Eld Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 54 minuty temu, człowiek...morza napisał: c***owy deal dla jazz. nie ma co dorabiac teorii Ty ku*wa dobry jesteś. Jak deal gdzieś c***owy to wpada pierwszy, a jak ktoś zrobi coś dobrego to ni wuja nie pochwali, będzie siedział cicho. Tylko ruchy Knicks są godne pochwały? 49 minut temu, Lucas napisał: Ja tam czekam aż ktoś machnie jakieś podsumowanie offseason i oceny poszczególnych zespołów, bo nie wiem czy w innej opinii lato Suns też będzie tak pozytywnie oceniane jak mi się wydaje I to mimo dania dupy z Bolem Suns powinni być oceniani bardzo dobrze. Jak dla mnie to takie szkolne bdb. Nie dawał bym minusa za tego Bol Bola bo to poniekąd nie Twoja wina a na kogoś paść musiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Bol miał jednak alerty zdrowotne (choć chyba nie aż tak poważne / za mało śledziłem), ale no mogłem dealowac pick / szukać kogoś pewniejszego Z drugiej strony Magic wzięli Okeke i cały rok jest out, więc cóż, to tez się zdarza, choć oni pewnie bardziej świadomie niż ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 na rookasów trzeba często poczekać, Porter Jr też miał milion alertów i jakoś go poskładali, taki urok dalszych wyborów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) Myśle ze wybór Bola nie może ciążyć Tobie bo to ryzyko ale Draft to często i czyste szczęście któremu nie zawsze można pomoc. Edytowane 14 Października 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Lucas świetny off , c***owo ze oddałeś Brookera za frytki , ale cóż , poza tym wszystko wygrałeś . Rybaka nie słuchać , mni pisał ze przejebalem deal , tutaj ze Jazz przejebali , wcześniej ze Lavine to kasztan - ogólnie , typ widać ze za bardzo poszedł w techno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Kiedy się kończy sezon CBA w Chinach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Wreszcie koniec. Do zobaczenia za pół roku jeśli w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 9 godzin temu, karpik napisał: Tylko czy sam Ayton jest cacy? póki co nie mogę twierdzić inaczej a wiem, że jak napiszę zbyt uczciwą opinię to będzie to wykorzystane po 2 za wymianę Aytona to byłbym tu jechany bez oporów 10 godzin temu, karpik napisał: Ktoś mi może wyjaśnić sens wymiany Harrisa i LaVine na świetnych kontraktach na Otto Portera? odpowiedziałem na dość pytań a teraz nie mam zamiaru się tłumaczyć, bo pewne pajacyki potem próbują to wykorzystać pierdoląc głupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 2 godziny temu, polishllama69 napisał: póki co nie mogę twierdzić inaczej a wiem, że jak napiszę zbyt uczciwą opinię to będzie to wykorzystane po 2 za wymianę Aytona to byłbym tu jechany bez oporów Czasem warto po prostu nie nie robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 8 godzin temu, Wooden napisał: Wreszcie koniec. Do zobaczenia za pół roku jeśli w ogóle. Co Ty opowiadasz? Jeszcze masz two-wayów do wybrania, a zanim dojdziemy do końca to się połowa Listopada zrobi po czym cyk, koniec T1 w okolicach świąt i trzeba opisy robić. Następnie trade deadline, opisy T2, opisy T3, opisy playoffs do których na pewno awansujesz, opisy na SWCF do których pewnie też wejdziesz, później draft a później to już z górki do kolejnego FA z V turami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Ten Niang to jest czesc jakiejs wiekszej umowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 11 minut temu, Lucas napisał: Ten Niang to jest czesc jakiejs wiekszej umowy? Tak, po Cediego Osmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 (edytowane) Osoba maja Kantera w skladzie ma +1 do W 17 minut temu, Qcin_69 napisał: Tak, po Cediego Osmana W sensie Osman do Ciebie czy ten pick byl potrzebny? Bo strasznie tanio Niang poszedl. e: dobra juz widzę Edytowane 15 Października 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 8 minut temu, Lucas napisał: Osoba maja Kantera w skladzie ma +1 do W W sensie Osman do Ciebie czy ten pick byl potrzebny? Bo strasznie tanio Niang poszedl. Ta wymiana była dogadana już dawno temu. No i ja akurat Nianga jakoś bardzo nie cenię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 18 minut temu, Lucas napisał: Osoba maja Kantera w skladzie ma +1 do W W sensie Osman do Ciebie czy ten pick byl potrzebny? Bo strasznie tanio Niang poszedl. e: dobra juz widzę Trochę przepłaciłem , ale bardzo lubię Nianga , liczę na spore minuty w Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 8 godzin temu, Lucas napisał: Osoba maja Kantera w skladzie ma +1 do W W sensie Osman do Ciebie czy ten pick byl potrzebny? Bo strasznie tanio Niang poszedl. e: dobra juz widzę W każdym trymestrze :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 2 minuty temu, january napisał: Cedi Osman w Wizz, to patrząc na zeszłoroczne wpisy flubera jakieś +3W dla bilansu Wizz ? Zdecydowanie tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 jak Marcus powie, że dostępny to ja podbiję na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Ja też. Z Batumem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Może spurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi