Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, LONGER01 napisał(a):

Piękna wymiana dla Warriors, dostać tyle za LaVine'a😳

Dużo? Hejtowany na lewo i prawo DAR, Huerter który fituje z teamem? Pick 25 niewiele wart?

Czyli de facto cena to 1st 30 który będzie niewiadomą i Hawkins który może być bardzo fajny, ale jakaś cenę trzeba zapłacić ;)

Najbardziej szkoda mi było rezygnować z Murphy ale uważam że Allen bardziej pasuje do zespołu, a Murphy trochę mimo wszystko pokrywa się pozycjami z Banchero.

Także może ryzykuję, ale liczę na bouce back season Zacha i jego scoring, bez czekania na rozwój Hawka

Także welcome back Zach in Utah :) 

Zach jest szmacony na prawo I lewo, ale to dalej zajebisty scorer ktory w odpowiednim srodowisku(czytaj bez Derozana, gdzie fit jest okropny) powinien byc bardzo fajny.

A dla mnie to ostatni moment na sprzedaz Lavina, majac tyle mlodziezy nie pasuje timelinem, a ma za rok PO.

Powodzenia Zach I licze szczerze na bounce back season po tej kontuzji, w jakis RL Sixers.

Edytowane przez Reikai

5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Czy Możemy już zwolnic lafa ? To już  zabawne nie jest od bardzo dawna 

Hornets oddali Cole Anthonego I Sadiqa Beya z zerwanym ACL za Beala.

Imo fajny ruch, skoro chca grac o wynik

To znaczy moim zdaniem nie powinni grac o wynik, ale sam ruch imo sie broni.

1 godzinę temu, Reikai napisał(a):

Imo nie ma sie co cieszyc, bo takie zaczepno zniechecajace teksty o zastepstwie przy takim niedoborze GMow, zwlaszcza po dobrym dla Hornets dealu sa mega slabe I niepotrzebne.

Beal by w normalnym świecie pierwszego dnia rzucił trade request jakby trafił do takiego teamu. 

Żeby nie być zbyt zaczepnym i nie tworzyć zarzewia kryzysu napiszę ogólna myśl ludzkości że alkoholizm to niedobra rzecz. 

Tłumaczyłem anonimowemu GM dlaczego w jego sytuacji nie warto szarpać po gwiazdę. To GM rezygnując z jednej ściąga inną i to gorsza. 

GM zrozumiał i zgodził się ze mną w pierwszej części zdania. 

Skąd decyzja z drugiej części? Nie wiem.