Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: pomagam pro bono, ty oczekujesz zaplaty w zamian wtedy byl dobrym rolesem Czyli zaprzeczasz jakbyś prosił innych GMow o pisanie pozytywnie o Lee w kontaktach z Ignazzem i by przekonywali go ze jest assetem? Zaprzeczasz ze obraziłeś się na jednego z GMow który na zapytanie Ignazza czy nie chciałby przejąć Courtneya Lee za spadający kontrakt odpowiedział Ignazzowi, ze jeszcze tak mocno na głowę nie upadł żeby brać na siebie 25mln Courtneya Lee przez 2 lata bez lotto picku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) 14 minut temu, Qcin_69 napisał: Czyli zaprzeczasz jakbyś prosił innych GMow o pisanie pozytywnie o Lee w kontaktach z Ignazzem i by przekonywali go ze jest assetem? Zaprzeczasz ze obraziłeś się na jednego z GMow który na zapytanie Ignazza czy nie chciałby przejąć Courtneya Lee za spadający kontrakt odpowiedział Ignazzowi, ze jeszcze tak mocno na głowę nie upadł żeby brać na siebie 25mln Courtneya Lee przez 2 lata bez lotto picku? nie wiem to było dawno i na pewno nie w ten kształt ktory sugerujesz. xd Edytowane 26 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: nie wiem to było dawno i na pewno nie w ten kształt ktory sugerujesz. xd Dotarliśmy do dokładnych zapisów rozmów i mamy screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Dotarliśmy do dokładnych zapisów rozmów i mamy screeny jest takie powiedzenie kto screenami wojuje, od screenow ginie i z tym cie pozostawie a wszystkim powyzszym pomowieniom zaprzeczam i wnosze do adminow o usuniecie tych szkalujacych dobre moje imie postow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: a wszystkim powyzszym pomowieniom zaprzeczam i wnosze do adminow o usuniecie tych szkalujacych dobre moje imie postow Przecież aby Twoje 'dobre imię' wróciło musiał bym wywalić pół forum w tym całe beGM do kosza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 6 minut temu, człowiek...morza napisał: jest takie powiedzenie kto screenami wojuje, od screenow ginie i z tym cie pozostawie a wszystkim powyzszym pomowieniom zaprzeczam i wnosze do adminow o usuniecie tych szkalujacych dobre moje imie postow Wiadomo ze ich nie udostępnię ale na nastepny raz nie będziesz sobie wsadzał paluszka w pupkę pisząc o tym jak wielu Ci coś zawdzięcza xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Wiadomo ze ich nie udostępnię ale na nastepny raz nie będziesz sobie wsadzał paluszka w pupkę pisząc o tym jak wielu Ci coś zawdzięcza xd zebym ja nie udostpenil zaraz scrrenow w ktorych szkalujesz @MarcusCamby @karpik @Sylvinho. @LONGER01 Edytowane 26 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: zebym ja nie udostpenil zaraz scrrenow w ktorych szkalujesz @MarcusCamby @karpik @Sylvinho. Haha, No jak znajdziesz na Sylwka to możesz udostępnić xd Co do reszty to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Dobry ruch u konkurencji trzeba przyznać. @Eld jeżeli Regis nie zaśpi to w Pacers tez się szykuje lekkie wZmocnienie ławki rezerwowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Ja tam nadal przypominam, że jest do wzięcia Barnes, który gra kolejny dobry sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Teraz, RonnieArtestics napisał: Dobry ruch u konkurencji trzeba przyznać. @Eld jeżeli Regis nie zaśpi to w Pacers tez się szykuje lekkie wZmocnienie ławki rezerwowych. Powodzenia życzę. Regis z tego co wiem mocno pracuje nad multiwayem więc nie sądzę aby zaspał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Teraz, Eld napisał: Powodzenia życzę. Regis z tego co wiem mocno pracuje nad multiwayem więc nie sądzę aby zaspał. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Teraz, Lucas napisał: Ja tam nadal przypominam, że jest do wzięcia Barnes, który gra kolejny dobry sezon. Widzisz jak dobrze było mnie posłuchać rok temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 13 minut temu, RonnieArtestics napisał: Dobry ruch u konkurencji trzeba przyznać. @Eld jeżeli Regis nie zaśpi to w Pacers tez się szykuje lekkie wZmocnienie ławki rezerwowych. No ja liczę na wzmocnienie Pacers i podwójną niespodziankę z HCA na wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 1 minutę temu, cvbe napisał: No ja liczę na wzmocnienie Pacers i podwójną niespodziankę z HCA na wschodzie Jeszcze żeby Hawks i @eMeS coś podziałali i mamy pięknego hattricka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 5 minut temu, Eld napisał: Jeszcze żeby Hawks i @eMeS coś podziałali i mamy pięknego hattricka Hawks nie będą w trakcie sezonu zmian robić. Zespół bardzo dobrze się zgrał i jestem z niego zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 12 minut temu, cvbe napisał: No ja liczę na wzmocnienie Pacers i podwójną niespodziankę z HCA na wschodzie Bardzo fajny ruch dla obu ekip. Świetnie rozegrane. @Lucas tswietny zwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 10 minut temu, january napisał: Powrót Claxtona to też jak top transfer Bez przesady. Jak by był taki wspaniały to by Bruce Brown za niego w s5 nie wychodził . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Nie rozumiem tego dealu ze strony Pacers. Wymienili lepszego gracza na dwóch gorszych i jeszcze oddali za to trzy 2nd roundery? @RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi