Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, january napisał(a):

Nie wiem czy Hawks mają tyle cash jak coś, upewnijcie się lepiej

19 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

ja w arkuszu nie widzę, by cokolwiek Hawks oddawało, tak samo jeśli chodzi o wymiany od kwietnia 2024

oczywiście prośba do kogoś bardziej ogarniętego aby to potwierdził, bo mogę źle patrzeć 😬

wg wg arkusza (zakładka Finanse 22-24) Hawks mają do wydania $851 339  na ten sezon.

Dobrze patrzę?

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Możemy zatrzymać tą katastrofę Soty jakoś, po tym co się dzieje ten pick jest murowanym faworytem do top4 za 5 lat

Też jestem ZA :( 

To jest qurwa straszne.. Z jednej strony Socie się karma należy za to co Qcin odwalał przez te wszystkie lata, ale też bez przesady..

2 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Też jestem ZA :( 

To jest qurwa straszne.. Z jednej strony Socie się karma należy za to co Qcin odwalał przez te wszystkie lata, ale też bez przesady..

weźcie cofnijcie te wszystkie ospały Lafa i zostawcie Minnesote bez żadnych zmian do końca sezonu, niech Ronnie napisze opisy jak chce i powinien być easy tytuł w Minneapolis bez GMa nawet xd 

55 minut temu, ernie9005 napisał(a):

W czasie draftu dostałem od Eviego 1.5 mln cashu za pick 2 rundowy, mam nadzieję, że ta kasa też liczy się na ten sezon i licząc łącznie z tą z Hawks uniknę hardcapu w przyszłym sezonie.

Cash z draftu to chyba idzie na poprzedni sezon. Sprawdź to jeszcze.

4 godziny temu, Alonzo napisał(a):

wg wg arkusza (zakładka Finanse 22-24) Hawks mają do wydania $851 339  na ten sezon.

Dobrze patrzę?

Niee, Hawks robili latem reset. Czyli mogą oddać max tyle hajsu ile w tym sezonie pozyskali (nie wiem ile dokładnie), bo oprócz tego są na 0 finansowo.

@24kobe8

@ernie9005

12 minut temu, Reikai napisał(a):

Hornets in: Paul Reed, 1st 2029 GSW/MIA(top3 protected) worse, 2nd GSW 2030

Hornets out: Max Christie

Warriors in: Max Christie

Warriors out: Paul Reed, 1st 2029 GSW/MIA(top3 protected) worse, 2nd GSW 2030

@LAF

kolejna zajebista wymiana xd

@LAF dlaczego ty do c***a tak tanio sprzedajesz zawodnikow. jak juz chcesz sprzedac na promocj ito wez chociaz wstaw na trading blocku

8 godzin temu, człowiek...morza napisał(a):

kolejna zajebista wymiana xd

@LAF dlaczego ty do c***a tak tanio sprzedajesz zawodnikow. jak juz chcesz sprzedac na promocj ito wez chociaz wstaw na trading blocku

O Christiego to akurat ja trulem dupe Lafowi z rok czasu, zanim jego akcje tak wystrzelilu, jeszcze wczoraj byl niedostepny, ale wieczorem nastapila zmiana decyzji.

W sensie, nie on tu byl strona inicjujaca.