człowiek...morza Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 (edytowane) 17 minut temu, Reikai napisał(a): Huh Bucks zrobili w rok z Giannisa i kasztanow J Dub, Bridges, Edwards, Gobert? no trzeba uczciwie powiedziec, ze @evitacre startowal z duzo lepszej pozycji od knicks czy wolves, ale tą przebudową również zapisuje się w panteonie BeGM. jedyne "ale" to nie jest kurcze fit dobry na nuggets/wolves w kontekscie tego, że ten ruch trudno inaczej intepretować jak run po mistrzostwo. ale wiadomo, nic lepszego za taka paczke nie zdobedziesz. piekne wykorzystanie rookie kontraktu williamsa, gdzie za 2 lata on wchodzi z wyzsza umowa, a gobert schodzi. łatwe przełożenie na wolves z reala, gdzie nasi bucks poziom wyzej. @Alonzo prowadziles rozeznanie w sprawie goberta? wydaje mi sie, ze jednak jego wartosc jest sporo wyzsza. to nie jest zly kontrakt. spokojnie mysle jeszcze pare druzyn moglo byc zainteresowanych chociażby celtics, suns, okc, pacers jeżeli nie, to zarząd komisaryczny zadziałał na szkodę klubu... Edytowane 19 Czerwca 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Gobert z Capela jako twin towers nie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 20 minut temu, człowiek...morza napisał(a): @Alonzo prowadziles rozeznanie w sprawie goberta? wydaje mi sie, ze jednak jego wartosc jest sporo wyzsza. to nie jest zly kontrakt. spokojnie mysle jeszcze pare druzyn moglo byc zainteresowanych chociażby celtics, suns, okc, pacers jeżeli nie, to zarząd komisaryczny zadziałał na szkodę klubu... Szczegółowiej opiszę podczas FA sytuację Kings, ale dostaję to co chciałem - Roziera, #19 pick, poprawę sytuacji z hard capem i zastępczego centra na teraz. jak juz piszę - to odnośnie wyboru #19 chwilę mi to zajmie, gdyż analizuje 2-3 graczy dla Kings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 11 minut temu, Alonzo napisał(a): Szczegółowiej opiszę podczas FA sytuację Kings, ale dostaję to co chciałem - Roziera, #19 pick, poprawę sytuacji z hard capem i zastępczego centra na teraz. na teraz to tu nic nie jest potrzebne. tank i tyle. wszystko inne to droga donikąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Oby ten tank trwał co najmniej 3 lata. Na spokojnie, nie ma się co spieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 9 minut temu, człowiek...morza napisał(a): na teraz to tu nic nie jest potrzebne. tank i tyle. wszystko inne to droga donikąd. ja nie tankuje To soft przebudowa z walką o play iny na miare tego co jestem w stanie powalczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 13 godzin temu, bogans2 napisał(a): Gobert z Capela jako twin towers nie dziekuje Czy ja robiłem jakiś deal o którym nie wiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 3 minuty temu, evitacre napisał(a): Czy ja robiłem jakiś deal o którym nie wiem ? Bogans odniósł się do wiadomości CMa jako potencjalne destination dla Goberta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Teraz, ozzy110 napisał(a): Bogans odniósł się do wiadomości CMa jako potencjalne destination dla Goberta aaa ok, czaje, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 @LAF @ozzy110 pomieszały się Wam in&out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 (edytowane) Ups. LAF już poprawił Edytowane 20 Czerwca 2024 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 23 minuty temu, ozzy110 napisał(a): Ups. LAF już poprawił Hmm myślicie, że #23 to już dobry moment na Edeya? Myslismy, ze to kiepskie miejsce na pytanie o rade xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Odrazu zaznaczam , że pomyliłem się i ustalone było 57 a nie 58 więc teraz wyrównuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Ale zagwozdka Wybieram z #28 i mam 3-4 gosci na ktorych ciezko mi sie zdecydowac do tego kazdy imo powinien byc blizej 20 niz 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 1 minutę temu, Reikai napisał(a): kazdy imo powinien byc blizej 20 niz 30. Dlaczego powinien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Teraz, Tecu napisał(a): Dlaczego powinien? Powinien -> w sensie w moim Big boardzie sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 40 minut temu, Reikai napisał(a): Powinien -> w sensie w moim Big boardzie sa Czyli nie powinien tylko Ty tam ich masz. Dość duża różnica zwłaszcza, że jeden rabin powie tak a drugi tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 49 minut temu, Reikai napisał(a): Ale zagwozdka Wybieram z #28 i mam 3-4 gosci na ktorych ciezko mi sie zdecydowac do tego kazdy imo powinien byc blizej 20 niz 30. Jak sie ma Resachera 35-40 to pewnie tak wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 (edytowane) 7 minut temu, Tecu napisał(a): Czyli nie powinien tylko Ty tam ich masz. Dość duża różnica zwłaszcza, że jeden rabin powie tak a drugi tak Dlatego przed "powinien" padlo "imo". Przypierdalasz sie na sile. Edytowane 20 Czerwca 2024 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Na razie najmocniej wypunktował @january swietne wybory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi