ernie9005 Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 W czasie draftu dostałem od Eviego 1.5 mln cashu za pick 2 rundowy, mam nadzieję, że ta kasa też liczy się na ten sezon i licząc łącznie z tą z Hawks uniknę hardcapu w przyszłym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 Możemy zatrzymać tą katastrofę Soty jakoś, po tym co się dzieje ten pick jest murowanym faworytem do top4 za 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 trzeba przyznać, że Laf jest najgorszym co mogło się przytrafić Minnesocie xd No ale miłej zabawy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Możemy zatrzymać tą katastrofę Soty jakoś, po tym co się dzieje ten pick jest murowanym faworytem do top4 za 5 lat Też jestem ZA To jest qurwa straszne.. Z jednej strony Socie się karma należy za to co Qcin odwalał przez te wszystkie lata, ale też bez przesady.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): Też jestem ZA To jest qurwa straszne.. Z jednej strony Socie się karma należy za to co Qcin odwalał przez te wszystkie lata, ale też bez przesady.. weźcie cofnijcie te wszystkie ospały Lafa i zostawcie Minnesote bez żadnych zmian do końca sezonu, niech Ronnie napisze opisy jak chce i powinien być easy tytuł w Minneapolis bez GMa nawet xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 55 minut temu, ernie9005 napisał(a): W czasie draftu dostałem od Eviego 1.5 mln cashu za pick 2 rundowy, mam nadzieję, że ta kasa też liczy się na ten sezon i licząc łącznie z tą z Hawks uniknę hardcapu w przyszłym sezonie. Cash z draftu to chyba idzie na poprzedni sezon. Sprawdź to jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 4 godziny temu, Alonzo napisał(a): wg wg arkusza (zakładka Finanse 22-24) Hawks mają do wydania $851 339 na ten sezon. Dobrze patrzę? Niee, Hawks robili latem reset. Czyli mogą oddać max tyle hajsu ile w tym sezonie pozyskali (nie wiem ile dokładnie), bo oprócz tego są na 0 finansowo. @24kobe8 @ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 12 minut temu, Reikai napisał(a): Hornets in: Paul Reed, 1st 2029 GSW/MIA(top3 protected) worse, 2nd GSW 2030 Hornets out: Max Christie Warriors in: Max Christie Warriors out: Paul Reed, 1st 2029 GSW/MIA(top3 protected) worse, 2nd GSW 2030 @LAF kolejna zajebista wymiana xd @LAF dlaczego ty do c***a tak tanio sprzedajesz zawodnikow. jak juz chcesz sprzedac na promocj ito wez chociaz wstaw na trading blocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2025 8 godzin temu, człowiek...morza napisał(a): kolejna zajebista wymiana xd @LAF dlaczego ty do c***a tak tanio sprzedajesz zawodnikow. jak juz chcesz sprzedac na promocj ito wez chociaz wstaw na trading blocku O Christiego to akurat ja trulem dupe Lafowi z rok czasu, zanim jego akcje tak wystrzelilu, jeszcze wczoraj byl niedostepny, ale wieczorem nastapila zmiana decyzji. W sensie, nie on tu byl strona inicjujaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @ignazz co to była za wymiana z Lakers i w którym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 12 minut temu, 24kobe8 napisał(a): @ignazz co to była za wymiana z Lakers i w którym roku? dawno i nie prawda Swap który dałem to było jak LBJ przychodził do Lakers i wyliczyłem, że będzie w tym roku na oparach albo już prasował spodenki juniorowi z poziomu domu z basenem. Nikt wtedy nie myślał że jakiś 40 latek będzie napieprzać a ja w zamian dostałem prawa do graczy wybranych bodajże z #8 i #13 wyborem więc kalkulowałem że może trochę na swap stracę ale nie tyle gdy biorę 2 młodych z draftu w 2019 roku albo przy skończeniu się LBJ to bedzie martwy swap albo na tyle nieistotny że nie poczuję. było wstawiane cofnij któryś z tematów o tydzień pech polega na tym, że LBJ po tych 6 latach nadal jest mocny co z perspektywy 6 letniej wydawało się niemożliwe. Nawet jakby zakładać, że zagra jak Malone czy Parish czy Jabbar on nas wszystkich oszukał gra po prostu historyczny i nigdzie nie obserwowany poziom w tym wieku jeżeli ktoś twierdzi, że to można było w covidzie przewidzieć to wyśmieję poszedłem na ryzyko i mam za swoje ale jak kolejny swap będę oddawał w dacie 40 tki Joka czy Doncica zrobię to znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Kyrie Elejson, Odpuszczam Ci grzechy w imię Ojca i Syna i Ducha LeBronowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 inna sprawa że inestycje w tych akurat młodych okazały się nietrafione bo Cam Reddish mnie oszukał Teraz, 24kobe8 napisał(a): Kyrie Elejson, Odpuszczam Ci grzechy w imię Ojca i Syna i Ducha LeBronowskiego amenT jest to pzrestroga, że taki niewinny swap a może dać białego w trykocie żóltym i będę tym czarnym wtedy czyli każdy mnie oszukał a ja bez winy jak to zawsze bywa w tłumaczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 To nie był swap Ignaś, kiedyś oddałeś po prostu unprotected future 1st za Reddisha. Ja potem ten pick pozyskałem (w 2021 jeszcze) za Huertera. Komuś potem oddałem LAL/SAS '25 1st worse za coś i Ty od kogoś ten LAL/SAS '25 1st worse pozyskałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2025 3 godziny temu, january napisał(a): To nie był swap Ignaś, kiedyś oddałeś po prostu unprotected future 1st za Reddisha. Ja potem ten pick pozyskałem (w 2021 jeszcze) za Huertera. Komuś potem oddałem LAL/SAS '25 1st worse za coś i Ty od kogoś ten LAL/SAS '25 1st worse pozyskałeś. Ok. Oddałem pick za 1rd wybor CAM i prawo do gracza z #13 który blednie zamiast brać Vessela ( @karpik go przechwycił za extra 2rd) wziąłem tego wafla z Bostonu który miał być bardziej ready a takiego szukałem. O imieniu Admirał? Ceniłem mocno w Cama z czasów przed NBA i tak to wyceniłem. Dziś cierpię. Odbicie Picku lakers zrobiło fake swap w takim przypadku więc proszę głosujących o to aby mi zrobili najmniejszą stratę między wyborami. Tak 2 czy 3 pozycję ;)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 @Alonzo ten max cash to nie jest 7,24 mln? Jak kiedyś sprawdzałem to tyle było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 3 minuty temu, january napisał(a): @Alonzo ten max cash to nie jest 7,24 mln? Jak kiedyś sprawdzałem to tyle było. Tyle jest na sezon 24/25, na kolejny przewidywana jest 8,4mln$ Zawsze przy drafcie wrzucaliśmy już ten max cash na kolejny sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): Zawsze przy drafcie wrzucaliśmy już ten max cash na kolejny sezon. Nie, nie - jak w tej trzylatce to max cash za sezon 24/25, zawsze tak było , to jest mega ważne - bo chodzi o to, że ten cash jeszcze idzie w tej trzylatce. Także w tym sezonie - 7,24. Od sezonu 25/26 8,4 mln. Ale wiadomo to daje hardcap na 2nd appron wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Teraz, Reikai napisał(a): Jako, ze los obdarzyl 1szym pickiem, to Brandon Ingram do wyjecia tanio. to jest chyba aktualnie taka umowa do ktorej trzeba doplacic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 1 godzinę temu, january napisał(a): Deadline na oferty za #3 pick do jutra do 12 A to szkoda bo ja będę mógł złożyć ofertę w noc naszego draftu dopiero. Mówi się trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi