Eld Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 14 minut temu, Qcin_69 napisał: Principie najbardziej underrated GM w beGM, dla mnie luźno top5 w historii Agree. Chciał bym aby jeszcze Eryko wrócił. Z Memphis by play-in w rok team zrobił. @Eryko jak to czytasz, wróć do Brata spod znaku Thunder! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 20 minut temu, Eld napisał: Zjebałeś. Jak Cię lubię, ale mówię Ci to wprost - zjebałeś. Moim zdaniem wyjęcie Smarta za nic to bardzo dobry deal dla Cavs. Gallo na tym kontrakcie to już pewnie ujemny asset. Zjebał, że nie wziął trzyletniego kontraktu o co apelowałem podczas FA. Widać, że to emeryt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Gallo na tym kontrakcie to już pewnie ujemny asset. Zjebał, że nie wziął trzyletniego kontraktu o co apelowałem podczas FA. Widać, że to emeryt. Nom, kto by się spodziewał @cvbe?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Moim zdaniem wyjęcie Smarta za nic to bardzo dobry deal dla Cavs. Gallo na tym kontrakcie to już pewnie ujemny asset. Zjebał, że nie wziął trzyletniego kontraktu o co apelowałem podczas FA. Widać, że to emeryt. Sylwek miał na stole ofertę którą rozniósł by Wschód. I to wcale nie drogą. Wystraszył się pociągnąć za spust. ------------------------------ Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Nom, kto by się spodziewał @cvbe?:) A serio to Gallo jak grał to grał fajnie, dzisiaj w nocy wrócił i znowu zagrał fajnie - gdyby nie to że trafiła się okazja z Camem Johnsonem to bym go nie oddawał Zresztą widać to było po moim trading blocku, że wcześniej na nim nie figurował a rozważyłem jego sprzedaż dopiero po zakupie CJa. Podsumowując jednak, bo ja nie o tym chciałem - chyba mieliście rację. 3 minuty temu, Eld napisał: Sylwek miał na stole ofertę którą rozniósł by Wschód. I to wcale nie drogą. Wystraszył się pociągnąć za spust. ------------------------------ No to czemu ja zjebałem? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 1 minutę temu, cvbe napisał: A serio to Gallo jak grał to grał fajnie, dzisiaj w nocy wrócił i znowu zagrał fajnie - gdyby nie to że trafiła się okazja z Camem Johnsonem to bym go nie oddawał Zresztą widać to było po moim trading blocku, że wcześniej na nim nie figurował a rozważyłem jego sprzedaż dopiero po zakupie CJa. Podsumowując jednak, bo ja nie o tym chciałem - chyba mieliście rację. No to czemu ja zjebałem? xd Nie Ty Ciapo. Sylwek miał ECF w ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 4 minuty temu, Eld napisał: Sylwek miał na stole ofertę którą rozniósł by Wschód. I to wcale nie drogą. Wystraszył się pociągnąć za spust. ------------------------------ Nie zgadzam się. Wood to żaden gamecheanger, a dodatkowo tamtą wymianą nie poszerzyłbym rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Teraz, Sylvinho. napisał: Nie zgadzam się. Wood to żaden gamecheanger, a dodatkowo tamtą wymianą nie poszerzyłbym rotacji. Jeszcze, by hajsu na Milesa brakło potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Nie zgadzam się. Wood to żaden gamecheanger, a dodatkowo tamtą wymianą nie poszerzyłbym rotacji. Jeszcze Neto chciałem Ci dołożyć. Haeden-X-Durant-Briges-Wodd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 4 minuty temu, Braveheart22 napisał: Jeszcze, by hajsu na Milesa brakło potem Dokładnie Kontrakt Wooda jest zbyt wysoki, a przy kontraktach Duranta i Hardena to wgl. mi się to nie dodaje. 5 minut temu, Eld napisał: Jeszcze Neto chciałem Ci dołożyć. Haeden-X-Durant-Briges-Wodd Nie jest to aż tak duży upgrade nad Robinsonem, który zarabia kilka razy mniej, a jest idealnym featem pod Hardena i Duranta. Plus w tej wymianie musiałbym oddać dodatkowo picki pierwszorundowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 slaba wymiana wizards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 12 godzin temu, cvbe napisał: W tej roli szło mu u mnie lepiej, więc może jego przeznaczeniem jest Sixth Man of the Year Mówiłem, że ławka go u mnie motywuje Tylko usłyszał i proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 5 minut temu, cvbe napisał: Mówiłem, że ławka go u mnie motywuje Tylko usłyszał i proszę To nie był mecz NBA:) Trzech najlepszych strzelców Indiany w tym meczeu to Keifer Sykes, Duane Washington Jr i Torrey Craig;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Teraz, fluber napisał: To nie był mecz NBA:) Trzech najlepszych strzelców Indiany w tym meczeu to Keifer Sykes, Duane Washington Jr i Torrey Craig;) Nom, obejrzałem początek i uznałem że jak połowy ludzi u przeciwnika nie znam to mi się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 2 godziny temu, fluber napisał: To nie był mecz NBA:) Trzech najlepszych strzelców Indiany w tym meczeu to Keifer Sykes, Duane Washington Jr i Torrey Craig;) Od mojego washingtona to się odwal, legit gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Camby wymienia Biyombo. U mnie Pelicans spadają na ostatnie miejsce na najbliższym FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Ostatni mąż padl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 8 godzin temu, Qcin_69 napisał: Camby wymienia Biyombo. U mnie Pelicans spadają na ostatnie miejsce na najbliższym FA Jeszcze Bagley został! No chyba, że o czymś nie wiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 @Eld mała prośba na przyszłość. Albo wpisujesz wszystkie deale albo żaden W ogóle odnośnie wymiany wokół AD. Wszyscy uczestnicy jesteście świadomi, że ta wymiana nie przeszła prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 33 minuty temu, ozzy110 napisał: @Eld mała prośba na przyszłość. Albo wpisujesz wszystkie deale albo żaden W ogóle odnośnie wymiany wokół AD. Wszyscy uczestnicy jesteście świadomi, że ta wymiana nie przeszła prawda? Plot twist? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi