Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Możemy zatrzymać tą katastrofę Soty jakoś, po tym co się dzieje ten pick jest murowanym faworytem do top4 za 5 lat

Też jestem ZA :( 

To jest qurwa straszne.. Z jednej strony Socie się karma należy za to co Qcin odwalał przez te wszystkie lata, ale też bez przesady..

2 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Też jestem ZA :( 

To jest qurwa straszne.. Z jednej strony Socie się karma należy za to co Qcin odwalał przez te wszystkie lata, ale też bez przesady..

weźcie cofnijcie te wszystkie ospały Lafa i zostawcie Minnesote bez żadnych zmian do końca sezonu, niech Ronnie napisze opisy jak chce i powinien być easy tytuł w Minneapolis bez GMa nawet xd 

55 minut temu, ernie9005 napisał(a):

W czasie draftu dostałem od Eviego 1.5 mln cashu za pick 2 rundowy, mam nadzieję, że ta kasa też liczy się na ten sezon i licząc łącznie z tą z Hawks uniknę hardcapu w przyszłym sezonie.

Cash z draftu to chyba idzie na poprzedni sezon. Sprawdź to jeszcze.

4 godziny temu, Alonzo napisał(a):

wg wg arkusza (zakładka Finanse 22-24) Hawks mają do wydania $851 339  na ten sezon.

Dobrze patrzę?

Niee, Hawks robili latem reset. Czyli mogą oddać max tyle hajsu ile w tym sezonie pozyskali (nie wiem ile dokładnie), bo oprócz tego są na 0 finansowo.

@24kobe8

@ernie9005

12 minut temu, Reikai napisał(a):

Hornets in: Paul Reed, 1st 2029 GSW/MIA(top3 protected) worse, 2nd GSW 2030

Hornets out: Max Christie

Warriors in: Max Christie

Warriors out: Paul Reed, 1st 2029 GSW/MIA(top3 protected) worse, 2nd GSW 2030

@LAF

kolejna zajebista wymiana xd

@LAF dlaczego ty do c***a tak tanio sprzedajesz zawodnikow. jak juz chcesz sprzedac na promocj ito wez chociaz wstaw na trading blocku

8 godzin temu, człowiek...morza napisał(a):

kolejna zajebista wymiana xd

@LAF dlaczego ty do c***a tak tanio sprzedajesz zawodnikow. jak juz chcesz sprzedac na promocj ito wez chociaz wstaw na trading blocku

O Christiego to akurat ja trulem dupe Lafowi z rok czasu, zanim jego akcje tak wystrzelilu, jeszcze wczoraj byl niedostepny, ale wieczorem nastapila zmiana decyzji.

W sensie, nie on tu byl strona inicjujaca.

• 1 miesiąc temu...
12 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

@ignazz co to była za wymiana z Lakers i w którym roku? 

dawno i nie prawda

Swap który dałem to było jak LBJ przychodził do Lakers i wyliczyłem, że będzie w tym roku na oparach albo już prasował spodenki juniorowi z poziomu domu z basenem. Nikt wtedy nie myślał że jakiś 40 latek będzie napieprzać a ja w zamian dostałem prawa do graczy wybranych bodajże z #8 i #13 wyborem więc kalkulowałem że może trochę na swap stracę ale nie tyle gdy biorę 2 młodych  z draftu w 2019 roku  albo przy skończeniu się LBJ to bedzie martwy swap albo na tyle nieistotny że nie poczuję.

było wstawiane

cofnij któryś z tematów 

o tydzień

pech polega na tym, że LBJ po tych 6 latach nadal jest mocny co z perspektywy 6 letniej wydawało się niemożliwe. Nawet jakby zakładać, że zagra jak Malone czy Parish czy Jabbar 

on nas wszystkich oszukał

gra po prostu historyczny i nigdzie nie obserwowany poziom w tym wieku

jeżeli ktoś twierdzi, że to można było w covidzie przewidzieć to wyśmieję 

poszedłem na ryzyko i mam za swoje

ale jak kolejny swap będę oddawał w dacie 40 tki Joka czy Doncica zrobię to znowu

inna sprawa że inestycje w tych akurat młodych okazały się nietrafione bo Cam Reddish mnie oszukał

Teraz, 24kobe8 napisał(a):

Kyrie Elejson, Odpuszczam Ci grzechy w imię Ojca i Syna i Ducha LeBronowskiego 😅

amenT

jest to pzrestroga, że taki niewinny swap a może dać białego w trykocie żóltym 

i będę tym czarnym wtedy 

czyli każdy mnie oszukał a ja bez winy jak to zawsze bywa w tłumaczeniu 

To nie był swap Ignaś, kiedyś oddałeś po prostu unprotected future 1st za Reddisha. Ja potem ten pick pozyskałem (w 2021 jeszcze) za Huertera. Komuś potem oddałem LAL/SAS '25 1st worse za coś i Ty od kogoś ten LAL/SAS '25 1st worse pozyskałeś.

3 godziny temu, january napisał(a):

To nie był swap Ignaś, kiedyś oddałeś po prostu unprotected future 1st za Reddisha. Ja potem ten pick pozyskałem (w 2021 jeszcze) za Huertera. Komuś potem oddałem LAL/SAS '25 1st worse za coś i Ty od kogoś ten LAL/SAS '25 1st worse pozyskałeś.

Ok. Oddałem pick za 1rd wybor CAM i prawo do gracza z #13 który blednie zamiast brać Vessela ( @karpik go przechwycił za extra 2rd) wziąłem tego wafla z Bostonu który miał być bardziej ready a takiego szukałem. O imieniu Admirał? 

Ceniłem mocno w Cama z czasów przed NBA i tak to wyceniłem. 

Dziś cierpię. 

Odbicie Picku lakers zrobiło fake swap w takim przypadku więc proszę głosujących o to aby mi zrobili najmniejszą stratę między wyborami. Tak 2 czy 3 pozycję ;))))))))