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2025 Świetna wymiana dla obu stron. @ernie9005 kisi talenty jak miło. Świetne wybory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2025 Mega promocyjnie poszedł Vassell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2025 1 minutę temu, LONGER01 napisał(a): Mega promocyjnie poszedł Vassell Patrząc na to że mavs musieli zejść 10mln z salary to można było się spodziewać tego że ktoś poldci taniej niż jego wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2025 (edytowane) Też bym tak nie oddał ale finanse jak rozumiem. Szkoda że GM jeszcze raz mnie nie zaczepił. Ale po zawodach. Draftowy wybór świetny. Harper Noa i Denim. 3 moich ulubionych graczy. Edytowane 19 Czerwca 2025 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi