Lucas Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Fajny deal na teraz dla Pacers. No i osobiscie tez jestem zadowolony, bo moj 2022 pick Pacers raczej z wartoscia idzie w górę znajac historie kontuzji CP3 i to, ze bedzie wtedy kasowal 45 mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Prawa Birda do Hassana, którego kupiłeś są dla Ciebie tak gówno warte? A myślisz, że po co robiłem sobie cap space? Sprawdzimy co zrobią Blazers z Hassanem w lato i wtedy możemy pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 czyli w sumie moga tylko Greena dodac .., bo reszta mocno ruszana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 1 minutę temu, ozzy110 napisał: A myślisz, że po co robiłem sobie cap space? Sprawdzimy co zrobią Blazers z Hassanem w lato i wtedy możemy pogadać Blazers mają Nurkica, chociaż ja słyszę, że chętnie by go zgarnęli jako backup, ale pewnie będą kluby, które mu obiecają pozycje startera. Wartość szacowana jest trochę powyżej MLE. Ty takiego komfortu nie masz, więc wypadałoby poczekać z Nim do końca sezonu. Takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 3 minuty temu, polishllama69 napisał: czyli w sumie moga tylko Greena dodac .., bo reszta mocno ruszana Pracujemy z Ashim nad tym na fb. Generalnie jak się nie jebnąłem w matematyce to musi zejść jakieś 2,3M. Przyjmuje 3,1M więcej w tym dealu + 900k musi mieć na podpisanie 14 gracza. Dawało by to 141,1M a musi się zmieścić w 138,9M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 za dobrą dopłatą mogę pomyśleć o wymianie KBD za Thona ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 @january @Eld @Ashigaru @RonnieArtestics To może Ilyasovę do dealu dołożyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Teraz, january napisał: To Ashigaru ma mniej przyjąć Chyba już zaspany jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 @Ashigaru Tylko nie waż się oddawać Tylera Johnsona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Wziąć Tylera i zreygnować z first pick 2026 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Spoko. Mają to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 No dobra. Chwila prawdy. Wprowadzam w arkusz i sprawdzimy czy się spięło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 12 minut temu, january napisał: Qcin też miał... Teraz mam elite rolsa Olynyka xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Teraz mam elite rolsa Olynyka xd Ale nie masz Jonesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Teraz, january napisał: No beka z Ciebie trochę, że oddałeś Drummonda za Olynyka do rotacji finalnie xDDDDDDDDDDDDDDDDD Czyli przyznałeś mi rację i potwierdziłeś, że jesteś hipokrytą Ni przecież cały sezon pisałeś Olynyk>Drummond wiec co się sapiesz dobre wzmocnienie, starter w contenderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 1 minutę temu, january napisał: No beka z Ciebie trochę, że oddałeś Drummonda za Olynyka do rotacji finalnie xDDDDDDDDDDDDDDDDD Czyli przyznałeś mi rację i potwierdziłeś, że jesteś hipokrytą Teraz Jasiu faktycznie złego słowa na Olynyka nie możesz powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 @ignazz nie zdążyć klepnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 26 minut temu, człowiek...morza napisał: @Ashigaru Tylko nie waż się oddawać Tylera Johnsona! Tyler filarem zespołu. Nawet mi przez myśl nie przeszło by to oddawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Teraz, january napisał: Why? W opisie drugiego trymestru go krytykowałem, a jak odszedł to nie mogę ? Ogólnie wzmocnienie solidne Soty wymianą Drummonda na Olynyka, ale Qcin co hipokryta to hipokryta xD Kelly ostatnio zaczął grać lepiej ale już abstrahu jąc od tego - to dziwnie by to wyglądało, jakbys teraz po nim jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Teraz, january napisał: Why? W opisie drugiego trymestru go krytykowałem, a jak odszedł to nie mogę ? Ogólnie wzmocnienie solidne Soty wymianą Drummonda na Olynyka, ale Qcin co hipokryta to hipokryta xD 2 dni temu pisałeś ze Olynyk wprowadzi Hawks do PO eegancki trymestr Pięknego Kellyego, szkoda mi JJa oczywiście bo fajnie wyglądał w Minnesocie ale c***, Woodem na centrze startować nie będę A Kelly to taki trochę droższy Theis w sumie :wink::wink: @Regis serio wierzyłeś ze jak wrzucić deal z KungFuBestia minutę przed deadline to będziesz miał potwierdzenie?;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi