Eld Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 9 minut temu, january napisał: Nikt nic nie znalazł. Jak już jesteś to jeszcze to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 4 minuty temu, january napisał: Nie ja robiłem temat stashy, więc nie wiem, dla mnie Samanic rozpierdala Sotę właśnie jak coś No to @MarcusCamby i @ozzy110. Jeden pisze, że wykreśla, drugi pisze że prawa nadal będę miał. No to jak w końcu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 7 minut temu, Eld napisał: No to @MarcusCamby i @ozzy110. Jeden pisze, że wykreśla, drugi pisze że prawa nadal będę miał. No to jak w końcu jest? Dobra sprawdziłem i Marcus ma rację. Przepadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 7 minut temu, ozzy110 napisał: Dobra sprawdziłem i Marcus ma rację. Przepadają A nie no to dzięki. Do kiedy był czas na podjęcie decyzji? Do dziesiątego? A pisałeś mi to szóstego... Eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 21 minut temu, january napisał: Nie ja robiłem temat stashy, więc nie wiem, dla mnie Samanic rozpierdala Sotę właśnie jak coś Jasiek napisz mi o co chodzi na PM, ale jutro bo dzisiaj jestem najebany i nie śledzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 7 minut temu, Qcin_69 napisał: Jasiek napisz mi o co chodzi na PM, ale jutro bo dzisiaj jestem najebany i nie śledzę Wczesny ten długi weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Teraz, ignazz napisał: Wczesny ten długi weekend Jestem u mamy i taty , melo od 16:00- najpierw z mM potem z tata - teraz LM - odezwij się w sprawie Crowdera bo zaraz go przehandluje , choć nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 28 minut temu, Qcin_69 napisał: Jestem u mamy i taty , melo od 16:00- najpierw z mM potem z tata - teraz LM - odezwij się w sprawie Crowdera bo zaraz go przehandluje , choć nie chce tylko rodziców nie rzuć w pakiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 11 minut temu, polishllama69 napisał: tylko rodziców nie rzuć w pakiecie Mama śpi , tata ogląda LM, ja czytam wiersze Szymborskiej- alkoh jest dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Mama śpi , tata ogląda LM, ja czytam wiersze Szymborskiej- alkoh jest dziwny dobra, tego nie widziałem żeby najebanym czytać wiersze Szymborskiej a było sporo dziwnych rzeczy robione już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Teraz, polishllama69 napisał: dobra, tego nie widziałem żeby najebanym czytać wiersze Szymborskiej a było sporo dziwnych rzeczy robione już Zakładam, że też nigdy nie rapowałeś psalmów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 1 minutę temu, polishllama69 napisał: dobra, tego nie widziałem żeby najebanym czytać wiersze Szymborskiej a było sporo dziwnych rzeczy robione już Pojebalem Szymborska z Wojaczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Teraz, Eld napisał: Zakładam, że też nigdy nie rapowałeś psalmów? jestem fany chóru Shiry, starczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Zakładam, że też nigdy nie rapowałeś psalmów? Hola hola , jakby nie hiphopowe jasełka to nie wiadomo czy miałbym dwie córki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 2 minuty temu, Eld napisał: Zakładam, że też nigdy nie rapowałeś psalmów? nie jestem fanem rapu, więc póki jest video to unikam takich atrakcji 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Pojebalem Szymborska z Wojaczkiem a to akurat chyba szanuje 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Hola hola , jakby nie hiphopowe jasełka to nie wiadomo czy miałbym dwie córki ! a to szanuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Hola hola , jakby nie hiphopowe jasełka to nie wiadomo czy miałbym dwie córki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 20 minut temu, Qcin_69 napisał: Pojebalem Szymborska z Wojaczkiem Ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 33 minuty temu, ignazz napisał: Ostro Odpisz proszę na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Odpisz proszę na PW Tez mi nie odpisujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Tez mi nie odpisujesz Wystawiłeś mnie to czego się spodziewasz? @ignazz mordeczko. Umowa była, więc ja zaraz pisze deal, a ty tam potwierdzasz ktoś chce Musę kupić? Może @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi