fluber Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 2 minuty temu, Lucas napisał: DLO, Jamal Murray, Andrew Wiggins - ktos jeszcze ma dzis urodziny? XD Doktor Lubicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Znane osoby urodzone 23.02: papież Paweł II (1417), król Węgier i Czech Maciej Korwin (1443), książę legnicki Henryk XI (1539), angielski pamiętnikarz Samuel Pepys (1633), niemiecki kompozytor Georg Friedrich Händel (1685), założyciel bankierskiej dynastii Mayer Amschel Rothschild (1743), rosyjski malarz Kazimierz Malewicz (1879), niemiecki filozof Karl Jaspers (1883), polski malarz Antoni Uniechowski (1903), czeski reżyser filmowy Jiří Menzel (1938), amerykański aktor Peter Fonda (1940), polska wokalistka jazzowa Ewa Bem (1951), premier i prezydent Ukrainy Wiktor Juszczenko (1954), polski aktor Tomasz Stockinger (1955), polski polityk Radosław Sikorski (1963), amerykańska aktorka Kristin Davis (1965), polski scenarzysta filmowy Andrzej Saramonowicz (1965), polska aktorka Paulina Holtz (1977). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 4 godziny temu, Szulim napisał: dobra, wezwany do tablicy może trochę wypowiem się na temat deala który przeszedł ogólnie w pierwotnej wersji mieli do mnie trafić boucher, white i bridges - pozostał tylko white ponieważ międzyczasie mocno pracowałem aby sprzedać ich dalej tak - może pozyskałem dużo odległych picków, tak może to niewiadoma co do dalszych lat prowadzenia zespołu, tak będzie wymagać to sporej pracy i świetnego scautingu i tak o to właśnie mi chodziło dla was może to być szrot i kupa gówna, dla mnie może część z tych picków będzie przyszłymi gwiazdami, albo cennymi assetami za kilka lat - nie wiemy tego ja biorę na siebie to ryzyko i mam pewien plan, został on rozpisany na kilka lat do przodu, a nie tylko najbliższy ten czy przyszły sezon i po raz kolejny przytoczę to co napisałem gdzieś wcześniej - może to trochę droga Sama Hinke ale skoro dostałem taką opcję i szansę to zamierzam z niej skorzystać na swoich warunkach wedle mojej wizji (wprawdzie to nie pierwszy raz kiedy w taki sposób idę z zespołem) Także wrócimy do oceny tego pewnie za kilka lat - mam nadzieję że moje kolejne decyzje za jakiś czas pokażą że miałem rację - jeśli nie, zostanę najgorszym GM w historii beGM który rozmienił na drobne zespół i wprowadził go w niebyt (choć wiem że to się nie wydarzy ) Możesz się bić co najwyżej o 2 miejsce, z tronu mnie nie zrzucisz tak łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Teraz, kolader napisał: Możesz się bić co najwyżej o 2 miejsce, z tronu mnie nie zrzucisz tak łatwo Loteria to łut szczęścia wiec kto wie, kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Tak się podłożyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 1 minutę temu, Szulim napisał: Loteria to łut szczęścia wiec kto wie, kto wie Loteria nie ma nic wspólnego z byciem najgorszym gmem w tej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 31 minut temu, Eld napisał: Tak się podłożyć . Czy to miało znaczyć ze szczęściu można pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 9 minut temu, Szulim napisał: Czy to miało znaczyć ze szczęściu można pomóc? O Lakers pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) mnie tam ciekawi co za ruchy @january poczyni na guardach, bo że szykują się, rzecz oczywista - picki są, potrzeba jest. dziwi mnie jeszcze, że horford jest w suns. tutaj az sie prosi o jakis deal do Raptors @LONGER01 badz cavs @cvbe Edytowane 23 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 40 minut temu, człowiek...morza napisał: dziwi mnie jeszcze, że horford jest w suns. tutaj az sie prosi o jakis deal do Raptors @LONGER01 badz cavs @cvbe Ja pisałem, ze mogę sprzedać Ala czy Barnesa (czy kogoś), bo no bilanse i kontuzje są jakie są, ale za darmo nie oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Godzinę temu, Lucas napisał: Ja pisałem, ze mogę sprzedać Ala czy Barnesa (czy kogoś), bo no bilanse i kontuzje są jakie są, ale za darmo nie oddam To wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: To wyczyść skrzynkę Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 8 godzin temu, człowiek...morza napisał: a pomyśleć, że za moich rządów jazz mieli skład cp3 lavine brown green ayton hayward zapomniałeś dodać, że w PO startowałeś Vonlehem przez co przejebałeś serię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: zapomniałeś dodać, że w PO startowałeś Vonlehem przez co przejebałeś serię przez co zrobila sie seria a ty miales obsrane majty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 7 godzin temu, january napisał: Zresztą dosłownie wczoraj Jokic zostal zerzniety w dupsko przez Capele Lebron został wydymany przez Wizards robiąc w tym meczu 8 strat, to już anal czy tylko macanki? Teraz, człowiek...morza napisał: przez co zrobila sie seria a ty miales obsrane majty seria zrobiła się, bo nie miałem Jrue, nie bądź taki mądry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 nie no Jasiek jaki feedback? DLO grał kupę to go spuściłeś bez żalu, a wszyscy pamiętają jak argumentowałeś taką a nie inna umowę dla niego, no nic, takie życie, ale nie wkręcaj tu filmów, że to przez nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) @january Szkoda, że latem nie próbowałeś go sprzedać, bo szło to pewnie lepiej rozegrać, ale ogólnie decyzja dobra. U Ciebie był naprawdę zbędny. Konkurencja działa, więc i Ty musiałeś coś zrobić i choć Capela to raczej półroczne wypożyczenie (stąd spodziewałem się pójścia po inne nazwisko), to kto nie ryzykuje, szampana nie pije Co do Soty. Frycowe w 2T pewnie zapłacą po tym dealu, ale przy zdrowiu, pod kątem PO wyglądają bardzo mocno. Warriors też się wzmacniają. Nuggets silni. Nie wiem co z Rockets, bo Regis ostatnio jakiś taki tajemniczy w tych swoich postach na trading blocku, ale myślę, że chyba nie zamierza rezygnować z tego sezonu. Ostra walka o finał się rozegra na zachodzie!!! Pozostaje życzyć wszystkim zdrowia Edytowane 23 Lutego 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 (edytowane) nie chce mi sie nawet komentowac tego pi****lenia o dangelo. piekne zwienczenie c***owej historii w trakcie ktorych wiele bajek sprzedano, ale w koncu i sam autor przestal wierzyc (w gruncie rzeczy nigdy nie wierzyl). teraz jednak mamy nowe baśnie co się zaczyynają od "za gorami za wzgorzmai hollywod" jeszcze przed chwila theis byl ALL-D piątki. skoro capela top3 defensywnych i jest upgradem nad theisem. to rozumiem, ze gobert, turner i pare jeszcze innych nazwisk sie nie lapia hehe Edytowane 23 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 16 minut temu, january napisał: Nie będę wyszukiwał postów z ostatnich 2 sezonów jak to DLO tu nie pasuje (...) DLO przestał pasować bo zaczął być jednym z gorszych starterów, co potwierdza tylko to, że z nim przestrzeliłeś, to, że ludzie od dawna nie podzielali Twoich zachwytów nad jego talentem nie jest żadnym argimentem dodatkowo przyznałeś się do tego, że Theis był również niewypałem i musiałeś ratować ten sezon bez względu na wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 9 godzin temu, Eld napisał: Za DLO i 3x 1st January mógł mieć Davisa. Prawda @MarcusCamby? Tam był jeszcze Huerter i Ingram grany, chyba bez first picków. Ale rozbił się deal właśnie o Russella. Z perspektywy czasu śmieszne wyszło, ale wtedy wydawał się mieć ogromne trade value z tym kontraktem. Na pewno dużo wyższe niż Ingram, który wiadomo było, że będąc RFA zaraz przytuli coś koło maksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi