Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

kolejny żart?

Do momentu kontuzji KCP byl na sztandarze ALL D NBA, ktorzy pompowai sami fani Nuggets :) KCP jest idealny do Luki, POA defender plus swietny bez pilki.

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Kto jest allstarem? 

Middleton, ostatnie PO 25/9/5 na 58 TS% i bardzo fajna obrona, chyba calkiem znosnie jak na 2 opcje?

Teraz, Reikai napisał(a):

Middleton, ostatnie PO 25/9/5 na 58 TS% i bardzo fajna obrona, chyba calkiem znosnie jak na 2 opcje?

....nie wiem jak to skomentować :(

U mnie, jako 1/29 Luki, masz czas do końca offseason, żeby sprowadzić prawdziwego Allstara i odpowiedni support. Jeżeli nie wyjdzie, to składam TR.

Na dyskusje o tym, że Khris jest allstarem, a KCP czołowym 3&D nie bardzo mam ochotę.

Ale to mój punkt widzenia, ale z tego, co widzę większość ma podobny. Zobaczymy. Na razie wygląda to średnio optymistycznie dla Heat.

4 minuty temu, Reikai napisał(a):

Do momentu kontuzji KCP byl na sztandarze ALL D NBA, ktorzy pompowai sami fani Nuggets :) KCP jest idealny do Luki, POA defender plus swietny bez pilki.

znowu bazujesz na sloganach, a prawda jest taka, że KCP zawiódł kompletnie, to mniej więcej jak stawiać Murraya na tle reszty ligi patrząc na zeszłoroczne PO

20 minut temu, Reikai napisał(a):

KCP >>>> PJ Washington, ale to zrozumieja ci co go ogladaja od 2 lat I znaja jego wahania

@Braveheart22 ma racje. Bijesz szczyty bezczelności.

Czołowy fan PJ Washingtona z Hornets, teraz nagle się odwraca i wstawia takie coś.

Sam uwielbiam KCP z czasów jeszcze Pistons, gdy uważałem go nawet jako materiał na pierwszą/drugą opcje ofensywną, ale biorąc pod uwagę ostatni sezon/PO to rzucanie takimi znakami wygląda średnio. A z Twojej strony po prostu żałośnie-śmiesznie. 

Przypomina się niestety wczesny January latający po głównych działach, sprzedający narracje o wielkich Nwabach i Theisach, tylko po to by zgarniać assety w BeGM.

Nie wiem czy chcesz tak skończyć. Kłamstwa mają krótki nogi, a ty masz dobrą prasę, którą takimi zagraniami szybko stracisz.

Teraz, MarcusCamby napisał(a):

@Braveheart22 ma racje. Bijesz szczyty bezczelności.

Czołowy fan PJ Washingtona z Hornets, teraz nagle się odwraca i wstawia takie coś.

Sam uwielbiam KCP z czasów jeszcze Pistons, gdy uważałem go nawet jako materiał na pierwszą/drugą opcje ofensywną, ale biorąc pod uwagę ostatni sezon/PO to rzucanie takimi znakami wygląda średnio. A z Twojej strony po prostu żałośnie-śmiesznie. 

Przypomina się niestety wczesny January latający po głównych działach, sprzedający narracje o wielkich Nwabach i Theisach, tylko po to by zgarniać assety w BeGM.

Nie wiem czy chcesz tak skończyć. Kłamstwa mają krótki nogi, a ty masz dobrą prasę, którą takimi zagraniami szybko stracisz.

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

znowu bazujesz na sloganach, a prawda jest taka, że KCP zawiódł kompletnie, to mniej więcej jak stawiać Murraya na tle reszty ligi patrząc na zeszłoroczne PO

2 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

....nie wiem jak to skomentować :(

U mnie, jako 1/29 Luki, masz czas do końca offseason, żeby sprowadzić prawdziwego Allstara i odpowiedni support. Jeżeli nie wyjdzie, to składam TR.

Na dyskusje o tym, że Khris jest allstarem, a KCP czołowym 3&D nie bardzo mam ochotę.

Ale to mój punkt widzenia, ale z tego, co widzę większość ma podobny. Zobaczymy. Na razie wygląda to średnio optymistycznie dla Heat.

https://www.basketballinsiders.com/news/kentavious-caldwell-pope-denver-nuggets-unsung-hero-nba/

https://denvergazette.com/sports/denver-nuggets/kentavious-caldwell-pope-not-so-quietly-making-case-for-all-defensive-honors-for-denver-nuggets/article_f4118644-efa9-11ee-a828-d7996b31629d.html

Know your facts before you come at me.

Albo zacznijcie ogladac mecze/sledzic adv stats/sluchac podcastow o NBA, czy cos.

3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

No jak piszesz, ze KCP mial slaby sezon(przed PO), to raczej pozostalo przedszkole.

Albo prosba o nadrobienie zaleglosci, co tez uczynilem.

PJ Wahsington jest fajny. Przez 2 miesiace, potem 3 spi. Ale to wyjdzie za rok.

4 minuty temu, LAF napisał(a):

- @Reikai robiący fikołki pisząc, że liczy się głębia i nie gra się "2 vs 2" gdzie wcześniej było odwrotnie gdy walczył o #2 seed

Zacytujesz, czy tak sobie pierdolisz bez sensu?

Wielokrotnie pisalem o problematic Heat z rotacja, wiec po prostu klamiesz.

Edytowane przez Reikai

4 minuty temu, Reikai napisał(a):

Podajesz staty Middletona z PO, kiedy nie grał Giannis. Jego średnie w RS wyglądały zupełnie inaczej, już pomijając ogromną ilość absencji. Tak więc daruj fikołki.

Lojalnie sprzedam, że jako ułamek Luki nie kupuję Khrisa jako Allstara i w przypadku braku sprowadzenia takowego będzie z mojej strony TR.

Teraz, LAF napisał(a):

@Alonzo proszę o wypowiedź w tej kwestii czy tak było ?

Poczytaj co pisalem o rotacji Heat, nie tylko przy bilansach za T3 ale I w serii z Tecu.

A potem przepros za klamstwa.

Teraz, Pablo81 napisał(a):

Podajesz staty Middletona z PO, kiedy nie grał Giannis. Jego średnie w RS wyglądały zupełnie inaczej, już pomijając ogromną ilość absencji. Tak więc daruj fikołki.

Lojalnie sprzedam, że jako ułamek Luki nie kupuję Khrisa jako Allstara i w przypadku braku sprowadzenia takowego będzie z mojej strony TR.

To skladaj od razu, bo Heat nie potrzebuja na teraz allstara.

Nie przerzucaj swojego uzaleznienia od wymian na innych.

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

Poczytaj co pisalem o rotacji Heat, nie tylko przy bilansach za T3 ale I w serii z Tecu.

A potem przepros za klamstwa.

To skladaj od razu, bo Heat nie potrzebuja na teraz allstara.

Nie przerzucaj swojego uzaleznienia od wymian na innych.

Pokazałeś klasę pisząc ad personam.

Będę składał i z tego, co czytam będzie też tak robić wielu Gmow-ułamkow Luki (nie czytałem ani jednej opinii, która klarownie mówi, że nie będzie TR).

Poczekamy-zobaczymy.

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

Dobrze, ze nie w 2.5 jak pisales wczesniej !

Luka, Durant, Beal i Brook to 4 :) 

Natomiast dziś sam przyznałeś, że tak było - że Heat nie mieli głębi. 

Prześpij się Reikai i jutro na spokojnie poczytaj co dziś pisałeś :) 

@LAF tak przejrzałem twoje wybory gdzie trzeba się mocno wczytać które są pełne a które wykastrowane i zostawiając dyskusję o centrach który lepszy w jaki sposób chciałbyś podrzucić lepsze assety do Miami. 
Zrób proszę wirtualną ofertę którą byś zaakceptował za Duranta. 

Dodatkowo co już wspomniałem nie możesz tak beztrosko rzucić że oferta słaba ty byś dał lepszą jeżeli młody na dorobku twój zespół ostatnie co potrzebuje ( case PG) to oddanie wszystkiego co masz za podstarzałą gwiazdę na 2 lata czego? Play in?

Co gorsze sam wiesz że by tego Durant nie przyjął ze zrozumieniem. 

Dla mnie to proste. Zarówno mój klub jak i twój nie byłby w pobliżu orbity zainteresowania Duranta ( głupsze jest tylko myślenie że on nam na tym etapie rozwoju potrzebny) więc ponownie jak chcesz realnie przekonać nas krytykując wymianę że byś dał lepszą paczkę? Realnie? Które Picki tam masz takie pewne? Oddałbyś je serio wszystkie co drugi rok i swapy? 

prościej będzie jak wypiszesz cenę za Duranta a nie bierzesz statystyki gracza z lepszego klubu vs gorszego gry wiesz że większość tych statystyk po prostu lubi bardziej mocne kluby i zasysa statystyki właśnie tak. 

nie wiem ilu GM chcieliby Zubaca zamiast Clax gdzie tylko przypomnę że kontrakt jest dużo dużo niższy u NC. Tu January mocno przystealowal. 

Nie rzucaj słów na wiatr że paczkę możesz zrobić lepszą bo w twojej sytuacji praktycznie żadna oferta nie przechodzi. 

jeżeli krytykować rUch Miami to inaczej niż ujadając moją paczką lepsza. 

i tyczy się to wszystkich GM. Bo już widzę jak teraz po czasie każdy wie ile by oddał a wcześniej jakiś chętnych na oddawanie grubej ceny nie było. 

Tsk jest zawsze gdy jakiś ruch zmienia układ sił i ten drugi GM który do tego dopuszcza jest jechany do spodu przez wszystkich. 

Edytowane przez ignazz

2 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Luka, Durant, Beal i Brook to 4 :) 

Natomiast dziś sam przyznałeś, że tak było - że Heat nie mieli głębi. 

Prześpij się Reikai i jutro na spokojnie poczytaj co dziś pisałeś :) 

Przeciez ja sam pisalem ze nie maja glebi I przed glosowaniami przed T3 jak I w serii z Tecu. Takze nie wiem o co chodzi.

Ja mam sie przespac I spokojnie przeczytac? :)

zostalem dzis nazwany klamca(Bo @LAF sobie wymysliil jak zwykle cos, a potem to powtarza), oszustem( Bo Heat 3 tyg temu nie mieli siana, a teraz maja), pol dzialu mnie zjechalo z wymiane w grze internetowej, bo nie podoba im sie gdzie trafil Durant, a teraz jestem szantazowany trade requestem, jesli nie sprowadze dodatkowego allstara do Heat.

To nie ja mam potrzebe przespania sie.

2 minuty temu, LAF napisał(a):

Nie mam za co 🙃

Masz, Bo sklamales ze rzekomo pisalem cos ze Heat maja glebie. Oznaczasz Alonzo broniac sie, a on jedynie stwierdzil to, co ja. Czyli ze Heat nie mieli glebii, teraz maja.

Czyli sklamales na moj temat.