Braveheart22 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Deal pomiędzy Bulls a Clippers to mocne WTF jak dla mnie i jestem mocno przeciw. Możesz rozwinąć? Kto tak dostaje po dupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 9 minut temu, Pablo81 napisał: Ktory? Zapewne pierwszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: ze deal Minnesota-Clippers był blokowany a takie coś co tu się wydarzyło zostało zaakceptowane Nic nie zostało zaakceptowane, bo nic ( przynajmniej do mnie ), nie trafiło więc spokojnie. 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Możesz rozwinąć? Kto tak dostaje po dupie? Bulls. Nie wiem co Ty mu do piwska dosypałeś, albo czy masz jakieś jego zdjęcia w damskich ciuszkach ale to jest kradzież w biały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Możesz rozwinąć? Kto tak dostaje po dupie? Pewnie ten co oddaje 21-latka robiącego 21 punktów na mecz na 56 TS i pick w top 5 draftu za w sumie nie wiadomo co:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Nic nie zostało zaakceptowane, bo nic ( przynajmniej do mnie ), nie trafiło więc spokojnie. Ktoś to musiał zaakceptować, skoro zostało tu wrzucone, a wszystkie deale rookie są wrzucane do akceptacji dla Rady, wiec jestem ciekawy kto ma te krew na rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Jest dwóch M Bridgesów w NBA, dodatkowo grają na podobnej pozycji i są w podobnym wieku. Piszcie dokładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 3 minuty temu, Eld napisał: Bulls. Nie wiem co Ty mu do piwska dosypałeś, albo czy masz jakieś jego zdjęcia w damskich ciuszkach ale to jest kradzież w biały dzień. Żartujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Przecież żadna z wymian @Pablo81 nie przechodzi teraz ze względu na niezgadzające się salary zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Ktoś to musiał zaakceptować, skoro zostało tu wrzucone, a wszystkie deale rookie są wrzucane do akceptacji dla Rady, wiec jestem ciekawy kto ma te krew na rękach Nowi popełniają błędy i nie znają zasad. Spytaj się @mac jak mu kolorki tłumaczyłem. 2 minuty temu, karpik napisał: Przecież żadna z wymian @Pablo81 nie przechodzi teraz ze względu na niezgadzające się salary zawodników. Bulls ma ogromne cap space. 3 minuty temu, fluber napisał: Żartujesz? Mamy inną wycenę NAWa, PJ i Bridgesa skoro klepacza cyferek w border lottery team klepacza cyferek cenisz wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Bulls ma ogromne cap space. Bulls ma 117 mln w salary, a SC to 109 mln. Do the math. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Przecież wiadomo, że deal nie wchodzi w życie w chwili napisania posta, a dopiero od przyszlego sezonu. Ale kasuje posta i proponuję otworzyć temat, kiedy będzie odpowiednia pora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 O proszę, @Eld swoje, @fluber swoje. I kto ma rację? Powiem, że długo gadaliśmy na temat formy tego dealu z Pablo. Już po fakcie były osoby, które chwaliły mnie za ten ruch, a były też takie, które mówiły, że to dla mnie rzeźnia. Tak że zależy od gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 6 minut temu, mac napisał: Jest dwóch M Bridgesów w NBA, dodatkowo grają na podobnej pozycji i są w podobnym wieku. Piszcie dokładniej. Obydwaj grają w Bulls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 2 minuty temu, karpik napisał: Bulls ma 117 mln w salary, a SC to 109 mln. Do the math. Myślę, że podchodzimy inaczej do sprawy. Czy stary sezon jeszcze trwa, czy już się skończył i patrzymy na salary z 2020/21. Jeśli nowy, to trzeba tylko szybko cap holdy wpisać i je ewentualnie zrzucać. Jeśli stary ( a niektórzy gracze już odrzucili PO i stali się FA ) to też nimi handlować nie możemy. Wiadomo, że sezon zaczyna się w draft day, ale pamiętajmy proszę że mamy rok szczególny. Nie wyrobimy się z czasem. Wymiany, 60 numerów draftu do wyboru, 4 tury FA i to w lekko ponad 4 miechy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 @Eld sezon 20/21 zaczyna się po drafcie. Nie siej dezinformacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 6 minut temu, Eld napisał: @mac Mamy inną wycenę NAWa, PJ i Bridgesa skoro klepacza cyferek w border lottery team klepacza cyferek cenisz wyżej. Ogólnie to nie ale klepacza który ma 21 lat i świetne procenty z top 5 pickiem ( z którym jak pokazują ostatnie lata można wybrać gracza kalibru younga czy Foxa) cenie wyżej niż potencjalnie bardzo dobrych rolesow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Myślę, że podchodzimy inaczej do sprawy. Czy stary sezon jeszcze trwa, czy już się skończył i patrzymy na salary z 2020/21. Jeśli nowy, to trzeba tylko szybko cap holdy wpisać i je ewentualnie zrzucać. Jeśli stary ( a niektórzy gracze już odrzucili PO i stali się FA ) to też nimi handlować nie możemy. Wiadomo, że sezon zaczyna się w draft day, ale pamiętajmy proszę że mamy rok szczególny. Nie wyrobimy się z czasem. Wymiany, 60 numerów draftu do wyboru, 4 tury FA i to w lekko ponad 4 miechy. @karpik ma racje, Bulls i Clippers maja wyższe salary nie w tym ale w przyszłym roku- bo i @Pablo81 i @Braveheart22 teoretycznie maja prawa birda do takich ananasów jak Praonz, Biyombo, Noah czy Hill wiec powinno najpierw nastąpić zrzucenie birdow do nich a dopiero później ogłoszenie wymian- także Bulls i Clips wiecie co trzeba zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 8 minut temu, Pablo81 napisał: Ale kasuje posta i proponuję otworzyć temat, kiedy będzie odpowiednia pora. Nic nie kasuj. 1 minutę temu, karpik napisał: @Eld sezon 20/21 zaczyna się po drafcie. Nie siej dezinformacji. Czyli wymiany też wejdą w życie z tuż po drafcie, co nie przeszkadza w ich ogłaszaniu teraz i potwierdzaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: @karpik ma racje, Bulls i Clippers maja wyższe salary nie w tym ale w przyszłym roku- bo i @Pablo81 i @Braveheart22 teoretycznie maja prawa birda do takich ananasów jak Praonz, Biyombo, Noah czy Hill wiec powinno najpierw nastąpić zrzucenie birdow do nich a dopiero później ogłoszenie wymian- także Bulls i Clips wiecie co trzeba zrobić Najpierw trzeba zakończyć sezon 19/20, a to się stanie PO DRAFCIE. Teraz, Eld napisał: Nic nie kasuj. Czyli wymiany też wejdą w życie z tuż po drafcie, co nie przeszkadza w ich ogłaszaniu teraz i potwierdzaniu. Trochę przeszkadza, bo robi się burdel. Nie da się potwierdzić wymiany, która nie przechodzi wg CBA, a te nie przechodzą. Twoją rolą jest taki deal zablokować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Dziwne deale. Ja sam jednak dałbym więcej za Lonzo, którego w sumie szczególnie lubię, wiec jak coś @Pablo81 możemy wrócić do rozmów xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi