Lucas Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Usunalem komentarz o Bellu i Grahamie, bo myslalem ze to inny temat Za to uwolniony od Westbrooka Adams szaleje, jak nie trójka to c2c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 @Lucas A uwolniony od westbrooka adams zmienil selekcje rzutowa. 10% jego prob w tym preseason to poldystans. 90% to paint i trojki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 W tej akcji to przede wszystkim miał prawo zebrać piłkę I z tym uwolnieniem to taki żart ofkorz, bo oni IMO spoko się uzupelniali i rozumieli na parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) przecież Adams zbierając te cegły Westa podbijał swoją wartość Edytowane 11 Października 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 18 minut temu, polishllama69 napisał: przecież Adams zbierając te cegły podbijał swoją wartość Czyli co? Za każdą reb dostawał dolce? Ni wuja bym w takim razie po FT nie odpuszczał ich RW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Czyli co? Za każdą reb dostawał dolce? Ni wuja bym w takim razie po FT nie odpuszczał ich RW. Russell po to nie trafiał rzutów żeby Aquaman mógł zbierać te cegły, taka forma zapłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 2 minuty temu, polishllama69 napisał: Russell po to nie trafiał rzutów żeby Aquaman mógł zbierać te cegły, taka forma zapłaty A jeśli tak to ok. Też mógł bym zbierać po kimś cegły za 25.000.000 USD. Chu nawet jak by prawdziwymi rzucał i mogły by mnie trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Ktoś mi może wyjaśnić sens wymiany Harrisa i LaVine na świetnych kontraktach na Otto Portera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 2 minuty temu, karpik napisał: Ktoś mi może wyjaśnić sens wymiany Harrisa i LaVine na świetnych kontraktach na Otto Portera? To część dużego dealu, nie wiem co tam całościowo po stronie zysków i strat ma Lama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @Tecu potwierdzę, jak @polishllama69 wrzuci resztę mojego i jego trejdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 23 minuty temu, karpik napisał: Ktoś mi może wyjaśnić sens wymiany Harrisa i LaVine na świetnych kontraktach na Otto Portera? Otto Portera, PJ Washingtona , D.Meltona i picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 27 minut temu, karpik napisał: Ktoś mi może wyjaśnić sens wymiany Harrisa i LaVine na świetnych kontraktach na Otto Portera? Ten deal i tak rada długo blokowała podbijając trochę stawkę. Lama musi się sam tłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 16 minut temu, Qcin_69 napisał: Otto Portera, PJ Washingtona , D.Meltona i picki A to przepraszam. To wszystko zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Otto przynajmniej broni i jako niska 4 przy Aytonie jest cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 2 minuty temu, Eld napisał: Otto przynajmniej broni i jako niska 4 przy Aytonie jest cacy. Tylko czy sam Ayton jest cacy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 2 minuty temu, karpik napisał: Tylko czy sam Ayton jest cacy? Przy Otto może być. Poza tym Chłopak dostał 2 mln cash a przy konieczności odrabiania strat finansowych po poprzednikach gotówka ratuje dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 c***owy deal dla jazz. nie ma co dorabiac teorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) Ja tam czekam aż ktoś machnie jakieś podsumowanie offseason i oceny poszczególnych zespołów, bo nie wiem czy w innej opinii lato Suns też będzie tak pozytywnie oceniane jak mi się wydaje I to mimo dania dupy z Bolem Edytowane 14 Października 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @polishllama69 @Lucas @Eld @Qcin_69 @Wooden A Rabb dokąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Teraz, ozzy110 napisał: @polishllama69 @Lucas @Eld @Qcin_69 @Wooden A Rabb dokąd? Do Jazz , chyba ze gdzie indziej go Lama puścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi