karpik Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 9 minut temu, Eld napisał: Dodam więcej - dziwny zbieg okoliczności, że to samo tylko dzisiaj usłyszałem o Tobie od dwóch zupełnie nie związanych w moich wymianach osób W sensie, że wykorzystuję stołek? Bardzo chętnie zrezygnuję, ale jednocześnie poprosiłbym o jeden przykład kiedy tak zrobiłem. A, że sprawa się wyjaśniła i nie ma dramy, to sorry za zamieszanie. Mam nadzieję, że niektórym choć na chwilę zrobiło się cieplutko To nie jest nudny czwartek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Teraz, karpik napisał: W sensie, że wykorzystuję stołek? Bardzo chętnie zrezygnuję, ale jednocześnie poprosiłbym o jeden przykład kiedy tak zrobiłem. A, że sprawa się wyjaśniła i nie ma dramy, to sorry za zamieszanie. Mam nadzieję, że niektórym choć na chwilę zrobiło się cieplutko To nie jest nudny czwartek! kurde a juz chcialem robic dymy i uwalac trejdy no ale calkiem zabawna byl ten wpis elda, ze tera zrobimy wyjatek z nagieciem przepisow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 2 minuty temu, karpik napisał: W sensie, że wykorzystuję stołek? Bardzo chętnie zrezygnuję, ale jednocześnie poprosiłbym o jeden przykład kiedy tak zrobiłem. A, że sprawa się wyjaśniła i nie ma dramy, to sorry za zamieszanie. Mam nadzieję, że niektórym choć na chwilę zrobiło się cieplutko To nie jest nudny czwartek! Kompletnie mnie to nie bawi. Naprawdę. A czas na wyjaśnienia pewnych insynuacji kiedyś przyjdzie. W tym Twoich w moją stronę. 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: kurde a juz chcialem robic dymy i uwalac trejdy no ale calkiem zabawna byl ten wpis elda, ze tera zrobimy wyjatek z nagieciem przepisow A Ty się lepiej nie wychylaj bo jesteś na cenzurowanym u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Teraz, Eld napisał: A czas na wyjaśnienia pewnych insynuacji kiedyś przyjdzie. W tym Twoich w moją stronę Albo napiszesz mi o jakie kwestie chodzi albo odchodzę z Rady! A co, ja nie mogę szantażować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 5 minut temu, karpik napisał: A, że sprawa się wyjaśniła i nie ma dramy, to sorry za zamieszanie. Mam nadzieję, że niektórym choć na chwilę zrobiło się cieplutko To nie jest nudny czwartek! No ale w rl NBA niektóre teamy 6 lutego grały już mecze z 2 trymestru więc no nie wiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 7 minut temu, Eld napisał: A Ty się lepiej nie wychylaj bo jesteś na cenzurowanym u mnie. xxddddddddddddd ok panie prezesie pseplasam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: xxddddddddddddd ok panie prezesie pseplasam Ciebie wszędzie pełno, tylko nie tam gdzie być powinieneś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 9 minut temu, karpik napisał: Albo napiszesz mi o jakie kwestie chodzi albo odchodzę z Rady! A co, ja nie mogę szantażować? Prawdziwy szantaż wyglada inaczej. @Eld jak odejdziesz z Rady to nie potwierdzę wymiany z Zubacem. Jeszcze ona wisi niepotwierdzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Teraz, ignazz napisał: Prawdziwy szantaż wyglada inaczej. @Eld jak odejdziesz z Rady to nie potwierdzę wymiany z Zubacem. Jeszcze ona wisi niepotwierdzona. Ale ja jestem jak najbardziej poważny. Czekam dziś do 22, a jak się nie doczekam, to pakuje rzeczy ze swojego biurka i wychodzę! @Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Teraz, ignazz napisał: Prawdziwy szantaż wyglada inaczej. @Eld jak odejdziesz z Rady to nie potwierdzę wymiany z Zubacem. Jeszcze ona wisi niepotwierdzona. Dobre, dobre. Ja tam wciąż czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 1 minutę temu, karpik napisał: Ale ja jestem jak najbardziej poważny. Czekam dziś do 22, a jak się nie doczekam, to pakuje rzeczy ze swojego biurka i wychodzę! @Eld Jesteś niepoważny jeżeli w zabawie internetowej jesteś poważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 1 minutę temu, karpik napisał: Ale ja jestem jak najbardziej poważny. Czekam dziś do 22, a jak się nie doczekam, to pakuje rzeczy ze swojego biurka i wychodzę! @Eld Fajnie, że próbujesz sytuację w żart obrócić po tym jak Cię BMF wyjaśnił, ale sorry - jakoś nie mam ochoty na żarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Nikogo nie 'wyjaśniłem', proszę nie mieszać mnie w takie pyskówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 3 minuty temu, BMF napisał: Nikogo nie 'wyjaśniłem', proszę nie mieszać mnie w takie pyskówki. Wyjaśniłeś sytuację dla doszczegółowienia za co pewnie nie tylko ja jestem Ci wdzięczny. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 27 minut temu, Eld napisał: Ciebie wszędzie pełno, tylko nie tam gdzie być powinieneś. a ja myslalem, ze w tej grze chodzi przede wszystkim by byc na miejscu w ktorym ja jestem.... ... czyli na szczycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 8 minut temu, człowiek...morza napisał: a ja myslalem, ze w tej grze chodzi przede wszystkim by byc na miejscu w ktorym ja jestem.... ... czyli na szczycie. Na razie to jesteś jakiś top8, czyli jak CP3 przez wiele lat-max II runda. Na szczycie aktualnie to jest January. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 @Eld @karpik szanuję Was. Możecie przestać dziecinadę? Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 58 minut temu, Eld napisał: jednak popatrzymy na to, że jest to gra, a gra ma sprawiać przyjemność o czym zresztą pisałem na temacie Rady, że wymiany i ich negocjowanie jest dla mnie jedną z najfajniejszych rzeczy w beGM. To miła odmiana po tym, jak uwalane były wymiany tylko dlatego, że ktoś je potwierdził minutę po północy podczas deadline. Nie pamiętam już, kto był wtedy za to odpowiedzialny, ale Twoje podejście @Eld bardziej mi odpowiada. Tak trzymać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Teraz, Regis napisał: Nie pamiętam już, kto był wtedy za to odpowiedzialny, ale Twoje podejście @Eld bardziej mi odpowiada. Tak trzymać:) Na pewno nie ja bo odkąd jestem za to odpowiedzialny to po prostu ustawiam automatyczne zamknięcie tematu i nie ma dyskusji. A właśnie to dzięki, że mi przypomniałeś. Muszę na jutro ustawić zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Na pewno nie ja bo odkąd jestem za to odpowiedzialny to po prostu ustawiam automatyczne zamknięcie tematu i nie ma dyskusji. a w czym to wyklucza uwalanie wymian minute po? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi