Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez on jak na siebie dobrze wyglada :P po kontuzji zawsze byl zapuszczony, tu tego nie ma. Zagral dobry mecz z marszu po obu stronach parkietu.

Jak ktos ogladajacy Pels od 2 lat regularnie roznica jest kolosalna.

Z reszta poczytajcie reddit Pels jak ludzie sa zdziwieni, ze tym razem sie nie zapuscil.

W dniu 3.10.2020 o 12:14, RonnieArtestics napisał(a):

Keldon to lepszy prospekt niż wszystkie twoje misiek ;) 

Dajcie spokój z tym gościem i odpuście z nim dyskusje :)

Zero prospektów, brak picków do 2030. Pacers od lat toną w gównie za sprawą najgorszego GMa ever. 

Wyciszyć gościa z tego działu i cieszyć się, że odszedł.

@january

16 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Dajcie spokój z tym gościem i odpuście z nim dyskusje :)

Zero prospektów, brak picków do 2030. Pacers od lat toną w gównie za sprawą najgorszego GMa ever. 

Wyciszyć gościa z tego działu i cieszyć się, że odszedł.

@january

Nie no Pacers nie jest takie tragiczne jak opisujesz, w tym pierwszym trymestrze przeorani przez kontuzje podobnie jak to Magic ale z gorszym bilansem. 2W tracą do playinow więc jej jest źle, o ile nie będą dalej trapieni kontuzjami.

Mają jeszcze jakiś lepszy pick MIA/PAC better w '28

W dniu 3.10.2020 o 10:09, MarcusCamby napisał(a):

Pacers nie mają żadnego prospectu na przyszłość i nie panujesz nad swoimi pickami do 2027 roku. Keldon Johnson to twój jedyny gracz na rookie kontrakcie.

Twoje picki to absolutne złoto w negocjacjach.

Siedzisz w gównie po uszy i każdy tylko czeka, kiedy CP3 się skończy.

Trzeba było więcej oddawać first picków bez protekcji i jeszcze bez cienia żenady okraszać to komentarzem, że przecież gra i tak nie przetrwa.

Chłam to jesteś ty i twoje Pacers! Buźka :)

Post który zacytowałes był odpowiedzią na ten twój post. Od tego czasu zrobiłem w RS 177 zwyciestw oraz 8 w playoffs. Ty od tego czasu, kiedy wieszczyłeś mi ze będę słaby zrobiłeś 133 zwycięstwa w RS i 1 w playoffs. Wg ciebie Od lat tonę w gownie ale za ost 4 lata mam srednia zwyciestw 44,25 na sezon, a ty 33,25. Nigdy nie byłem tez na minusie finansowym od początku istnienia gry. Wg mnie to całkiem dobre zarządzanie small-marketowyn zespołem. Ciebie w realu dawno by nie było w NBA, bo by cie zwolnili za wyniki. Niestety beClown to beClown i takie błazny jak ty nie mogą zostać zwolnione, bo nie ma innych chętnych do gry. 

Nie wiem o jakich twoich prospektow tam mi chodziło ale stawiam ze to ja miałem tam racje, bo twoje prospekty to były zawsze jakies cioty, nie kojarzę już niestety kogo tam miałeś ale dam sobie rękę uciąć ze nikogo kto okazał się lepszy niż Keldon. 

naprawde łatwo zweryfikować kto jest najgorszym gm-en i akurat komu jak komu, ale  tobie powinno być wstyd się na takie tematy wypowiadać. Jak znasz się na przewidywaniu przyszłości już pokazałeś w powyższym poscie z 2020 roku, a nastepne 4 lata pięknie zweryfikowały twoje przewidywania. W skrócie wieszczycie koniec pacers od 6 lat a tego końca nie widać. Wiec Zamknij jape gosciu bo co ją otwierasz to się tylko ośmieszasz. 

Edytowane przez RonnieArtestics

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
46 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

swoja droga ja nie chce źle wróżyć, ale w zasadzie wszystkie "wzmocnienia" heat w tym sezonie zaliczaja zjazd w formie.

zatem szykuje sie trade request

Smialo, skladaj.

Finanse Heat sa uporzadkowane po raz pierwszy, wystarczy spojrzec w arkusz by zobaczyc ze na ten i przyszly sezon jest ekipa, a potem miejsce na druga gwiazde dla Luki.

Luka ma rotacje, druga opcje oraz pasujacy sklad z bdb obrona by w t3 atakowac 6 seed. A wtedy Knicks nie chca 3 seedu :) tzn Knicks nie zrobia 3 seedu, ale tak mowie.

Aaa, no I to ze kilka dni temu pytales po ile Luka WCALE nie ma znaczenia xD juz pomijam to jak lojalny okazal sie Luka albo to jakie sklady Luka ciagnal do PO w przeszlosci i porownac to do tego, co ma w Heat  :)

Edytowane przez Reikai

11 minut temu, Reikai napisał(a):

Smialo, skladaj.

Finanse Heat sa uporzadkowane po raz pierwszy, wystarczy spojrzec w arkusz by zobaczyc ze na ten i przyszly sezon jest ekipa, a potem miejsce na druga gwiazde dla Luki.

Luka ma rotacje, druga opcje oraz pasujacy sklad z bdb obrona by w t3 atakowac 6 seed. A wtedy Knicks nie chca 3 seedu :)

Aaa, no I to ze kilka dni temu pytales po ile Luka WCALE nie ma znaczenia xD juz pomijam to jak lojalny okazal sie Luka albo to jakie sklady Luka ciagnal do PO w przeszlosci i porownac to do tego, co ma w Heat  :)

Jak Luka nie awansuje w tym roku do PO to pewnie się zastanowi nad tym czy chce dalej grać dla Heat. 

1 minutę temu, Sylvinho. napisał(a):

Jak Luka nie awansuje w tym roku do PO to pewnie się zastanowi nad tym czy chce dalej grać dla Heat. 

Tak jak 2 sezony temu odszedl z Mavs, gdy ci bezczelnie zatankowali odpuszczajac ostatni mecz RS? :)

Ja wiem, ze u nas Luka to zupelnie inny gosc niz w RL, przegryw ktory odpada z PO majac Duranta i HCA vs Embiid ktory zaliczyl historyczny choke. Ale nie róbmy z niego nielojalnego c***ka, bo akurat to swoimi wypowiedziami dosc legitnie potwierdzil. Nie mówiąc o tym, ze on tego lata moze podpisac supermaxa :)

Tzn ja wiem, ze niektorzy beda sobie ostrzyc zeby i pierdolic glupoty tak jak pierdola w sprawie @kuba2419 i Giannisa, ale zachowujmy jakiekolwiek odwzorowanie z RL. Luka ma tu o wiele lepszy roster niz niejednokrotnie mial w PO, jest lojalny, ma opcje na najwiekszy hajs.

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

Tak jak 2 sezony temu odszedl z Mavs, gdy ci bezczelnie zatankowali odpuszczajac ostatni mecz RS? :)

Ja wiem, ze u nas Luka to zupelnie inny gosc niz w RL, przegryw ktory odpada z PO majac Duranta i HCA vs Embiid ktory zaliczyl historyczny choke. Ale nie róbmy z niego nielojalnego c***ka, bo akurat to swoimi wypowiedziami dosc legitnie potwierdzil. Nie mówiąc o tym, ze on tego lata moze podpisac supermaxa :)

Tzn ja wiem, ze niektorzy beda sobie ostrzyc zeby i pierdolic glupoty tak jak pierdola w sprawie @kuba2419 i Giannisa, ale zachowujmy jakiekolwiek odwzorowanie z RL. Luka ma tu o wiele lepszy roster niz niejednokrotnie mial w PO, jest lojalny, ma opcje na najwiekszy hajs.

Zobaczymy gdzie zaprowadzi swój zespół w tym sezonie, bo jak dla mnie to właśnie będzie kluczowe względem jego przyszłości.