january Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Zwłaszcza, że odzyskanie picku to dobry ruch Bulls przecież, z marszu lepszą sytuacja. PG13 w Heat... cóż chcieliście drugiej gwiazdy dla Luki to macie, aczkolwiek ja jestem sceptyczny:) Szkoda Ronnie, że nie próbujesz kombinować w Pacers, tak jak karpik w Mavs... W ciężkich sytuacjach zostawione teamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, Regis napisał(a): Na pewno jest to dużo lepsze niż doprowadzenie swojej drużyny do fatalnej sytuacji i porzucenie jej z byle powodu. W fatalnej jest co najwyżej twój team, a porzuciłem nie z byle powodu. Niechęć do grania z clownami w grę gdzie clowny zmieniają zasady jak im się tylko podoba i omijają regulamin to nie jest błachy powód. 3 godziny temu, january napisał(a): Szkoda Ronnie, że nie próbujesz kombinować w Pacers, tak jak karpik w Mavs... W ciężkich sytuacjach zostawione teamy. A Czy to moja wina ze Bruce Brown opuscil 27 meczy, Nesmith 22, Tre Jones 20,Sharpe 15, Ayton 5+, Bridges 5+ w jednym trymestrze ? A Brandin złapał sophomore Walla. Spokojnie, imo Jak będą zdrowi to do playin wejdą i mogą namieszać jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi